Poraďte svatební cestu při nedostatku financí

Profilova fotka
Ahoj holky, nenapadá Vás náhodou kam by se dalo vyrazit na svatební cestu když je naprostý nedostatek financí? My totiž stavíme a jsme spíš v mínusu než v plusu. Říkali jsme si, že svatební cestu odložíme na pozdějc, za dva, tři roky, jenomže to už možná bude nějaké to dětátko, takže nevím. Klidně bych brala i něco pod stan. :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak ono jde spíš o to, kolik byste mohli uvolnit... když byste měli na nějaký last minute, tak tam, al epodle toho, co píšeš, tak to asi nee že? Jinak někam tady po ČR do malého penzionku, to taky nevychází tak draho. nebo jak píšeš - pod stan - třeba na nějakou přehradu. a nebo jestli máte nějaké kamarády či známé, co mají chatu, ať vám jí půjčí ;-) :-) ale být vámi, nějakou levnou variantu vymyslím - jak píšeš, pak už může být mimčo a už by to stejně nebylo to pravé ;-) :-) tak hodně štěstí při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mony, tak co ti brání, sbalte si pak krosny, seberte stan a jeďte třebas do jižních nebo východních čech, všude je krásně
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky my měli stejný problém,nakonec jsme sehnali levně Itálii a zbytek doplatíme z toho co se vybere na svatbě,přáli jsme si od všech peníze.Tady v ČR je hezká Vranovská přehrada. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lucik: finančně tak 4000 za oba. Mohlo by to být třeba jen na tři dny. To je jedno, ale last minute určitě žádný za ty peníze nenajdeme. Milu a kterou tu lokalitu v jižních Čechách by jsi doporučila na stanování?
Odpovědět
Profilova fotka
Krásně je i v Českém Ráji - Jinolice. Super kempování i koupání. Výletů taky spousty. Zkusím najít nějaké stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.kamnacamp.cz/data/jinolice... a koukám, že na těch www stránkách je toho o kempech spousta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Silente: Moc děkuji. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
monika, naši známý jezdí na Zvůli, myslím, že se to tak jmenuje a nemohou si to tam vynachválit. Jinak já většinou jezdila do železný rudy, ale lyžovat :-N jinak ti ještě můžu doporučit zkus projet portály jako je např. invia.cz, zajezdy.cz, last.cz. Já tam našla minulý týden krásnou dovču s tím, že se tedy odlétá zítra, byla to malorka se vším všudy za 13 tis. Kč na 15 dní
Odpovědět
Profilova fotka
no tak za 4000 si najdete i nějaký ten penzionek s polopenzí ;-) :-) nedám ti přesný tip, ale zadej si něco do vyhledávače a uvidíš, kolik toho je ;-)
Odpovědět
popřípade klikniazmiz.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, moc Vám všem děkuji. ;-) :-)
Odpovědět
My už léta jezdíme na Šumavu - konkrétně do vesničky Kubova Huť - je tam spousta malých penzionků, většinou se to pohybuje kolem 500,- za noc za pokoj (na každém pokoji bývá zařízená kuchyňka). Je tam nádherná příroda, dá se tam dobře jezdit na kole i chodit pěšky, jezdí tam i cyklobusy (teda jen v létě). Ze své vlastní zkušenosti můžu doporučit penzion Šípková chalupa nebo penzion Albert. Ale jsou tam i jiné (třeba penzion Klose). Je tam i obchůdek a asi 2 restaurace, bazén v hotelu,... My tam jezdíme fakt rádi.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jedte na Slovensko, tam jedine to mame levnejsi, treba na Senec, tam je to jako u more:) podle me pri nedostatku financi je Slovensko jasna volba, nikde to neni levnejsi
Odpovědět
Ahoj Moni, my jezdíme každý rok pod stan do Jižních Čech na Staňkov do kempu Oáza. Je tam super sociální zázemí a nejsou drahý. Obrovskej rybník, druhá strana rybníka už jsou rakouský hranice. Je to u vesničky Chlum u Třeboně. Doporučuju!pa
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tak Kubovu Huť můžu taky vřele doporučit, ale my tam byli v hotelu. ale místo je to krásný :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My byli loni na Ukrajině, týden za 2000,- :o)))) A to jsme dvě noci spali v hotelu... jinak ve stanu...
Odpovědět
Profilova fotka
JEště chci podotknout, že 4000 na osobu je docela hodně.. my jsme po ČR zvyklí platit za noc max 250,- na osobu, takže se dá krásně vystačit... a je tolik nádhernejch míst. Mimochodem, v polských Pieninách (národní park na pomezí Slovenska) jsme platili 150,- na osobu. Stejně jako na Slovensku v privátě. A je to cizina.... :o))
Odpovědět
ahoj moni,zkus mrknout sem- je to dokonce hotýlek a je tam víkend relaxační pro oba za 4200 a nebo obyčejný pobytový za 2280 obojí včetně polopenze a takových víkendů se dá po ČR najít více.A nebo jak psaly už holky tak kemp nebo i penzión,někdy i nepříliš vzdálená místa nemá člověk probádaný. Ale myslim že na víkend si můžete za 4000 dovolit i nějaký ten hotýlek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já vřele doporučuju termální lázně Vadaš na Slovensku. Týden mě tam v loni s PP a s přístupem do všech bazenů vyšel na 5000,-
Odpovědět
Profilova fotka
doporucuju penzion Ricci v Kremzi v jiznich Cechach, pokoj tam stoji pro dva 400 na noc, u toho je zarizena kuchynka a soc. zarizeni, vsude je to kousek, 19 km do Ceskyho Krumlova, na druhou stranu 19 do Budejovic, asi 60 do vetsiho krasnyho rakouskyho mestecka, je to vazne parada, byli jsme tam s budoucim manzelem ten jeden prodlouzeny kvetnovy vikend
Odpovědět
My jsme taky strávili svatební cestu v Čechách (z finančních důvodů). Byli jsme nejdřív v Českém Krumlově - hotel Na louži - úžasný, v historickém centru, pokoje s příslušenstvím zařízené historickým nábytkem, které nejsou číslované, ale jmenují se - my bydleli v Matějovi. Dvoulůžkový se snídaní 1350Kč/noc, byli jsme tam 3 noci. Pak jsme byli ještě týden v Karlových Varech, našli jsme si tam přes net ubytování v soukromí - byl to byt 1+1 v lázeňské části Varů, myslím 400 Kč/den. Celkově nás svatební cesta vyšla levně, a stálo to za to - odjet hned den po svatbě a užít si líbánky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nejen kvůli financím (taky stavíme domeček), ale hlavně protože v září čekáme mimčo a neriskujeme jet nikam za hranice, jedeme na dovolenou do Jeseníků, do Karlovy Studánky. Je to tam moc krásné, jsou to takové malé lázně, krásné dřevěné baráčky, našli jsme si ubytování v penzionu a za utytování zaplatíme za týden necelé 4 000 Kč, je tam super cukrárna, kde nejen dělají dobré dorty, ale také úžasnou pizzu. Jezdí tam autobus na Praděd, takže se dají dělat výlety tam, nebo různě s batohem po okolí. A něco k jídlu se dá vždycky pořídit, v restauraci nebo si udělat jídlo v kuchyňce na pokoji. Potraviny tam jsou v místě.
Odpovědět
no a nebo třeba cestu jen odložit, jako my jeli jsme až letos, až jsme na to našetřili a bylo to prima
Odpovědět
Ahojky,tak jestli máte k dispozici 4000 a stačil by vám romantický víkend, tak mám pro tebe super typ, který je jako stvořený na Kratší svatebku. Via Ironia. Úžasné pokojíky, snídaně do postele, večeře při svíčkách, na pokoji tě budou čekat květiny a láhev dobrého vínka, v ceně je i soukromý pronájem whirpoolu a solárka či sauny. Mrkni na ty stránky, je to tam fakt nádherné, jo a je to ve Vysokém Mýtě - já to nadělila rodičům k padesátinám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my sme šli na svadobnú cestu na chalupu manželových rodičov, páč peniažky nazvyš sme ozaj nemali. Ale bolo krásne. A potom sme boli ešte týždeň na Slovensku, u nás x-) . Tento rok sme mysleli, že si to vynahradíme návštevou Anglicka a mora, ale "čosi" nám plány prekazilo. Za necelý mesiac má prísť totiž na svet naše prvé bábätko :-) :-) :-) :-) najkrajší dar k prvému výročiu x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my třeba ještě jedeme před svatbou na dovču, na Moravu, k rybníku Jedovnice, pod stan, a na výlety budem jezdit do Moravskýho Krasu, do Brna, a prostě tak kolem, myslím, že to bude fajn. Financí taky moc není. Ale příští rok bychom třeba ještě chtěli někam k moři, než bude mimi, pak se těžko někam dostanem. Jinak také můžu doporučit Lipenskou přehradu a výlety kolem. Je to tam fakt super !!!! A jestli na hory, tak je to dobré na Šumavě, v okolí Železné Rudy, nebo trošku níž na Kvildu, Modravu atd. V létě je to tam fakt nádherný.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, všem Vám moc děkuji za rady ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moni, kdo říká, že svatební cesta musí být nutně v zahraničí, u moře a nevím co ještě? Udělejte si svatební cestu podle svého, z osobní zkušenosti můžu doporučit jižní Čechy, okolí Českého Krumlova, Tábora je prostě kouzelné, romantické a je tam fůra chatiček a kempů, kde se dá přebývat. Ať se vám to hezky vydaří :-)
Odpovědět
to> f.miracle Jo, přesně tak :-) Mimoto, svatební cesta mi nakonec přišla v Čechách lepší než v zahraničí - hlavním zážitkem líbánek byl ten zvláštni pocit, že k sobě najednou patříme, nejvíc ze všeho jsme si vychutnávali blízkost toho druhého. Kdybychom jeli do zahraničí, spousta nových míst a zážitků by odváděla naši pozornost a myslím, že bych si ten bezprostřední posvatební pocit užila daleko míň. Např. rok před svatbou jsme byli na dovolené na Korsice - byla to nádhera, ale Korsika mě pohlcovala celou, sotva bych vnímala, že jsem na svatební cestě. A ještě jednu výhodu má tuzemská svatební cesta pro nás netopící se v penězích a navíc finančně vycucané svatbou :-) - v Čechách si můžeme dopřát daleko větší luxus za stejné peníze - tj. každý den jsme v Krumlově snídali, obědvali i večeřeli v restauraci, bydleli v krásném hotelu, šli do otáčivého divadla.. :-) - to bychom si za stejné peníze prostě v cizině dovolit nemohli nebo i nechtěli, protože by nám to přišlo, jak říkala maminka Káji Maříka, moc "zbůhdarma". :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kamilo, napsala jsi to moc hezky :-) my sice budeme trávit svatební cestu ve Španělsku, ale oba ho známe a tak se nám určitě podaří i užívat si jeden druhého, přesně jak to píšeš. Jinak ale s těmi penězi máš taky pravdu.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?