Poraďte prosím konkrétní destinace a hotely na Malorce a na řecké Lefkádě.

Profilova fotka
Ahojky, přemýšlíme o svatební cestě na Malorku nebo do Řecka ostrov Lefkáda. Chtěli by jsme pláže s bílým písečkem a azurovým mořem ale také možnost zapůjčení skůtru či čtyřkolky a cestování za zelenou přírodou. :) A na večer by nevadilo místo kde to trošku žije :) Máte nějaké tipy na konkrétní hotely a destinace? prosím o jakékoli zkušenosti, děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
aaaa má srdcová Mallorca. Vybrali jste dobře!! Mallorca je plná krásných pláží a hotelů, otázkou je samozřejmě částka. Ale já za sebe, pokud mohu radit a něco o Mallorce vím, bych radila El Arenal. Je to místo, kde to večer hodně žije. Do Palmy kousek cca 10 km, jezdí tam autobusy, možno si půjčit kola a dojet si tam. Kousek od Palmy je lodní přístav, kde kotví tisíce lodí a lodiček a podél cesty jsou bary a hospůdky. taky super na večerní život. El Arenal je dlouhý asi 10 km, tedy je z čeho vybírat. Auto nebo skůtr si půjčíte a můžete projet všechny krásy. Valldemosu, Soller atd. Z Palmy do Solleru vede historický vlak, ze kterého budete nadšení. V soller vystoupíte a přestoupíte na tramvaj do Port de Soller. Kdyby jste potřebovala pomoc, klidně se ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Lefkáda -určitě Vassilliky je to místo ideální na vyjíždění za azurovým mořem a bílou pláží na západním pobřeží je jich řada. Koukej na recenze na hotely Apollo je po rekonstrukci ale je dost vyprodanej , nevim kdy byste chtěli jet. My se chystáme taky někam na last mallorca Menorca Itálie-kalábrie nebo řecko zakhyntos prostě co bude tam se pojede. Kdyby jsme na Lefkádě nebyli před loni tak určitě bych jela tam!Ty plážě vás uchvátí, ale chce to určo procestovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Lefkáda je dokonalá!! Vracela jsem se tam po dva roky vždy na celé prázdniny - ach léta studií :-). Za mě rozhodně Vassilliky - je to krásné město a z něj se dá perfektně cestovat. Nidri, také není k zahození, ale spíš na rodinou dovolenou než na svatební cestu. Rozhodně se tam vyplatí půjčit si skůtr - stačí, že máš řidičák na auto, asi cca 5 minut Tě proškolí a můžeš z vyrazit a cestovat. Fajn jsou i jejich řecké párty na různých lodích - to je poměrně slušný výběr v Nidri.
Odpovědět
Profilova fotka
Malorka a Lefkáda jsou dva úplně rozdílné světy. V jednom buší na každém rohu discotéka, v druhém je to spíš klidnější a o přírodě. Záleží na tom co preferujete. Ty nejhezčí místa jsou téměř vždy mimo města a je třeba k nim dojet. Lefkáda má jen jedno opravdu velké letovisku kde je večer kam jít, a to je Nidri. Hodně se jezdí do Agios Nikitas a Vassiliki. Obě mají výhodnou polohu pro další cestování po ostrově a večer v celku příjemnou atmosféru i když to máte za hodinu celé projité. Oba ostrovy doporučuji nejlépe v červnu nebo v září. O prázdninách je tam hlava na hlavě. Pěknou dovolenou ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?