Penzion v ČR na svatební cestu, víte o něčem?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám na Vás jeden dotaz hledám nějaký hezký penzion, hotel tady v ČR. Nejlépe v jihočeském kraji. Někde kde by byl klid a nebylo to zrovna uprostřed města.. Nevíte některá o něčem??
Profilova fotka
Já vím :-) podívejte se. Ale svatbu máte asi jinde, že? :-)
Profilova fotka
Doporučuji penzion Hulín u Sedlčan, není to sice Jihočeský kraj, ale je to v přírodě a najdete tam ubytování od Apartmánu až po stany :-), dále velké vyžití jako minigolf, beachvolejbal, bazén atd.
Profilova fotka
My jsme byli s manželem na svatební cestě v Nových Hradech (jižní Čechy) ve Wellness rezidence hotelu a bylo to naprosto super! Myslím, že jejich stránky jsou www.rezidencenh.cz. V ceně ubytování je wellness zóna zdarma (sauna, bazén s protiproudem, solná jeskyně, vířivka, pára, fitness). Placené služby jsou všechny možné masáže, kosmetika, pedikúra, manikúra... V okolí je toho spousta k vidění (Terezčino údolí, tvrz Cuknštejn, hrad, bývalý zámek, výlet do Rakouska...) a všeobecně v restauracích, vinárnách a cukrárně je snad úplně všude skvělý personál, že jsme si ani nepřipadali, že bysme byli v ČR. Je tam klid, a při tom super služby...
Profilova fotka
Tato diskuze už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...).
Profilova fotka
@betikap Ahoj, téma je duplicitní a proto ho zamykám. Obrať se prosím na témata doporučená @makovaapanenka, které tímto děkuji za pomoc :-) J.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?