Novomanželský pobyt

Profilova fotka
Ahoj. Poradíte nám, kam vyrazit na ''svatební cestu? '' nebo spíš novomanželský pobyt? Morava? :) Děkuju za tipy
Odpovědět
my vyrážíme do Vinařství Přítluky :-)
Odpovědět
@lucie_d89 sice je to profláknuté, ale Lednice a okolí jsou krásné...ale koukám, že svatbu máte v srpnu, tak bych doporučila jet v září, bude míň turistů :) Pak Velehrad, Buchlov aspol., tam je moc krásně. A záleží, co máte rádi - památky? turistiku? Ještě bych mohla doporučit Vranov n. Dyjí a okolí, tam je hrad, v okolí turistika i nějaké zážitkové věci.
Odpovědět
Profilova fotka
A mají i nějaký program? nebo tam budete pouze ubytovaní a budete jezdit po okolí :)
Odpovědět
hotel Centro Hustopeče, hotel Kurdějov, hraniční zámeček u Lednice, ...
Odpovědět
Profilova fotka
Café Fara - Klentnice, Hotel Beatrice - Nechory
Odpovědět
@lucie_d89 Jak už tu bylo psáno - Břeclavsko - Lednice, Valtice a okolí. My se tam moc rádi vracíme, je tam krásná příroda, památky, dobré víno...
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Happy Star v Hnanicích u Znojma :) Byly jsme tam na wellness balíčku a je tam moc milá obsluha, pěkné apartmány, docela velký výběr masáží a procedur a okolí je taky super :)
Odpovědět
my teď vyrážíme na hotel Kurdějov, byli jsme tam i minuly rok a nadseni, tak se tam vracíme jako novomanzele :-D dokonce jsme meli jen na 3 dny a v pondělí jsme volali at nam to protahnou na 5 dni :-) ootom jedeme na pobyt cafe fara! dost vyhlasena Morave, tak jsme zvedavi a na konec do Beskyd na penzion ovecka kde mame de luxe pokoj se srdickovou vanou v otrvrenem pokoji, takze romantika jak hrom ! :-D :-) mrknete na všechny. .. vrele doporucuji! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Mne sa páčilo na tejto farme: https://www.booking.com/hotel/cz/farm.... Príjemní majitelia, super obrovský pes :) a skvelé raňajky na terase.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?