Nemecka cestovka

Prosim, jak vybrat nemeckou cestovku a jak si domluvit zajezd bez nemciny?? Jely jste takhle nektera z vas??
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni se na expecta.cz jsou to cesi ale zprostredkovavaji zajezdy z nemecka s nemeckyma cestovkama.. @domajsek
Odpovědět
@1nelinka Moc dekuji, jdu na to.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek jela jsem s nima nekolikrat vetsinou z Drazdan protoze to mame z Prahy nejbliz a vzdycky velka spokojenost
Odpovědět
@1nelinka No my to mame hodne daleko i do Prahy.. Jsme od Trince, takze opacna strana republiky.. Ale koukam, ze jde cestovat i z Vidne.. Pro nas nejprijatelnejsi.. Ale oba mame jazykovou barieru, takze pokud je nutnost znat nemecky jazyk, asi nema smysl neco hledat.. Opravdu nemumime nic.. S anglictinou je to podobne..
Odpovědět
Profilova fotka
Student agency levne preprodava nemecke zajezdy. Nemcina je tam jen tolik kolik chcete- samozrejme ale vylety s pruvodce zakoupene pres jejich delegata jsou v nemcine jinak ale nemcina neni...
Odpovědět
@kristynar Ted jsem se divala a ceny jsou temer stejne, jako u ceskych cestovek.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek ze u nemeckych ck se da poridit levneji neznamena ze vse je levnejsi. Dovolena v luxusu za rozumne penize je dlouhe hledani, nasi zasnubni cestu do Dominicany jsem hledala asi 3 mesice skoro 3/4 roku dopredu. Jde o termin, lokalitu, hotel... Musi se cekat a patrat. Ale takove slevy jake se daji sehnat u nemcu v ceskych neexistuji...
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynar vse potrebne se vyrizuje tady v cestine..pak uz jen zalezi na vasi orientaci na letisti ale to by nemel byt problem ja taky neumim nemecky ani kvaknout a nikdy nebyl problem vzdycky jsem vsechno pochopila..jedine cemu jsem nerozumela tak byla delegatka ktera rikala v autobuse co a jak ale to mi nikdy nejak nevadilo..dulezite je pamatovat si jmeno hotelu a hlidat si pri odjezdu informacni tabuly kde je napsany cas v kolik vas na hozelu vyzvednou pri zpatecni ceste domu
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynar omylem jsem oznacila tebe misto @domajsek
Odpovědět
Profilova fotka
@1nelinka myslela jsem si to ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek pravda je takova ze ne vzdy se vsechno vyplati koupit prez nemce a opravdu se musi hledat..ja mam treba rada Turecko prijde mi to za relatiivne malo penez vzdy hodne moc muziky..ale do turecka letam na last prez blue style nebo exim..ale exotika se prez nemce vyplati urcite hlavne nabizeji hotely ktere ceske ck ani nenabizeji nemluvne o jinych kvalitach sluzeb a ubytovani...vzdycky kdyz se mi libi nejaky hotel zadam si ho do holidaycheck.cz a kouknu jakou ma miru doporuceni,recenze a sjedu fotky cestovatelu ...zatukam ale jeste se mi nestalo ze by jsme byli z dovolene zklamani..
Odpovědět
My jsme jeli na kanary s německou cestovkou přes airstop.cz. Všechno bylo super a ušetřili jsme oproti české cestovce majlant.
Odpovědět
Článek se načítá
@kristynar Ano, je mi jasne, ze clovek musi patrat, ale kdyz jsme nekam jeli, tak pres ceskou cestovku a bud Exim nebo Fisher.. Nikdy jsme ovsem nebyli nekde v exotice.. Urcite by bylo pohodlne rezervovat zajezd u nas a vysolit hodne penez, ale proc, kdyz to jde levneji a mozna i kvalita bude vyssi, takze se proto obracim sem a prosim o rady a tipy.. :-) Zkusila jsem kontaktovat expecta a zkusim i airstop, uvidim, jestli pochodim.. Pak me napada, ze zkusime v praci nahlasit volno, kufr zbaleny a odcestovat s nejakou ceskou ze dne na den.. Ale to nevim, jestli zrovna do Dominikany to takhle funguje.. Jak rikam, co jsme spolu s manzelem, nikde jsme nebyli.. Vse jsme investovali do stavby, takze ted si chcem uzit libanky..:-)
Odpovědět
Holky, asi mame vybrano.. Jenze..... Snazila jsem se najit vice hodnoceni na hotel, ktery jsme si vybrali, vice fotek, ale bohuzel.. :-( Proto bych se rada zeptala, jestli tam nektera z Vas nebyla.. Hotel Lifestyle Tropical Beach Resort - Punta Cana - DR.. Dekujii..
Odpovědět
@domajsek no já budu mluvit jinak než ostatní, taky jsme letěli s němcema, ale nějak si jako nedovedu představit, jak se tam budete pohybovat, když neumíte vůbec anglicky? To si ani neumíte objednat jídlo a tak? Do toho bych nešla...My teda mluvili i s německým delegátem (anglicky)
Odpovědět
Jasne, ze takovou anglictinu zvladame, asi jsem nas trochu podcenila.. :-) Poletime sice pres nemce, ale delegata mame ceskeho.. Myslim, ze uplna jelita nejsme.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?