Moře na konci května - tipy na destinace

Zdravím. Uvažuji o svatební cestě k moři, ale svatba bude 23.5. Nějaký typ na destinaci, kde bude na konci května u moře ok? I na plavání nejlíp? Tak do 40 tisíc. Mají někde dobrou slevu pro novomanžele?
Odpovědět
Co Kanárské ostrovy - Tenerife?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli předloni v první půi května na Kypru a moře úplně ok (teda z mého pohledu :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@fascialka : Na Tenerife jsme byli na svatební cestě letos poslední týden v září, moře teplé, ale dost tam foukalo, takže jsme se ani tolikrát nekoupali...ale nám to zas tolik nevadilo, neb jsme tam i turistikovali :-) Na konci května to tam bude s teplotami podobné.
Odpovědět
@vodni_vila my zacatkem cervna a drkotala jsem zuby
Odpovědět
Kanary ne, tak celorocne fouka, v kvetnu bude zima, ja bych doporucila marsu alam, tam se da i pro otrlejsi koupat v mori pres vanoce... slevy pro novomanzele maji exoticke destinace, my byli v turecku teda v dost drahem hotelu a dostali jsme lahev moetu, nejake pralinky, dve vecere zdarma v ala cartu, veceri na plazi, snidani na pokoj, lahev vodky a rumu, masaz, parove foceni+10 fotek zdarma
Odpovědět
@peggynka45 Kde jste byli? :-)
Odpovědět
Diky za info, tak to na Kanary moc nevypada s pocasim dle vas...a co nejaka vetsi exotika, kde je levne a hezky? Slo by pocihat na letenky.
Odpovědět
@peggynka45 Turecko za exotiku moc nepovazuju :-) ale sluzby navic jste meli hezke :-)
Odpovědět
A musíte jet na svatební cestu hned po svatbě? My jedem až 3 měsíce po svatbě:-).Co Emiráty, Omán? Jinak Tunisko, Egypt, Turecko a Řecko je přelom května a června ok. Jezdíme v tuhle dobu konec května, kvůli tomu, že není tak horko a nejsou davy na plážích, akorát Španělsko nedoporučuju, byli jsme letos, krásné počasí, ale studené moře, na koupání to moc není.
Odpovědět
@lekulina nemusime, ale rada bych :-)
Odpovědět
@lekulina k destinacim jako Oman, Emiraty, Turecko moc nemam duveru a Turecko nechci podporovat, ale dekuji za vsechny tipy :-) V Recku jsme byli letos.
Odpovědět
@fascialka Tak jedině počíhat na levné letenky někam dál, ale do 40ti tisíc nevím jestli se dá vejít:-(. Tedy záleží co chcete, já mám představu svatební cesty v 4*/5* hotelu all in s cestovkou, ať se nemusíme o nic starat:-).
Odpovědět
Článek se načítá
Výjimka potvrzuje pravidlo, ale také na Krétě by mohlo být už parádně teplo (v červnu je - pro mě - už většinou vedro na chcípnutí). Zato na IbIze jsem byla na konci května, sice docela teplo, ale voda hodně studená. Nějaký člověk tam po skoku do vody volal na ženu na břehu "Už je to dobrý, už mi zmrzla krev". :-)
Odpovědět
@markarola :-D jo, mne nedoslo, ze Kanary jsou ocean a ze nebude moc teply nikdy :) uvidime. Napadla me i Kambodza nebo Vietnam dnes... na vlastni pest se to da za dobrou cenu a byla by to destinace, kam se bezne nepodivame. @lekulina taky balancuju s predstavou all inclusive... coz by v exotice nebylo. Uvidime, jak bude realna Kambodza
Odpovědět
Zrovna Emiratu a Omanu bych se nebála, je tam krásně. Nebo teda zkusit nějaký thajsky ostrov.
Odpovědět
@fascialka to bylo mysleno ze ty extra sluzby nabizi exotika a ty slevy, ne ze turecko je exoticke :-o
Odpovědět
@kristynasam belek cornelia diamodns resort :-)
Odpovědět
@peggynka45 aha, pardon, špatně jsem pochopila :-)
Odpovědět
@fascialka hele kanary jsou super😊.byli jsme letos v červenci na Tenerife a ano,sice tam fouká,protože seš u oceánu,ale.víceméně spíš na "otevřených" místech,jako například u moře a tak😀 ve městě jsem to.nějak nepocitovala.. je to tam jiné s tím,že ráno třeba v 10 vylezes ven a jsou tam mraky,ale zdání klame..spálili jsme se přes mraky jak nikdy na sluníčku😂..a je tam vedro i tak,akorát jak pofukuje,tak je to snesitelnejsi než třeba ty pařáky v Egyptě😊 a kanary se doporučují červen,léto a září, to tam většinou bývá hezky, další měsíce jsou nevyzpytatelné,ale jinak velmi doporučuji! Hlavně taky hotel.bez dětí - k nezaplacení😛
Odpovědět
@fascialka jinak my plánujeme svatební cestu na Kapverdy,zkus mrknout😊
Odpovědět
@fascialka ahoj, dva roky zpátky jsem byla koncem května na Kypru a za mě super, počasí bylo skvělé, teploty přes 30 stupňů, moře taky super. Fakt se mi tam hodně líbilo a jelikož jsem jela na vlastní pěst, vyšlo to dost levně.
Odpovědět
My si s manželem uďěláme svatební cestu až v létě,máme 2 děti...tak předáme děti prarodičům a projedeme celou Itálii a spát budem v našem autíčku.Snad nám vyjdou peníze:).A v den svatby jsme si pronajali 2 noci v luxusním pokoji ,aby jsme to pak hezky vstřebali vše.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?