Milé nevěsty, kde jste byly na svatební cestě? Poradíte?

Profilova fotka
Milé nevěsty, s přítelem hledáme nějaké krásné místo, kam bychom jeli po svatbě. Přála bych si něco jedinečného, nezapomenutelného už jen z toho důvodu, že přítel u moře ještě nikdy nebyl a také, že to má být svatební cesta. Máte nějaké tipy, kde jste byly s manželem vy nebo kam jezdíte na rodinné dovolené a kam se rády vracíte? Cenu jsme si řekli do 35 tis. za oba. Předem děkuji za jakýkoli tip a názor. Martina ;-)
Odpovědět
Jela bych na Mallorcu akorat nevim jak s cenou.
Odpovědět
My bychom brali Maledivy nebo Thajsko, ale ty ceny .... Tak uvažujeme o Španělsku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak bych volila asi Kypr. Byla jsem tam a mají to tam pěknéa dokonce najdeš i pláže kde je azurová voda a bílej písek, ale název si již nepamatuji.
Odpovědět
Doporučila bych ti Turecko. Tam v rámci rozpočtu 35tis pro 2 osoby pořídíte pěkný 4*hotel all inclusive na 14 dní i nějaké výlety (doporučuji letět z Vídně, lepší nabídky, a výlety sjednávat u místních agentur). Stálá teplota, hezké moře, vysoká úroveň služeb, památky i zajímavá přírodní místa na dosah. My jsme si minulý měsíc odbyli naši předsvatební cestu na Sri Lance a tu tedy můžu maximálně doporučit. Skutečnost předčila i ty nejoptimističtější očekávání x-)
Odpovědět
Ahoj holky, u nás nebude klasická svatební cesta do hotelu k moři, jelikož jsme si před nedávnem pořídily karavan, tak naše svatební cesta bude karavanem do Holanska :-) , moc se oba těšíme a podíváme se na více míst jak budeme chtít.Je to trochu netradiční ale pro nás ideální ;-) .Cenově nás to vyjde na minimum a to je přesně to co po svatbě příde vhod.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli na svatební cestě na zámku Zbiroh :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my to měli na "Maltu a Zlaté písky" a jsme tam pořád ;-) :-D 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nás teprve svatební cesta čeká a pojedeme kamionem do Rumunska :-D :-D Jako fakt!!! Já se skoromanžou jezdím hrozně ráda. Příští rok až něco našetříme tak Paříž.... aspoň doufám ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, nás svatební cesta teprve čeká, budeme se brát 30. 6. a čtyři dny nato odlétáme. Jsme se skoromanželem docela cestovatelský typy, milujeme Asii, takže naše svatební cesta bude šestitýdenní Indonésie a Barma :) Ale to asi není tip pro "klasickou" svatební cestu :))
Odpovědět
na horách..
Odpovědět
Profilova fotka
My si právě užíváme svatební cestu v Tatrách. I když jsem se na to napřed moc netvářila, tak můžu říct, že je to paráda. Ani jeden by jsme totiž nevydrželi ležet celou dobu u moře. Sluníčko nám tu taky krásně svítí,výlety po horách jsou nádherné a když potřebujeme schladit, je tu i sníh :-) Takže já můžu jen doporučit :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Manžel vybral toto místo a já byla nadšená! Krásné místo :-) http://www.paradores-spain.com/spain/...
Odpovědět
My jsme byli v Chorvatsku
Odpovědět
Profilova fotka
My letíme v sobotu na Krétu: http://www.zephiros.gr/en/index.html, tedy pokud se manžílek uzdraví. Pak to ještě vypadá, že by měl pracovně letět do Kanady a příští rok Čína, takže bychom měli 3 líbánky ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
My letíme v červnu na Menorcu (Španělsko) a na týden all inclusive pro dva to vyšlo 30.000 Kč.
Odpovědět
Ahojky, my byli na svatební cestě v Římě. Odlétali jsme týden po svatbě a jen na prodloužený víkend. Na více nebyl čas. Nicméně bych se tak úplně Řecka nebála :-) Za měsíc odlétáme na Rhodos i s 101ti měsíční dcerkou. Situaci sledujeme a i podle názoru odborníků není důvod k hysterii - na ostrovy krize tolik nedopadá a přece jenom je tam cestovní ruch živí. Co se týče ceny, tak my jsme pořídili v last minute za 27tis all inclusive na týden :-) V létě bude samozřejmmě dráž, tak stojí za uvážení, zda nenechat svatební cestu až na září. Ale jinak si myslím, že do vašeho cenového stropu se určitě vejdete. Mrkni na zajezdy.cz kde jsou nabídky od většiny cestovek a fajn se v tom hledá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my pojedeme na svatební cestu v září do Maroka od Invie, zatím vyčkáváme na slevu. Zkus se podívat na Tunisko cena tam vychází kolem od 14 tis. na jednu osobu, já tam byla na dovči spokojená. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my jsme byly v Dominikánské republice v Punta Cane. Můžu za sebe říct,že to bylo dokonalé. Jely jsme přes německou cestovku což se moc vyplatí,za poloviční cenu než to nabízejí cestovky u nás. Ale jestli můžu všem doporučit když exotiku na Maledivy,ty jsou fakt nejhezčí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my už máme zaplacené Bulharsko, odlétáme 3dny po svatbě. Kupovali jsme to už v lednu jako first minute a na týden all incl. jsme se vešli do 25000. Dnes jsem na tu naši dovču koukala a v současné době tam mají za ten náš termín 17.990 za osobu. Tak mě hřeje pocit, že jsme včasným nákupem ušetřili penízky, které můžeme použít jako kapesné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si zamilovala Provence ve Francii.. Cannes, Port Grimaud (luxusní francouzské Benátky), Saint Tropez... Dá se vyplácnout někde u moře, ale i poznávat tamní krásy :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
1)Srí Lanka, pokud chcete něco netradičního, kombinace poznávačky a relaxu u moře. Cena 10 dní s vlastním řidičem/průvodcem, polopenzí cca 40 tis. /os. 2) Bulharsko, pokud hledáte levnou dovolenou a se chcete slunit na pláži. Bez stravy týden kolem 10000 Kč/os 3) Turecko, pokud chcete poznávat místní krásy, cena za týden ccca 15 000 - 20 000 Kč/os dle ubytování Zájezdy nejen do těchto krásných destinací najdete na mých stránkách. Poradím, kompletně zařídím. Pište na mail.
Odpovědět
my pojedeme na last minute s německou CK, ceny luxusní, třeba Thajsko kolem 20 tis/12 dní
Odpovědět
Můj sen je Skandinávie. Týden ve srubu, daleko od lidí. Jen sníh a my dva. Vloni jsme byli ve Finsku, celá dovolená nás pro dvě osoby vč. letenek, jídla, ubytování a útraty stála necelých 15 tisíc. Takže se dá sehnat krásná dovolená v pohádkových místech i hodně pod 35 tisíc. Přeju šťastnou volbu.
Odpovědět
Záleží na tom, co preferujete, jestli spíš celou dovolenou na pláži, nebo něco aktivnějšího. Nás kdysi nadchly Lipari - sopečné ostrovy na sever od Sicílie. Byla tam tehdy možnost nočního pozorování sopečných erupcí, noční vyjížďky na rybolov, koupele v sirných jezírkách atd. Koukala jsem teď a dá se sehnat cca za 15 000,- na osobu. Jinak moc nevím... Nás to k moři moc netáhne, máme rádi dovolené, kde toho hodně vidíme a poznáme, takže na svatební cestu jedeme na západní pobřeží USA, půjčíme si auto a projedeme Kalifornii :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?