Máte nápad na netradiční svatební cestu?

tak jsem to tu nikde nenasla, my nechceme byt deset dni na plazi, proste nas to neba, ale vse se tak nejak toci kolem plazi a more. chceme historii ale ne moc turistu a hlavne krasnou prirodu. premysleli jsme island nebo alasku, ale pojedeme nekdy zacatkem kvetna a myslim ze tam bude jeste doooost zima. nejake napady kam jet ci vase zkusenosti ze svatebni cesty????
Odpovědět
Profilova fotka
co takhle plavba lodi? Muzete si vybrat z nekolika destinaci, ktere vas primo konkretne zajimaji a navstivit tak nekolik mist napr behem tydne. My jsme byli na jedne v kvetnu a chystame se na druhou v listopadu a muzu rict, ze takovy komfort, servis a proste maximalni spokojenost jsem jeste nezacila. Rekla bych, ze to bude stejne drahe jako napr letenky na Alasku, ubytovani a strava. Tak mas v cene vse, krome tedy dopravy do destinace, odkud lod vyplouva. Je tam bohaty program, takze nudit se opravdu nebudete, to tedy stopro ne. :-) Nas svatebni cesta ceka az pristi rok, ale... oba bychom chteli do Asie - Szanghaj, Japonsko, jeste presne nevime nebo poletime do USA, pronajmeme si letadlo a budeme cestovat Los Angeles, New York, Miami, Las Vegas...no, casu jeste mame dost, takze uvidime. Jinak na Islande bude zrejme krasne, ale je tam pekelne draho. :-| Co treba Skotsko? Je tady nadherne...
Odpovědět
tam on nechce ani irsko atd...my ty lode taky moc nemusime...asie me napadla ale ten let je desne dlouhej :-N ja mam problemy s ceskem a to je kolem 12
Odpovědět
Profilova fotka
az ted jsem se mrkla, ze nezijes v CR, Takze podle doby letu zrejme nekde USA nebo NZ? ;-) No a nejake zeme, kam by jste chteli mate, krome toho Islandu?
Odpovědět
Na floride, i tak mame prave toho tepla az az...no ono nas toho moc nenapada prave. Chceme mit porad ten konfort a aktivitu ale zase ne nekde na samote u lesa...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to asi opravdu neco, co je rozdilne od Floridy. Myslim, jine podnebi, jina priroda atd...zkuste si vypsat zeme,do kterych by jste chteli, napsat si pozitiva a negativa a je to...hm? ;-)
Odpovědět
jo to uz mame za sebou. prave nam z toho akorad vysli tyto dve mista a me napadlo ze mozna nekdo bude mit napad tu
Odpovědět
Profilova fotka
co treba Jizni Amerika? Chille?
Odpovědět
taky mne to napadlo svedsko bych chtela moc :-)
Odpovědět
tenhle záběr je dost široký, v podstatě jsi neřekla co že to chcete, kde by to tak mělo být, jakou chcete dopravu a nakonec rozpočet. z tvýho zadání ti můžu klidně doporučit jet na šumavu pod stan
Odpovědět
ono to asi tak dopadne haha... psala jsem to vyse...chceme prirodu, konfort, ne moc teplo, ne plaze, ne moc na samote ne tusity a nejakou historii a romantiku. na penezich moc nesejde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
snamonbibi: sice neznam vas rozpocet, ale par navrhu mam: Zkuste treba Zanzibar (nebo i jine staty ve stredni africe, Kenya, Congo - je to bezpecne a hlavne dobrodrzustvi vsude dost, kdyz se chce na plaz tak tam taky jsou, pak priroda, historie, proste Ah!) Pak - Novy Zeland. pro kveten docela v pohode, co jsem cetla tak se tam opravdu jak priroda tak historie uplne doplnuji. Dalsi: Tura Laos, Kambodia, Viet - Nam. Byl tam muj manzel a byla to jeho zivotni cesta a zkusenost, ty fotky vypadaji prekrasne a s tim pocasim prave v kvetnu by to mohlo vyjit idealne. Tech tipu bych mela vic, jsem se ani nedostala do Jizni Ameriky :D
Odpovědět
Holky, my jsme měli svatební cestu vyloženě netradiční. Ani ne týden po svatbě jsem odjížděla do zahraničí, takže jsme byli na tři dny v penziónku v Beskydech. Měli jsme maličký pokojíček a v suterénu minibazén, skoro nikdo tam nebyl a celé tři dny lilo. Byli jsme zalezlí v posteli, povídali si, koukali na filmy a četli si pohádky a užívali jsme si to, i když počasí bylo hnusné (a asi tak 10 stupňů). To jenom tak, svatební cesta nemusí být nutně na pláž. Ale přiznávám, že jsme se už předtím dohodli, že si uděláme ještě jednu svatebku, na trochu déle.
Odpovědět
Článek se načítá
sanmonbibi> jestli je tvá drahá polovice cizinec, můžeš mu ukázat krásy čr. myslím, že taková okružní jízda po pamatkách unesca spojená s řadou doprovodných programů (navštívit sklípek na moravě, středověkou restauraci, projíždka na parníku, ...) nemusí být k zahození. pokud byste se rozhodli pro evropu s tím, že chcete něco netradičního. já osobně bych volila bud severské státy, které člověka bezkonkurenčně uhranou svou přírodou a nebo východní evropu, která je pro západní turisty dost neokoukaná. ukrajina a cesta napříč ruskem na bajkal má taky něco do sebe. no, na světě je tolik krásných míst, rozhodnutí je asi jen na vás. jo a ještě mě napadl nový zéland se svými cyklostezkami, kdy jedeš celý den na kole a široko daleko žádná civilizace, ach.
Odpovědět
Profilova fotka
Sanbonbibi, nevim, jaky mas rozpocet, ale nas taky nebavi byt 14 dni na plazi a tak jsme vyrazili do Afriky. Byli jsme 2 dny v destnem pralese v Arusha, 6 dni na safari v Serengeti v Tanzanii a pak 4 dny v Zanzibaru na plazi (a uz po tech 4 dnech jsem mela nutkani jit zase neco podniknout, ale tam opravdu neni nic jen to lezeni na plazi k dispozici - a par (pod)vodnich aktivit. Letos pres Vanoce letime na Novy Zeland, take skvely napad na dobrodruznou svatebni cestu, ale pokud by jste chteli jet na svatebni cestu hned po svatbe, neni to asi spravna rocni doba, jelikoz podnebi je tam "otoceno" a v lete je spise zima. Asie je taky skvely napad, mezi Cinou, Kambodzi, Laosem, Bhutanem, Vietnamem, Thaiskem atd, atd je tam na vyber jak z hor, plazi, mest a vseho co je libo. No a jak rika Yulia, o Jizni Americe ani nemluve. Brazilie, Chile, Argentina, Uruguay, Peru, Galapagy.... jeeevany, tam toho je. A nemas to tak daleko z Floridy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Rusko, Asie, Madagaskar, Reunion, ......
Odpovědět
tak jsme se dohodli ze zustaneme v cr asi dva tydny s jeho rodinou atd a v zime vyrazime na 14dni asi do svedska ci do kanady na poradnou lyzovacku...alespon budeme mit nejake penize, jen svatba nas vyjde na pul mega a pekna svatebni cesta neco stoji...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, my chceme taky nějakou netradiční svatební cestu a pláže nás vůbec nelákají...takže jsme se domluvili s přítelem, že pojedeme do Bavorska. Není to daleko a je tam nádherná příroda. Pochodíme ty krásné zámky tam a chtěli bychom nějaký penzionek v krásné bavorské vesničce.myslím, že to nebude nějak drahé a je to relativně kousek, že se tam může jet autem.
Odpovědět
Páni, to by se mi líbilo, Bavorsko, ale už máme po svatební cestě a i po dovolené a příští rok ještě daleko. Ovšem, nasnadě je otázka, co je vůbec TRADIČNÍ svatební cesta? K moři se jezdí, ale že by to bylo tradiční? Možná časté, ale každý si jede, kam se mu líbí. My poznávali krásy naší vlasti na kolách, autem a pěšky. Doma taky hezky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky jsem opravdu ráda, že všichni netouží po dovolené v Egyptě nebo Turecku nejlépe s all inclusive :-D Já za sebe doporučuji Izrael. Je to překrásná země, kde je vše..historie, 3moře, přátelští lidé..letos jsme tam strávili měsíc a doufám, že se tam podívám v budoucnu i po třetí.
Odpovědět
Mě takový země jako izrael a tak dál moc nelákají...úplně jiná mentalita lidí a měla bych strach, že se mi tak něco stane :-| jinak do Paříže bych třeba taky nejela, prej se tam to tam nebezpečné večer, že se tam vraždí... :-| my chceme jet do Bavorska nebo nomrálně Česko..tady je spoustu krásných míst...
Odpovědět
Profilova fotka
sanmonbibi - na SK je cestovna kancelaria Bubo travel, kt.. sa specializuje na netradicne zajazdy, na poznavacky, maju v ponuke aj plavbu na ladoborci a to je dost netradicna dovolenka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
werulaa : to, co jsi napsala raději nekomentuji, ale pobavila si mě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme vzali bágly a jeli na dva týdny do Norska chodit do národních parků ;-)
Odpovědět
werulaa...nejet nekam jen ze se tam vrazdi no tak nevim kde zijes ale asi te teda prekvapim ale vrazdi se vsude a pokud dodrzujes zasadni bezpecnostni pravidla nic se ti nestane, cesko znam a popravde mi nadherne nepride, zamky jsem videla vseci,priroda je mnohem krasnejsi treba v norsku nebo v rakousku, a u nas je ten sedivy nadech ktery je tav vzdy videt, promin ale nesouhlasim =-)
Odpovědět
Profilova fotka
werulla: jak můžeš říct, že je tam špatná mentalita, když jsi tam nebyla? Izrael je náhodou naprosto famozní a magický a má uplně jiný náboj než většina arabských zemí. A Paříž - ta tepající metropole, že by měla být nebezpečná? Tak jasně, že nelezu za tmy do tmavých ulic a koutů. Mě tohle dokáže úplně nadzdvihnout ze židle takové kecy :-) ... trochu to zavání: Nejezdi nikam, sed doma za pecí a nic se Ti nestane.
Odpovědět
Profilova fotka
možná je to také trochu závist, nemohu si to dovolit, a tak to raději neguji :-| škoda téma je o netradičních nápadech na svatební cestu jíž Čr úplně tak není, pokud tu člověk žije.
Odpovědět
Profilova fotka
To je krásný téma.-) My s manžílkem, taky moc rádi cestujeme. Vezmeme naše autí a frčíme. Moc závidim kdo si může dovolit např. okruh Afrikou apod.. My na to nemáme penízky, tak jezdíme střed Evropy. V květnu chceme vyrazit po Beneluxu. Co se týče Paříže, tak noční Paříž je úžasná a nebezpečná, tak asi jako u nás Praha .-))) Tam se určitě zase jednou vrátíme.-) Jak už tady někdo psal, že by rád po památkách, tak taková Francie má památek až se vám hlava zatočí.-) Jinak doporučuji v létě Rakouské či Švýcarské Alpy a nejlépe na motorce, či skútru! Budete u vytržení .-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme jeli na svatebku po vlastni ose, s mapou, v malem aute do Toskanska. Zadne more, jen pamatky, vesnicky, male domaci testaurace s jednoduchym, ale vynikajicim jidlem, male hotylky, Florencie, Pisa,... aaach, naprosta nadhera to byla! Za Izrael taky hlasuji. Byla jsem tam pred nekolika lety a moc se mi libilo. Ted me docela laka Libanon - opet pamatky, fajn lidi a skvele jidlo - rada poznavam nove kraje prostrednictvim talire :-)
Odpovědět
Profilova fotka
marrakech, souhlasím.-))) Toskánsko byla naše svatební cesta! .-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?