Mám letenku na nové jméno, ale pas na staré. Pustí mě?

Ahoj nevěstinky :) Tak my už máme po svatbě a chystáme se na svatební cestu.. Ale dnes jsem si uvědomila jednu věc, a to tu, že letenku mám už na nové jméno, ale pas mám pořád na staré.. Máte s tím některá zkušenosti? Pustí mě bez problému nebo mám smůlu a nikam neletím? :D
Odpovědět
Profilova fotka
zajímavé.Skočila bych na matriku a zeptala se,tam by s tímhle měli mít zkušenosti.....
Odpovědět
Myslím, že to může být problém, raději si vyřiď třeba rychlopas s novým jménem.
Odpovědět
@ivetavis A proč sis kupovala letenku na nové jméno? Když my jsme si kupovali letenky, tak jsem uváděla staré jméno, abych právě neměla s tím problémy =-) V této situaci navrhuji si expresně vyměnit pas nebo občanku (záleží, kam jedete), což bude drahá záležitost, ale už nemáte na výběr. Případně lze též změnit jméno na letence, ale bude to taky za poplatek. Takže nepanikař, určitě poletíte, ale zbytečně sis to zkomplikovala.
Odpovědět
@simone5 no protože jsem byla tak nadšená, že už jsem jeho, že mi to prostě nedošlo.. A chlap na přepášce v cestovce to neviděl absolutně jako problém, tak jsem se nad tím ani nepozastavila.. Volala jsem si teď do cestovky, tak musim k nim a oni mi změní jméno na letence, poplatek 500,-...
Odpovědět
no známý místo svatební cesty na Bali zůstali doma, páč jim nedošlo že musí mít nový pasy a na letišti je nepustili.
Odpovědět
@ivetavis Aha :-D Ale ještě, že jsi to začala řešit, jinak bys nikam neletěla. Tak si užijte svatební cestu! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetavis Jednoznačně musí být letenka a pas na stejné jméno. Jinak Vás nepustí do letadla. Pokud Vám to CK ještě může změnit, znamená to, že letíte chartrovým letem. Na klasické lince by to nebylo možné.
Odpovědět
Letenka a pas musi byt na stejne jmeno, takze bych navrhla bud rychlopas anebo zmenu jmena na letence, podle toho, co vyjde levneji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?