Maledivy nebo Dominikána?

Holky poraďte kam na líbánky? Ty z vás, které byly v obou nestinacích, kam byste se rády vrátily ?
Odpovědět
Líbilo se mi na obou místech, ale pro mě asi trošinku víc Maledivy. Ale co člověk, to jiný názor...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi zalezi na tom, co od dovolene ocekavate. Ja jsem v Dominikanske nebyla, znama byla mesic.. U hotelu vse ok, pekne, ale ve meste pry spina a vysoka kriminalita. My jsme byli na Maledivach minuly rok, jeste jsme uvazovali o mene proflaknutych ostrovech v Thajsku. Maledivy se skladaji asi z tisice ostrovu, muzes si vybrat mensi, vetsi, s diskotekou ci bez... My jsme byli na malinkatem ostrove Eryiadu, cca 150x300m, obejity kolem dokola za 7 min, absolutni raj na zemi. Lidi potkas maximalne na snidani, obedu ci veceri... A podmorsky zivot - parada! Pokud chcete neco akcnejsiho, hodne lidi take kombinuje cestu Sri Lanka / Maledivy..
Odpovědět
A mohu se zeptat, přes kterou cestovní kancelář jste na Maledivy letěli? All inclusive? A cena se pohybovala jak? Právě kamarádka byla na obou místech a prý jsou ty destinace hodně srovnatelné. Mě více lákají Maledivy, ale pokud je to opravdu srovnatelné, ty ceny srovnatelné nejsou :-). Proto jsem založila tuto diskuzi, jestli opravdu stojí za to dát o takovou sumu více za Maledivy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kubilka Na Maledivy jsme letěli přes CK Neckermann, ostrov Eryiadu 10 nocí all inclusive, cca 130 tis. Teď letíme přes Deluxeu, tam je přístup trošku lepší, osobnější. Na Maledivy určitě doporučujeme all inclusive, hodně lidí tam mělo třeba jen polopenzi a obědy a pití si platili sami. Pro příklad - pizza ála mražená Ristorante 27USD, pití 0,3l kolem 2-3 USD, i voda. Jídlo vynikající! Nemůžu soudit, Dominikánská mě vždycky lákala, ale Maledivy jsou Maledivy a podle mě by se tam měl každej člověk podívat alespoň jednou za život :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dominikánská republika je masovější destinace, kam jezdí ve velikém měřítku nízkonákladové cestovní kanceláře typu Fischer apod. Máte-li hodně omezený rozpočet, pak OK, ale určitě bych od toho nečekala žádný zázrak. Svatební cesta je něco výjimečného, na co budete s manželem vzpomínat celý život, na to mi víc sedí Maledivy :-) Je to romantické místo, kde se zastavil čas. Od okamžiku příjezdu se ve vás rozlije absolutní klid. Nádherné bílé pláže, které jsou opravdu prázdné, průzračně čisté tyrkysové moře, a TOP šnorchlování. K tomu přidejte super servis pohostinných Maledivců, naprostý ráj. V rámci resortu máte pro sebe privátní ostrůvek, nikdy není na jednom ostrově více než 1 hotel. Ráda vám udělám nezávaznou kalkulaci na svatební cestu na Maledivách, naše cestovní kancelář si zakládá na osobním přístupu, cestu vám naplánujeme dle přání a možností. Destinace máme projeté osobně a poradíme co pro vás bude nejvhodnější. Stačí poslat přesnější požadavky - délka pobytu, přibližný termín cesty, a přibližný rozpočet, do kterého se chcete vejít (abychom věděli zda se dívat na ekonomické varianty, luxusní resorty, nebo něco mezi tím). Můžete se podívat i na naše webové stránky alebo nás kontaktujte.
Odpovědět
Ahoj, určitě Maledivy-ta atmosféra líbánek je na každém kroku-to nikde jinde není plus ta příroda, barvy, bílé pláže jsou nejkrásnější na světě tam. Domimikána je sice krásná, ale není to ono. Jinak cenově to srovnatelné není-Maledivy jsou rozhodně dražší, ale stojí za to :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?