Líbánky Zakhyntos nebo jiný ostrov byli jste?

Profilova fotka
Poraďte letovisko a hotel kde se Vám líbilo. Chceme odjet co nejdřív po svatbě na Zakhyntos je to hojně navštěvovaný ostrov podělte se o své zážitky.Pokud by se nenašel lastik sem tak zvažujeme ještě Kos a thassos.
Odpovědět
Profilova fotka
Loni jsme byli na dovolené na Rhodosu :) bydleli jsme přímo v hlavním městě....kousek od pláže (mohli jsme chodit jak do egejského moře tak do středozemního). Město nabízí krásné staré město, které každý den překvapí něčím jiným :) Za týdenní dovolenou jsme ho nestihli celé projít :) Když bych si měla vybrat tak znovu bych jela na Rhodos :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bmmb hm tak se na něj taky podívám díky.My jsme byli na Lefkadě kde jsme se zamilovali do pláž takže se snažíme vybrat něco kde budou podobně krásný plážičky a procestujem to na sútru.
Odpovědět
Řecko je krásné, rozhodně doporučuju, byla jsem dvakrát na Krétě, dvakrát na Rhodosu a jednou na Kosu, Korfu a Zakynthosu. Vždy se dovolená vydařila, jen vloni jsme ve snaze ušetřit měli zkaženou dovolenou kvůli zažívacím potížím - vybrali jsem laciný hotel. Jestli můžu poradit, tak mějte na paměti, že Řecko je sice Evropa, ale přeci jen je to trochu ten špinavý jih - takže rozhodně pořádně projděte recenze hotelů (na Invii, na Orbionu), ať nejste zklamaní. Totéž platí o pláži - doporučuji zjistit, jestli hotel je u pěkné pláže, nebo u nějakých skalisek, jestli je to přírodní pláž (kde můžou být odpadky apod.), nebo udržovaná pláž. Taktéž zvažte, jestli chcete klid, nebo rušné letovisko, v Řecku je obojí. Konkrétně na Zakynthosu jsme byli v letovisku Alikanas, menší letovisko a krásná pláž, čili super - ale moc hotelů tam v ČR nenabízí (snad kromě hotelu Letsos, ve kterém jsem nebyla, ale na který si všichni stěžovali). Pokud chcete klid, tak naopak nedoporučuji Laganas - to je hlava na hlavě. A tak je to v podstatě na všech ostrovech :) Na Kosu zase pozor na jednu věc - severní pobřeží má sice krásné široké pláže, ovšem z protějšího ostrova připlouvá mořská tráva, takže kolem pobřeží je všude pruh té černé (tmavé) mořské trávy - někde třeba jen metr široký, někde více... to mně třeba docela vadilo. Kolem Kardameny na jihu jsou zase skalnatá dna moře... Nádherné je koupání v letovisku Kamari (Kefalos) - za mě když Kos, tak tam :) S Thassosem vám neporadím, tam jsem nebyla.
Odpovědět
Profilova fotka
@genelady díky :-) já už koukám na recenze a tak. viděla jsem fotky v recenzi z hotelu Letsos a divim se, že je ještě v nabídkách.Určitě si dáme pozor jsou to líbánky tak je chceme mít v hezkym prostředí
Odpovědět
Ahoj, Zakynthos můžu doporučit. My byli v letovisku Kalamaki a nádhera. Vedlejší Laganos je hrůza. Vážně hlava na hlavě a strašný ruch, nic pro mě. Nicméně Zakynthos jako takový je romantický a má svojí atmosféru. Skvěle jsme si to užili. Cestujeme hodně a dá se říct, že tohle byla jedna z nejlepších dovolených. Tak šťastnou ruku při výběru a užijte si líbánky :-)
Odpovědět
Ahoj. Jestli Zakkyntos, tak rozhodně můžu doporučit čtyřhvězdičkový Bitzaro Grande: http://www.zamorem.cz/bitzaro-grande/ Recenze hotelů na něj jsou pozitivní, a my jsme v něm byli s parterem loni, a nádhera! Ostatně jako celýá ostrov. Pro romantiku dokonalé míasto. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já byla loni na Zakynthosu v Alykés...klidná poloprázdná pláž, žádné hlava na hlavě nehrozilo. Byli jsme ubytování spíš v takovém rodinném penzionu, kde i vařili(a moc dobře!). Pokoje čisťoučké a udržované. Ale k líbánkám bych hledala něco "víc na úrovni" , přece jen si to chce člověk užít :-)....každopádně ostrov je krásný. Pláže čisté, radost pohledět. Hned bych letěla znovu, ale šetříme na svatbu, tak nic :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli minulý rok a přitel mě zde požádal o ruku. Pokud hledáte opravdu klid, doporučuji poloostrov Vassilikos, apartmany Christina (Plaka beach), cestopis máme na stránkách recko.name
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vloni jsme letěli na svatební cestu na Zakynthos, letovisko Tsilivi a bylo to nádherné, dokonalé a nejlepší:) Na blogu mám i nějaké fotky, tak můžeš kouknout a kdyby ses chtěla na cokoliv zeptat, ozvi se:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?