Líbánky v srpnu - Thajsko?

Ahoj všem, moc prosím o info, zda byl někdo v srpnu v Thajsku na líbánkách? Jaké jste měli počasí, pršelo hodně? Kde jste byli? Četla jsem, že jižní ostrovy zas nejsou v sprnu takový risk (jeli bychom hned tak 3.8.2015 na 10-14 dní). Moc díky všem za rady a zkušenosti! (klidně i doporučte hotel, destinaci, budu vděčná) :)
Odpovědět
Ahoj, my jsme byli v Thajsku na konci listopadu, byla jsem tam požádána o ruku :) byli jsme konkrétně na ostrově Phuket a bylo tam překrásně, pláže jako z katalogu. Počasí bylo perfektní, pršelo nám jen 1 den z týdne. Nicméně v srpnu bych asi volila jiné místo, v letních měsících tam bude nesnesitelné vedro, navíc od června do října je tam navíc období dešťů. Největší sezóna je tam prosinec - březen, právě kvůli příznivým teplotám. Zkus to zvážit, jestli se tam raději nevydáte jindy. Přeju šťastnou ruku při výběru ;)
Odpovědět
V srpnu jedině na Ko Phangan, Ko Tao nebo Ko Samui. Tam je červenec - srpen obdobím suchého počasí. Záleží, co od té dovolené očekáváte. V ostatních oblastech je období dešťů a to vám cestu rozhodně nedoporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Thajsko (jeho podstatna cast) je v srpnu nevhodna kvuli sezone monzunovych destu... Taky jsme chteli do Thajska po svatbe (taky v srpnu) a kvuli tomuto jsme to nakonec prehodnotili, pojedeme tam jindy, nejaky listopad/prosinec, treba za rok ;)
Odpovědět
My letíme do Thajska na konci července a to přesně tam, co píše tamaraad :-) Ty ostrovy jsou totiž kryté před monzuny, takže pohoda jazz :-) a jestli spadne nějaká kapka, tak co, tady taky v létě prší ;)
Odpovědět
@tamaraad @paju01 Ano, máte pravdu, že v tomto období jsou nejlepší ostrovy - Ko Phangan, Ko Tao nebo Ko Samui. Myslíte, že i tato místa stojí za to? :) Jiný měsíc nepřipadá úvahu, chceme (i musíme) letět hned po svatbě :). Buď v srpnu, nebo pak třeba za pár let k jiné příležitosti :).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k Dobrý den, ano souhlasím s výběrem místa. Určitě i tam se najdou místa pro relax. Za mne je však nejhezčí Phi Phi. Poku jde o srpen pak jsou ještě varianty v dalších destinacích Malajsie Langkawi, Srí Lanka východní strana, Mauricius sever a západ ostrova, Seychely, Vietnam a Maledivy. Těch cílů v této době je také dost.
Odpovědět
@jana_dovolenasnu Nejlépe bychom se chtěli vejít do 25 tisíc, což asi do těchto destinací není reálné :(. To Thajsko už bylo dost finančně na hranici. Nakonec možná poletíme ty Kapverdy, co všichni chválí :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?