Líbánky v Řecku

Profilova fotka
Holky, vybíráme líbánky a vzhledem k finančním možnostem musíme zapomenout na Bali, Maledivy apod. a tak se poohlížíme po Řecku. Můžete mi poradit nějaká místa kde jste byli kde jste byli spokojeni? Chceme pobyl all inclusiv a nejlépe v nějakém příjemném, klidném prostředí, ale zase v dosahu např. nějakého historického městečka. Moc mě lákala Ithaka, ale jezdí tam snad jen Firo tour a navíc to tam není natolik turisticky profláklé, aby jsme snadno našli hotel se službami all inclusiv. Jsou to spíš soukromá ubytování a takovou dovolenou já nechcu 8-) Těším se na Vaše příspěvky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@martulk4 Ahoj, ohledně Řecka jsem přispívala před časem tady: http://www.beremese.cz/forum/svatebni... My preferujeme Řecko právě bez stravy nebo se snídaní, protože tamní jídlo je výborné a bylo by nám líto jíst to univerzální hotelové :)... Ale záleží na vás, co preferujete... A Ithaku bych vzhledem k vašim preferencím opravdu vynechala, je sice krásná, ale taková náročnější na přemisťování, shánění jídla apod. :) Doporučila bych rozhodně Pargu, Lefkadu, s all-in půjde asi nejlépe sehnat Korfu, to je taky krásné ;) Klidně pošlu více info a zkušeností do IP ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@dmiska Jé, tak to bys byla moc milá. Budu ráda když nám někdo poradí co má osvědčené. Ono je těžké něco vybrat, protože mi přijde, že si moc vymýšlíme. Chtěli by jsme něco klidnějšího, žádné letoviska, kde je na pláži hotel na hotelu, ale zase aby to nebyl konec světa. Rádi bychom se měli kam projít, tak aby to bylo trochu zajímavé místo a né jen písečná placka. Dál aby se dalo v místě půjčit auto a někam dojet na památky. Nechceme se o nic starat, chceme si to naplno užít, proto all in, ale nejsme typy, které se týden válí u bazénu nebo muchlují na hotelovém pokoji 8-) Teď jsme ale vybírání museli pozastavit ze dvou důvodů - zaprvé jdu v únoru na pooperační kontrolu s kotníkem a nevím jestli mě letos nebudou chtít poslat na další operaci a pak taky, protože politická situace v Řečku se tak nějak divně vyvíjí, že nevíme jestli bude dobrý nápad tam za půl roku jezdit.... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@martulk4 Tak mi kdyžtak ještě pošli do IP, co konkrétně bys chtěla vědět. Všeobecně to s cestováním po řeckých ostrovech není problém, auto nebo skútr půjčují na každém rohu. Taky máme raději spíš klid, ale zároveň možnost jít se někam projít a vždycky jsme se do toho trefili :) Ta Parga je na tohle ideální, krásné městečko, kde to žije, ale ne tím diskotékovým hlučným způsobem :) Jen nevím, jestli tam půjde sehnat nějaké rozumné all-in... Politické situace bych se vůbec nebála, byli jsme tam i v ten nejkrizovější rok a na ostrovech to není vůbec znát... snad jen na cenách potravin, které slouhodobě rostou, ale to vám s all-in vadit nebude ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@martulk4 Ahoj :) My sme si tiez uz rezervovali libanky v Grecku, konkretne hotel Blue Lagoon Village na Kose. Je all inclusive, je to velky hotel a recenzie ma velmi dobre. Kos je malicky ostrov, ale vraj je velmi pekny. Inak sme boli predtym na Rhodose v Sentido Lindos Bay hoteli, kde bol uplny klud, ale nedaleko bolo mestecko Lindos. Ale tam sme mali polpenziu, ale bola dobra a stacila :) Ale velmi sa tesime na Kos do hotela Blue Lagoon Village najma kvoli uzasnym recenziam (ludi zo zahranicia). A inak ideme cestovkou Greece Tours a zatial je vybavovanie s nimi ok :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?