Líbánky v červenci, kam za exotikou?

Profilova fotka
Prosím o radu, pokud máte zkušenost s dovolenou v exotice v červenci. Termín svatby máme 13.7.2013, a hned "po" se chceme sbalit a odletět na líbánky. Aby to byla opravdu nezapomenutelná svatební cesta, tak nás láká exotika, ale v "našem létě" je v exotických zemích zrovna "zima". Problém je, že chceme odjet opravdu hned po obřadu... V cestovkách nám jednou doporučí zemi, kterou nám následně další cestovka naopak rozmluví, a doporučí to, co jinde zase ne... Už jsme z toho zmatení... Nemusí být vedro, jen nechci aby nám celý pobyt propršel... Údajně jsou nej Maledivy, teplo tam bude, a na večer se přežene deštík... To bychom přežili. Máte někdo zkušenost nebo stejný problém? Moc děkuji za každé info:-) P.
Odpovědět
Seychely - tam je obdobi destu okolo nasi zimy a v nasem lete je tam krasne, ale nemelo by byt tak dusno =) Nejlepe kombinovat vic ostrovu... Krasna zeme - rozhodne ne jen plaz a more... ;-)
Odpovědět
Anebo Bali...
Odpovědět
Profilova fotka
Bali nás moc neláká:-( Seychely zní lákavě... to nám ani nenabídli... A zkušenosti s konkrétní CK - při kombinaci více ostrovů? Tam se vyplatí jet bez stravy a nebo je tam draho a nejlépe bude vycházet AI?
Odpovědět
Profilova fotka
@peta278 Jestli chcete jet s cestovkou a ne na vlastni pest. A jestli chcete letet z CR, tak nejlepsi cestovka s exotikou je ESO Travel. Dam za ne ruku do ohne, ze Vam i dobre poradi :-)
Odpovědět
Zkuste se obrátit na cestovní kancelář Expecta ve Zlíně. Slečny jsou tam hodně ochotné a mají i hodně procestováno. Komunikace s nimi úžasná, i na dálku, celou dovolenou jsme zařídili pouze přes email a telefon. Chce si to dát ale finanční limit, exotika se pohybuje 30 - 50 tis. dle místa odletu apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@peta278 Letěli jsme do Dominikánský rep., je tam celý rok stejně - jen na podzim více deštivo. Jukni na dovolena.cz, airstop.cz, rudolfreisen. My jsme letěli s německou ck z Frankfurtu, ale vše bylo v češtině- smlouva, na místě český delegát a teď mají i lety hodně z Prahy, tak se jukni. Bylo tam mooooc krásně, hned bych se tam vrátila:)
Odpovědět
Tak já souhlasím téměř s tím, co zde padlo. Akorát bych jak z hlediska ceny, tak i kvality služeb a ubytování volila německé cestovní kanceláře. Není problém dnes již vše vyřídit a třeba CK ESO TRAVEL je velmi dobrá cestovní kancelář, ale cenově jsou nejdražší. Pokud mohu nabídnout služby mé cestovní agentury, budu ráda a také je u mě možnost poskytnutí slevičky navíc. a Nebo napsat svůj požadavek na e-mail a my ti najdeme dovolenou opravdu nádhernou. Praktikujeme to tak s většinou klientů, že na nás nechají od výběru až po závěr úplně vše. Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
krásná je Dominikánská rep. byli sme tam v srpnu a bylo krásný počasí. jinak bych s českýma cestovkama nejezdila. je to zbytečně drahý. ideálně německé cestovky
Odpovědět
My byli na Seychelach s nemeckou FTI, odlet z Düsseldorfu - nabizeji vice kategorii (od bungalows az po hvezdickove hotely, s jidlem nebo jen se snidani). My meli jen snidani. V prvnim hotelu byla moznost vecere (na ostrove Praslin - Hotel Britannia - ten muzu vazne doporucit, i jejich kreolska restaurace je skvela)...na druhem ostrove La Digue jsme nebyli na obede/veceri vubec, protoze bylo vazne teplo a to nam uplne stacil ovocny salat, ktery je mozne koupit vsude. Treti ostrov byl Mahe a tam doporucuju urcite pujceni auta. Ale zalezi na tom, co chcete - my treba nebyli tak narocni, protoze jsme v pokoji jenom prespavali a porad cestovali. Jestli ale chcete krasny pokoj a pohodu se vim v cene, je tam hodne luxusnich hotelu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?