Levné letenky

Máte někdo zkušenost a typy na levné letenky nejlépe přímo do Říma? moc děkuju všem :-)
Odpovědět
My lítáme několikrát do roka do Říma s Wizzairem od té doby, co krachl SkyEurope :-) Vždycky jsme se vlezli do 2 a půl tisíc za oba tam i zpátky, s kufrem do 4 tisíc. Chce to ale vychytávat akce a termíny a pořád to sledovat. Přibližně 1x za 2 měsíce mívají akce 20% sleva na všechny lety. Pak platí - kdo dřív přijde, tím lepší cena. Odpoledne už ceny bývají mnohem vyšší než den před začátkem akce. Teď to od března z Prahy lítá na menší letiště Ciampino, takže i ta cena je příznivější. Fiumicino bývá většinou dražší. S ničím jiným nelítáme, protože na takovou cenu jsme se nikde jinde nedostali, takže s jinýma leteckýma společnostma neporadím.. Jednou měli třeba akci 1+1 letenka zdarma a letěli jsme do Paříže za 1200 celkem za oba :-D
Odpovědět
Taky jsme tam byli z wizzem za pár šupů... @michelle_01 Jinak naše nejlepší akce s wizzem byla za 200 Kč zpáteční do Stockholmu za osobu :-)
Odpovědět
kupovala jsem letenky pres cestujlevne.com.Letenky byly od wizzair do Londyna,zpatecni za 900kc,luxus a jeste jsme se tam zasnoubili,takze 3denni vylet uzasny.Pres cestujlevne.com jsem sehnala i levne parkovani kousek od letiste a uz jsme ho vyuzili 3x a vyuzijeme i po ctvrte :) v Rime jsme bylli pres Slevomat ( busem ) dalo se to a bylo to uzasny,hlavne pro jednoho za 3500kc ( vyuzila jsem jeste zlataky co u slevomatu mam ) navstivili jsme Vatikan,Rim,Neapol,Pompeie,Vesuv a ostrov Capri,supeeeer :)
Odpovědět
My poletíme do Říma s Easyjet. Vejdeme se i s odbaveným zavazadlem do 4500,- za oba tam i zpět. Letenky kupuju vždy přes jejich stránky. Zkusila jsem jak tu certik13 doporučuje cestujlevne.com a tam ty stejné letenky, stejný datum, i čas odletu a vyjdou o 1000,- víc než když je koupím rovnou přes Easyjet. S Easyjet lítáme poměrně často,takže za sebe mohou říct, že kdyby rozšířili lety i do jiných měst, byla bych ráda.
Odpovědět
Asi taky plánuju easyjet nebo wizzair teď mi lépe vychází easyjet. Jen bych ještě potřebovala radu poletíme dva na dvě noci, je nutný si kupovat zavazadlo nebo vystačíme s příručním? Díky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?