Lefkada - doporučíte hotel?

Ahoj, byli jste někdo na Lefkadě a doporučila byste mně nějaký hotel, kde jste byli spokojení? :-)
Odpovědět
Ahoj, my tam máme objednanou svatební dovolenou:-). Máme hotel Ionis. Je nově zařazen v katalozích. Na Lefkadě byli naši a doporučili mi sice menší, ale s krásnější a s klidnější pláží v letovisku Agios Nikikas. Jsou tam větší střediska jako Nidri, Vasiliki, ale tam hodně fouká vítr a hojně se tam serfuje a prý docela blízko pláží a lidí mraky. My stejně máme v plánu na většinu dní půjčit auto, protože chcem objíždět ty krásné malebné pláže :-). Jinak to máme jen se snídaní, v Řecku všeobecně známo, že Pl, nebo ALC bývají nic moc. raději si dám místní výbornou specialitu, která až tak moc nestojí.
Odpovědět
@papayaa Ahoj, na kolik Vás ta dovolená vyšla jestli se můžu zeptat? A na jak dlouho letíte?
Odpovědět
Agios nikitas, je tam toho víc, je to tam nádhera ;-)
Odpovědět
@galos Máte tam zkušenost i s nějakým konkrétním hotelem? :-)
Odpovědět
@zelca já jsem tam byla tak před deseti lety od Čedoku, byli jsme v apartmánech bez jídla, ale vím, že jich tam několik bylo. Je to tam nádherné, malá vesnička, kde je dostatek restaurací a obchodů a kousek pláž Milos Beach nezapomenutelne, ideální pro klidnou romantickou dovolenou, pokud máte rádi ruch města zvolte něco jiného :-)
Odpovědět
Jinak doporučuji ještě Rhodos, pobřeží od kolimpie do lindosu ;-)
Odpovědět
@zelca odlétáme 11.7. na 11 dní za 20 450,-/ os/snídaně. Vím, že to není zrovna málo nato že to je pouze ze snídaní, ale Lefkada dražší je. Dají se sehnat i levnější variatny, ale chtěli jsme zase trošku sázku ne lepší ubytování blízko pláže. Vždycky jsem snila, že na Lefkadu poletím na svatební cestu, takže jsme šetřili a poletíme :-).
Odpovědět
@galos Také jsme tam byli a objeli celý celý ostrov. Nádhera!
Odpovědět
My letíme na Lefkádu v září na týden bez stravy za 7 700,- Kč. :-)
Odpovědět
@papayaa jojo Řecko miluju :-)
Odpovědět
@papayaa mi už tenkrát za tu lefkadu platili dost, Ale stojí to za to.
Odpovědět
@hanule61 Do jakého hotelu prosím?
Odpovědět
Článek se načítá
@zelca aparthotel Kapypso v Agios Nikitas.
Odpovědět
Přesně tak! Za Lefkadu to stojí! Říká se, že jako jedinný Řecký ostrov má lefkada moře jako v Karibiku :-) a z alba fotek mých rodičů to opravdu odpovídá :-). takže si můžete říkat, dražší Řecko, ale levnější Karibik :-).
Odpovědět
Ahoj holky, my máme letos s přítelem na Lefkadě svatbu. Vracíme se tam už podruhé a jednozačně můžu doporučit na svatební cestu letovisko Agios Nikitas. Je to nejkrásnější letovisko na západní straně ostrova. Na východní straně nejsou tak krásné pláže, na západě jsou ty nejkrásnější s azurovým mořem. Z letoviska Agios Nikitas se dá dojít pěšky i na pláž Milos /případně lodním taxi/ a určitě doporučuji pujčit auto nebo skútr a navštívit ty nejkrásnější pláže, které ostrov nabízí.
Odpovědět
ahoj, já jsem byla minulý rok Nidri, přelom srpen září. Vítr tam nefoukal vůbec. Moře čisté a teplé. Gregory's Hotel.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@misakin Ahoj, mohla bych se zeptat, kdo Vám svatbu na Lefkadě zařizoval a jestli nakonec všechno dopadlo tak, jak jste si představovali? :) Děkuji za informaci :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?