Kypr

Profilova fotka
Ahoj holky, máte zkušenosti s Kyprem? Jak je to s cestováním přes jeho rozdělení? Dá se půjčit auto a projezdit celý Kypr bez problémů? Máte tip na nějaké pěkné pláže/ubytování? Děkuji :-)
Odpovědět
to mě taky zajímá..
Odpovědět
Profilova fotka
Přímou zkušenost nemám ale moje máma tam jede za 14 dní. Byla tam už loni a maximálně spokojená. S přítelem měli půjčený auto a cestovali jak po kyperský části tak i po turecký.
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem před mnoha lety. Řekové nemají problém pustit vás na Tureckou stranu. Akorát vám nikdo nezaručí, že stejně bezproblémově to půjde opačně (to nám bylo řečeno). Nemají se mezi sebou rádi.
Odpovědět
Kypr je nadherny,hlavne Recka cast,my byli v Protarasu pred 4mi roky pred hotelem byla hned plaz,ale tam jsme chodili jen v noci a pred snidani :-) kousek po promenade byla plaz s modrou vlajkou,tam jsme nechodili nelibila se nam,ale stacilo popojit o kousek dal a tam byla uzasna zatoka a tam jsme chodili kazdy den.Auto jsme si pujcili na jeden den,volant je v pravo :-D projeli jsme jizni cast,nadherne to je v Petra tou Romiou ;-) do hlavniho mesta jsme jeli hromadnou dopravou,mesto je rozdeleno na dve casti statnimi hranicemi a musi se tam prokazat pasem pokud jdete na tureckou cast,zpatky to uz pak nekontrolovali.Ta turecka cast je uplne jina nez recka,takova spinava a chudsi.Kdyz jsme se minuly rok bavili s pani v cestovce,takse malem krizovala,ze jsme sli na vlastni pest v hlavnim meste na tureckou cast,pry to cestovky nedoporucuji,tak nevim
Odpovědět
Posilam par fotek,byli jsme tam v polovine rijna 2011
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc za info, holky! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?