Kuba nebo Thajsko?

Holky, mohla bych vás požádat o recenze na vaše svatební cesty/dovolené v Thajsku nebo na Kubě? Tyhle dvě destinace se nám prozatím líbí nejvíce.. Chtěli bychom jet asi v listopadu, ale hýbat s termínem pro nás není problém.. Peněžně bychom se chtěli vejít do 35 000,-/osobu, což jsem koukala, že je možné do obou destinací.. Akorát já jsem spíš pro Kubu a přítel pro Thajsko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Každé je úplně něco jiného. Obojí má hezká a ošklivá místa. Často to nejlevnější je takové masové "Bibione". Kubu bych nechala na konec listopadu (dozvuky hurikánů), Thajsko je také lepší na konci listopadu s ohledem na konec monzumových dešťů. S tímto rozpočtem jde i Malajsie a o trošku více Mauricius.
Odpovědět
Díky za odpověď.. :-) jak jsem psala, posun termínu pro nás není problém, prozatím mám naplánovanou dovolenou od 6.11., ale klidně se dá posunout, takže jsem ráda za info, že by bylo lepší dovolenou posunout.. Mauricius nás moc neláká, to jsme se shodli.. Více si asi dovolit nemůžeme, těch 35-40 tisíc je strop..
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych doporucila Kubu. Je podle me takova vice romanticka, ma kouzlo, kdyz vyberete dobre misto, tak klidne na plazi budete skoro sami, a hlavne zbyva poslednich par let kdy Kuba bude Kubou, typickou, chudou, krasnou, se staryma autama, zviratama vsude, a podobne. Thajsko bude Thajskem i za 10-15 let.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my sme boli na Kube a jedným slovom to bolo - - magické :-) neviem, ci preto,ze to bola svad.cesta, ale je tam fakt krasne, ten piesok, pláze, voda,... Avsak odporucam drahsie hotely, nakolko my sme mali 5* a aj tak sme menili izbu, u nich je cistotny standard niekde inde, bohuzial, ale zato rezort bol najvacsi a najlepsi, kde sme kedy boli :-) cize len tato drobna chybicka krasy + aj tato - boli sme v decembri a stmievalo sa uz po 16h, co je tiez skoda :-(. Cenovo nas to vyslo so vsetkym, aj to, co sme minuli na letisku, fakultativne vylety, atd, atd - max do 3 800 €/ 4 000 € pre dvoch na 11 noci
Odpovědět
Profilova fotka
Kuba... raj na zemi
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme v listopadu na kube a super, ale tri dny nam prselo a nedalo se do more, pocasi nikdy nenaplanujes. Doporucuji ck Kentlucky, vyborne sluzby, provazeli nas rodile kubanky, ktere umely cesky a vypravely autenticke pribehy.
Odpovědět
Mohu doporučit Thajsko, samozřejmě najdeš i ošklivá místa, ale to je všude, doporučuju tedy při vybírání místa pročítat diskuze a cestovatelské deníky :) Jídla jsou v thajsku levná a perfektní. Měli jsme tam i svatební ceremoniál a byla to doslova pohádka.
Odpovědět
Profilova fotka
My byli letos v únoru na Kubě a jedním slovem PARÁDA. Pojali jsme líbánky hodně dobrodružně, cestovali jsme skoro po celé Kubě. Bylo to náročné, ale viděli jsme toho opravdu hodně. Kuba je místo, kde se opravdu prolínají světy, uvidíš tam nádherné pláže, takový písek jsem ještě nikde nezažila, luxusní hotely a rezorty. Ale také chudobu, zbořeniny atd. Třeba polozbořená Havana má své kouzlo a stará americká auta na každém kroku. A samozřejmě musím vyzdvihnout výborný rum, tolik drinků co za 14 dní na Kubě jsem nevypila za celý můj život :D
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučím Thajsko, protože na Kubu jedem my. :D :3
Odpovědět
Tak nakonec vyhrála Kuba :-D díky za rady :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?