Která cestovka poskytuje slevy na svatební cestu?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda by jste mi mohly doporučit a případně i říci jaké slevy a jaká cestovka dává novomanželům na svatební cestu. Jsme ještě snoubenci a chceme odjet na svatební cestu hned po svatbě a hledáme dovolenou. Slyšela jsem, že prý některé cestovky mají i 50% slevu na nevěstu atd... Díky za vaše typy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my si jí objednali od http://www.blue-style.cz/ Doporučuji to vyřizovat v nějaké cestovní kanceláři, dokáží tam dát slevy, co Ty třeba na internetu nezvládneš. Mají slevu 2.000,- pro novomanžele. Když to uzavíráš předem, je potřeba doložit nějaký doklad, např. potvrzení z matriky o datu. U nás to třeba byl problém, protože máme církevní obřad, ale stačilo jim potvrzení z fary ;-)
Odpovědět
@ajdusha díky, my právě budeme mít svatbu taky církevní, a s tím potvrzením je to dobrný nápad...
Odpovědět
@sjenna http://svatba-v-raji.cz/cena/akce-a-s...
Odpovědět
www.ckinex.cz sleva 2% pro novomanžele, doporučuji zájezd kupovat s předstihem a využít až 15% časové slevy, ke kterým se dá přičíst ta novomanželská :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučuji Blue style, od nás zatím ani žádné potvrzení nechtěli, pak budeme posílat jen kopii oddacího listu :)
Odpovědět
@dolfino Tak to je veru sleva :-D Bezna sleva je kolem 20-30% za hotel. O tom se da mluvit jako o sleve. 2% jsou drobne, ktere vraci i platba kreditni kartou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
treba www.kudrna.cz taky dava novomanzelskou slevu, asi 10% (max 500kc) z ceny zajezdu, ale to asi neni typ dovolene, kterou by tu vetsina lidi chtela:) a musi byt tusim do dvou mesicu od svatby.
Odpovědět
@majkll Jojo, tohle je sleva. Sice Royal Palm je nejdrazsi hotel na Mauriciu (mozna jeste Four Season je drazsi), takze to si asi ne kazdy dovoli, ale takovehle podobne slevy jsou na Mauriciu u vsech hotelu.
Odpovědět
Profilova fotka
My jedeme s Exim Tours a taky je tam sleva pro novomanžele ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
co vím, tak novomanželské slevy mají snad všechny cestovky, většinou kolem 10%
Odpovědět
Profilova fotka
@sjenna Zdravím u některých destinací a to hlavně Mauricius máme opravdu slevy pro nevěsty takto velké. Jde o slevu na ubytování a záleží na hotelu o který se jedná. Některé hotely jako LUX Le Morne, Tamassa, Merville Beach mají onu slevu 70%, jiné jako La Pirogu, Paradis Cove... 50%, dále např. Maritim má 60-70% procent je to podle druhu vybraného pokoje. Top luxusní Oberoi má i 100% slevu pro nevěstu. K tomu ještě spoustu dalších benefitů (jako masáže zdarma nebo se slevou, ovoce na pokoj, sekt, malé dárky atd.) Toto platí jak u svateb přímo na Mauriciu tak pro svatební cesty a výročí. Obdobně se chovají i některé resorty na Maledivách a Seychelách (spíše ty luxusní). Oba však platí celou cenu letenky, transferů.
Odpovědět
Článek se načítá
@jana_dovolenasnu dobrý den, děkuji za nabídku, ale moje otázka není aktuální, jsem již přes rok vdaná. Dotaz jsem vkládala minulý rok v březnu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?