Kolik vás stály líbánky a kde jste byli?

Profilova fotka
čau, kde jste byli na dovoleny a kolik vás stála?dík za odpověd
Odpovědět
Profilova fotka
Hehe, po celkový kalkulaci svatby pojedem na líbánky asi tak pod stan k rybníku :-D
Odpovědět
tak každej jezdí někam jinam, napiš kam si přeješ a já ti napíši cenu odhadem
Odpovědět
Profilova fotka
chtěla bych aby jsme jeli k moři italie nebo španělska.
Odpovědět
Profilova fotka
Na dovoleny jsem byla jen v rakousku.U moře nikdy,tak nevím koli to stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
Zakynthos. Zhruba 35 000,- se vším všudy, mám takovej pocit.. Ale to bylo ještě euro za 23kč 8-)
Odpovědět
my pojedem na Slovensko do privátu toulat se přírodou a vyjde nás to i s benzínem a jídlem atd tak na 10 000, jiné líbánky si ani neumím představit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli v Egyptě (12 dní, letecky, AI, hotel 5*). Vyšlo nás to zhruba kolem 45 000 se vším všudy.
Odpovědět
Profilova fotka
chtěli by jsme jet utobusem nebo autem.letadlem bych nemohla.
Odpovědět
autem do itálie apartmán bez jídla tak cca 7-10tisíc na osobu něco pěkného dá se i za 4 tisíce, ubytování v apartmánu pro dva, chorvatsko také tak. do španělska autem je to zbytečně daleko a zas tak super to tam není, vážit takovou cestu.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli na Skiathosu ( srpen 8/2009 ), koupili jsme to jako last minute asi 5 dní před odletem...cena 8500.- / osoba vč. polatků, letištních tax a pojištění. Doporučuji...opravdu nádhera :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli v Turecku (srpen 2008, 12 dní, AI, hotel Golden Age). I s výletama nás to vyšlo tuším něco kolem 45 000,-.
Odpovědět
My jsme dobrodružnější povahy a máme dodávku, ve které se dá pohodlně spát, takže jsme jsme procestovali Rumunsko a Bulharsko, 3 týdny jsme si užívali hory a moře. Utráceli jsme za hlavně za naftu a jídlo, ubytování výjimečně, a vyšlo nás to asi na 25000,-. Letos se taky tímto způsobem někam vypravíme, ještě nevíme kam, možná do Řecka...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My pojedeme na Mallorcu, 12 dnů, ALL inclusive, 47 000 plus nějaké kapesné. Je to naše nejdražší dovolená, ale bereme to tak, že konečně pojedeme jinak než na last minute a chceme si svatební cestu pamatovat do konce života.
Odpovědět
No a my vyrazíme na Zakynthos na 10 dní, all inclusive, stálo nás to kolem 42 tis., je to taky naše nejdražší dovolení, ale svatební cesta je jednou ua život a tak prostě musí stát za to...
Odpovědět
Profilova fotka
My byli na Santorini - 11 dní, měli sme to jako svatební dar, ale stálo to cca dohromady s polopenzí 45 tisíc, fakt úžasný, super dovča..
Odpovědět
Profilova fotka
45tisic určitě na dovolenou mít nebudeme. :-( .Něco kolem 16tisíc?
Odpovědět
Profilova fotka
Do 16 tis pro oba ? nebo pro jednoho ? Já bych doporučila Řecko. Jezdíme tam 12 let a pokaždé jinam. Letecky s jídlem se do 16 tis. na osobu vlezete. Pokud je těch 16 tis pro oba, tak jedině autobusem do apartmánů bez jídla. Nejhezčí jsou ostrovy, ale všechno je to letecky. Autobusem se dá sehnat Corfu a Thassos.
Odpovědět
Profilova fotka
čína 50.000 s letenkama, bydlením, stravováním, cestováním vlakem, busem, taxíkama i vstupama
Odpovědět
Dovolené s manželem (cena za oba) Ibiza - Portinatx - 4* hotel AI- 16 dní přes cestovku, 60.000 (48.000 cestovce, 12.000 výlety po ostrově a okolí) LIberec - 4 dny - ubytování na VŠ kolejích, strava, výlety, aquapark (pokoj s vlastní kuchyňkou a kupelnou) - cca 3000,- Boskovice - 4* hotel, stravování tamtéž, welness program - 3 dny - 9.000,- v letech 2000-2007 - baráček po babičce - týden za cca 500,- :-D Dovolené "za kulturou" se sestřenkou (cena pro 1) Paříž - F1 se snídaní, busem, 5 dní, vstupy, jídlo, atd. - 8000,- Benátky - letecky, 4 dny, hotel přímo u nám.sv.Marka, jídlo, vstupy, MHD - 9.000,-
Odpovědět
Profilova fotka
přítel letadlem letět nechce,takže asi autobusem. za oba 20tisíc. ? Bez jídla.Dá se něco sehnat přes cestovku?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chcete jet k moři tak do toho Řecka autobusem v pohodě do 16 tis pro oba. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my zvolime asi take recko, ale holky poradte je lepsi to zamluvit uz ted nebo to nechat az na last minute?
Odpovědět
Profilova fotka
No my jsme nechali svatební cestu v srpnu na last minute. Chtěli jsme nějaký Řecký ostrov, oběhali jsme všechny cestovky v Pardubicích a nabídli nám všeho všudy asi 4 zájezdy, vůbec lasty nebyly.Nakonec jsme letěli na Zakynthos x-) .Ale to bylo loni. Letos se zájezdy zdražujou a navíc stoupá euro. Kdoví jak to bude.Možná bych raději zamluvila něco předem...kvůli ceně.
Odpovědět
Profilova fotka
Některé cestovky dávají ještě do února slevy, tak se to vyplatí. Já počkám na last minute. Myslím že jich bude dost. Teď je krize a stoupá nezaměstnanost. Hodně lidí na dovolenou letos kvůli tomu nepojede, takže lastů bude dost. Zatím jsme nikdy problém neměli.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme take jeli zatim jen last, tak to asi dopadne i ted nektere cestovky davaji treba slevu pro novomanzele na svatebni cestu nevite jestli to mohu uplatnit i pokud je zajezd last?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli v Recku na ostrove Santorini, moc se nam tam libilo. Jezdi tam hodne lidi prave na libanky, meli jsme honeymoon apartman s vyhledem na more, snidani nam servirovali na nasi terazce, parada. ;-) Stalo nas to asi 50 tisic pro oba s letenkama. Bookovali jsme to sami pres internet, ne pres agenturu. My meli svatbu v sobotu a v pondeli rano jsme uz leteli, moc doporucuju na libanky odjet co nejdriv, ma to urcite mnohem vetsi kouzlo nez, kdyz jedete za pul roku nebo dokonce za rok. Jo a taky na Santorini jsou krasny zapady slunce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pindruzka: Z lastu už Ti žádnou slevu nedají. To už by jsi chtěla opravdu moc. :-)
Odpovědět
my si svatební cestu užili měsíc v USA...stálo nás to hodně...přes 100 táců prostě svatební dar jsme chtěli peníze na ameriku, něco jsem našetřila, zrušila kdejaký spoření, a bylo na to :-))
Odpovědět
my byli v Řecku na Zakynthosu, objednáno 5 měsíců předem. Bylo to v srpnu 08, 11 dní s polopenzí a i s útratou (při cca 23-24 kč za euro) tak 50.000,- ale rozhodně jsme nešetřili, dalo by se utratit mnohem míň. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Po svatbě nám to už nevyšlo (nebyla dovolená), takže pojedeme až letos v září. Chceme určitě all inclusive. Původně jsme chtěli nějaký řecký ostrov, ale ty jsou čím dál dražší, takže to bude Turecko a pokud nic neseženeme za slušný peníz, tak Egypt. V červnu chceme ještě jet s pejskem autem do Chorvatska.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?