Kolik stojí pití na Seychelech nebo na Mauriciu?

Profilova fotka
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenost se svatební dovolenou v těchto místech. Uvažujeme, zda se nám vyplatí shánět hotely s Al inclusiv a nebo jestli stačí polopenze včetně obědů zdarma. Nemáme vůbec představu, kolik tam můžou nápoje stát. Děkuji S.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás. Třeba Vám toto alespoň nějak pomůže: http://www.seychelles.travel/en/plan_... - jsou tam ceny za základní spotřební zboží, včetně pití (ceny v obchodech a ceny na hotelech). Přeji pěkný zbytek víkendu, Honza.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj, jsou to různé destinace. Z mého pohledu se na Mauriciu rozhodně vyplatí strava all inclusive - cenově to vychází velmi dobře. Pokud se rozhodnete pro Seychely, tak tam hotely se stravou all inclusive jsou opravdu velmi drahé a nabízí to obvykle jen 5* hotely. Jídlo a pití na Seychelách je cenově dražší než u nás, takže bych spíše doporučila polopenzi. Např. třetinka seychelského piva přijde na cca 70 Kč.
Odpovědět
Ahoj, obecně v ostrovních destinacích jídlo a pití drahé, vše se dováží. V hotelu to výjde dycky dráž. My měli sice na Seychelách polopenzi-to jen z důvodu, že to byl v hotelu strop. Jinak bychom dali AI. Alkohol je drahý, na to se připravit, voda pro představu- 1l cca 80kč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?