Klídek v Česku

Holky, v srpnu máme týden dovči a chtěli bychom se někde po svatbě zrekreovat. Máme malinkýho pejska (trpasličího špice) s epilepsií a nemůžeme ho u nikoho nechat, proto zůstaneme v ČR. Ráda bych Vás poprosila o nějaké tipy, kde se ubytovat, být poblíž vody a mít soukromí... Moc nás neba kempy a profláklý vody jako Lipno, Slapy, Pálava - tam nás s pejskem stejně nikde nechtějí. Ptám se tady, protože vím, že jste ze všech koutů ČR a třeba právě u vás je nějakej ten rybník, poblíž něhož se ubytujeme v soukromí.... Moc moc vám děkuju!!! :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Přesný tip nemám. 8-) Ale máme taky malého pejska a už 3 roky ho bereme na všechny dovolené (po ČR, Chorvatsko, Slovensko). Minulý rok jsme byli v Krkonoších (jednou ubytovaní v hotelu a podruhé pronajmutá chalupa) a s pejskem nikde problém neměli. Vždycky se koukáme, kam všude s ním můžeme chodit (např. do jaké zoo můžou psi). Pokud chcete soukromí, tak bych si určitě vyhledala nějaké pronajmutí chaty. :-)
Odpovědět
My většinou jezdíme na Šumavu (ubytování v soukromí nebo malej penzionek, kde máme i kuchyňku a pes nikomu nevadí), spíš to vidím jako problém, že bychom tentokrát rádi k vodě a v těch vyhlášených to je se psem na pytel... Můžu se zeptat, kde jste byli na tom Slovensku? O tom jsme taky uvažovali.
Odpovědět
my jezdili roky do autocempu merkur v pasohlávkách na pálavě, jinak minulý rok jsme byli na karlštejnsku na ranči málkov - takovej balzám na nervy jsem potřebovala :) úžasný prostředí, lidi i příroda :)
Odpovědět
Doporučuji Kytlici. Je to rekreační osada s lesním jezírkem na koupání, kolem les, borůvčí, romantika:) a i dost příležitostí na výlety, např. Hřensko.
Odpovědět
@trefina a na Pasohlávkách nebyl problém s pejskem? Tam si to s ním zrovna neumím představit ...
Odpovědět
@lu207 Moc děkuju za tip, vypadá to dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veru99 Bohužel už nevím přesně, ptž to jsou 4 roky zpátky, ale myslím, jak je Zázrivá....ale to jsme tam byli s rodinou, takže jsme měli zase pronajatou chalupu. :-) S Maxíkem jsme šli i na tůru, kde jsme s ním lezli po skalách a žebříkách...to bylo celkem náročné. :-D
Odpovědět
@veru99 nebyl :) pejsanů tam bylo :D
Odpovědět
U nás máme autokemp :-)Pražák u Vodňan a s pejskama není problém.Je možné být v chatkách i stanovat.Je tu toho i rybník :-) A natáčeli se tady Chobotničky z druhého patra :-D
Odpovědět
@nemcovakn tak to je šikovnej pejsek ;-) pomalu horolezec :-D naše je tedy zatím spíš přes vodní plochy, plavec první kategorie :-D každopádně díky za reakci :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?