Kam na Zanzibar? Nějaké tipy?

Profilova fotka
Dobré odpoledne. Poradíte mi prosím kam na Zanzibar? Hotel, pláž, nějaké tipy, atd... 8-)
Odpovědět
tak záleží co od toho očekáváte . Východní pobřeží velký odliv musí se i několik stovek metrů za mořem , na severu takový odliv není ,jela bych tam hned ale do úplně jiného hotelu. Hlavně ne hotel Palumbo Kendwa.
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak, na Zanzibaru je veliký odliv, kromě severozápadní oblasti, ta je samozřejmě na hotely nejdražší. Za mě doporučuji Zanzibar hlavně v kombinaci se safari v Tanzánii či Keňa, pokud vám jde jen o pobyt na pláži, volila bych asi jinou destinaci, na pláže je např. super Mauricius, Maledivy, Seychely, Malajsie... možností je spousta. Klidně cinkněte nebo napište (viz profil zde) a zašlu nezávaznou kalkulaci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, na Zanzibar vybírejte určitě sever ostrova, Nungwi beach-je to nejen nejkrásnější pláž, ale hlavně protože jsme si zaplavali i při odlivu a ten je na severu nejmenší- z hotelů super My blue nebo Royal Zanzibar. Zanzibar je krásný, budete obklopeni Masaji a nádhernou přírodou, pokud šnorchlujete pak oceníte výlet na Mnembu nebo Tumbatu, můžete si zaplavat s delfínama nebo karetkama, nakrmit opičky- vše jsme zažili a odjížděli jsme plni zážitků :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek už je starší, ale já mohu doporučit Tulia Beach Resort. Vlastní to Čech a je to nádhera. Letíme tam na Silvestra. Manžel už tam jednou byl sám a teda ty fotky...jako z ráje :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Určitě doporučujeme navštívit Zanzibar City, největší tržiště (název si teď nevzpomenu) a Prison Island, vyjde to na celodenní výlet a je to paráda :) Největším zážitkem pro nás ale byla cesta z letiště místní hromadnou dopravou Dala Dala, jen z té máme několik skvělých historek. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?