Kam na svatební víkend? Severní Čechy

Zdravím nevěsty, prosím o rady kam bychom mohli na svatební víkend ideálně s wellnes a v severních čechách. Hledám všude možně po slevomatech apod. a nic mě zatím nezaujalo. Díky
Odpovědět
Kamarádka našla na slevomatu minulý rok nějaký ubytování poblíž pravčický brány..byli hrozně spokojení a mám dojem, že to bylo i s wellnesem, ale to nevím jistě. Určitě je tam toho hodně k vidění:)
Odpovědět
Já bych jela do wellness hotelu V Nebi v Jizerkách.
Odpovědět
My byli na prodloužený víkend tady http://www.hotelfenix.cz/cz/hotel-lib... v pokoji DeLuxe s vířivkou na pokoji a bylo to naprosto luxusní :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Asi už dosť neskoro, ale predsa: http://www.carovnehotely.sk/cesko-ces.... Wellness síce nemá, ale boli sme tam s priateľom a bývanie na zámku je fakt brutal romantické :)
Odpovědět
Profilova fotka
Užijte si nezapomenutelný romantický pobyt ve Špindlerově Mlýně, v penzionu Alenka. Můžete se těšit na pokoje vybavené stylovým dřevěným interiérem, s výhledem do krásné Krkonošské přírody či nekuřáckou restaurací se dvěma terasami. Připravíme pro vás individuální nabídku ať přijedete sami, nebo s vašimi ratolestmi. Více informace naleznete na webe. Těšíme se na vaši návštěvu. Penzion Alenka
Odpovědět
My máme hrozne radi Kristin hrádek u Děčína... svělé jídlo:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?