Kam na svatební cestu v září? Chceme exotiku

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych se vás optala, kam za exotikou v září? Rádi bychom na svatební cestu někam na Malediovy, Mauricius, Thajsko nebo Kuba? S jakou destinací jste byli nejvíce spokojení a není tam právě v této době období dešťů? Dík moc
Odpovědět
Profilova fotka
katerrinkad-děkuji za toto téma. :-D také to chci zjistit.lákálo nás thajsko ale po shlédnutí nedělního filmu na čt 1 my moře a okolí v thajsku nepřipadá tak krásné dost mě to zklamalo ]-( mě se líbí srí lanka,maledivy krásné ale drahé :-( a chcete jet s naší CK nebo s německou CK
Odpovědět
ahoj. murynka: nám se taky thajsko nelíbí!!! ale ostrov Phi Phi je krááááásnýýý;o)))) tam by se nám líbilo...mrkni na to;o) konkr. phi phi island village ;o)
Odpovědět
Profilova fotka
Verčo krásný,ale vy jste trochu v jiných cenách ;-)
Odpovědět
ale tohle se dá sehnat i levně:o)
Odpovědět
Profilova fotka
fakt jo,tam ty ceny mi nepřišli levné ;-) myslíš třeba přes německou ck?
Odpovědět
jojo, ale do thajska je nejlepší jet sám...koupit letenku a hotel sehnat až na místě nebo přes net! i v ck nám to řekli....je tam levno!!!:o))
Odpovědět
Profilova fotka
tak na to bohužel nemám povahu x-) no uvidíme jak to vše dopadne
Odpovědět
:-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jéééé ten phi, phi je krásný a vypadá to tam úžasně, je to dost, ale maledivy jsou ještě dražší ]-( Ale jinak mi thajsko přijde také trošku špinavé...nemáte zkušenosti ještě s něčím jiným?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Holky, diky za tema!!! Uz nekolik mesicu resime, kde v zari za exotikou ;-) Vypada to, ze zacneme v Honk Kongu a potom je to mezi Bali ma tam byt v zari hezky je pry sezona ci Malaysie. Maledivy neni sezona, tak mi to aspon rekli v cestovce. Hezke je i Borneo. No uvidime mame tri tydny na libanky tak to musime rozdelit, nechci byt na jednom miste celou dobu. Thajsko me moc nelaka na libanky to spis jen tak na dovolenou :-)
Odpovědět
kater: thajsko se mi taky nelíbí...taky mi přijde špinavé! =-) ALE phi phi je v pohodě....ta pravá exotika.....pěkné hotely, žádnej bordel atd.:o))
Odpovědět
snow: tak Bali je krásná země!!!!!!! a hlavně ty hotely!!!! aaaach!:o)) je to tam dost levné a hotely překrásné!!!! dá se to sehnat za hezké penízky;o)) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Maledivy a Polynesie, tam to začíná tak v listopadu viďte, to je škodá.....Hned bych jela. To to budu muset nějak vymyslet, protože chci opravdu něco extra, bereme se v srpnu a svatební dary budou možná příspěvky na nějaké ty exotické líbánky a pak zbytek si doplatíme....Bude to asi na dloho naše exotická drahá dovolená, jelikož pak budeme rekonstruovat domeček, ještě studovat dálkově a pak mimi, tak na takovou dovolenou už nebude.....Řecko, Iálie, Egypt- jsou také moc hezké, ale jednou bych chtěla jet někam, kde to je opravdu nezapomenutelné :-)
Odpovědět
kater: to je- NEZAPOMENUTELNÉ !!:o)) a nikdy nelitujeme těch peněz, co jsme do dovolených narvali.....protože ty vzpomínky nám nikdo už vzít nemůže.....prostě NEZAPOMENUTELNÉ !! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To máš pravdu, snad nám to výjde ;-) A co jste vše procestovali?
Odpovědět
Profilova fotka
Malaysie, Bali nebo nějakej další indonéskej ostrov.... Kupte letenku a kašlete na cestovku 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky.To jste mi kápli do noty.Dopoledne jsem psala do jedné cestovky, jestli je vhodné jet do Thajska v srpnu a bylo mi odpovězeno, že nikoliv.Pán mi doporučil na srpen BALI.Prý tam sám byl a je tam krásně a ještě levněji než v Thajsku.Já pořád nevím, můj sem je Thajsko, vůbec nevím o jaké mluvíte špíně.Byla tam moje kamarádka projela ho celé a byla nadšená.Ale je možné že některé lokality jsou ošklivé.Mně lákají památky, příroda, orchideje, motýli,no prostě exotika a nevím, jestli to najdu i na BALI.Děvčátka co jste procestovali tyhle země, napište nám na kolik Vás to přišlo korunek a nějaké rady a postřehy?Moc děkuji.Když nevyjde Asie, tak asi pojedeme do Řecka nebo Turecka.
Odpovědět
kater: já byla vcetne skoro cele evropy v dom. republice, maledivách, na mauritiusu.....:o))) magnolia: jak kde v thajsku neni pocasi dobre.....treba phi phi, tam o leto nase dost prsi...ale jinde v thasjku je hezky:o)) bali je nádherná zeme!! na cestovani (jak pises) urcite idealni......a levna je to jo:o))) ale i to thajsko:o)
Odpovědět
magnolie: mrkni na http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
katerinkad-koukám že jsme na tom podobně ;-) svatbu sice máme v červnu ale předtím letíme do Egypta tak snubní cesta bude až na podzim,také chceme vybrat penízky a zbytek doplatit :-D po svatbě také rekonstruujem baráček a vrhnem se na miminko takže pak už žádné drahé cestování,ale jednou bych chtěla zažít tu nádheru exotiku a přítel je na tom podobně uff ještě že tak :-D .tak držím palečky já také ještě nevím kam ani kdy :-N
Odpovědět
Profilova fotka
safovaverca:Děkuji za odkez.Jedna nevěsta ze Slovenska tam píše, že jí dovolená v Thajsku vyšla na 39 tisíc.Tomu se mi nechce ani věřit.Taková cena by byla úplně pohádková.Chtěla jsem se poradit s někým o tom, jestli není příliš riskantní koupit si letenky a ubytování si zařídit až na místě.Nejde nám o luxus, spíš o zážitek z jiného životního stylu.To Thajsko v srpnu padá, ale co BALI?
Odpovědět
Profilova fotka
magnolia-thajsko se dá sehnat opravdu levně,u nás ted cestovky nabízí thajsko na 16 dní cca za 18 tis.+ příplatky ale parádní cena ,proč thajsko v sprnu padá?co září?to přichází v úvahu my chcem někam v září
Odpovědět
Profilova fotka
http://airstop.cz/last-minute/?region... jukni na tyhle stránky je to německá cestovka a super ceny už s poplatkami ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nám to vyjde rádi bychom se vypravili na Maledivy, tak jsem zvědavá 8-) , tam je ale v září asi bohužel větší pravděpodobnost srážek.
Odpovědět
Profilova fotka
jééé veverečko, tak ty to máš zkouklé, ju? To jsi toho hodně procestovala??? Murynka, no to máme ;-) Ale mě je teprve 20, teď bude ten domeček a mímo tak 23 ;-) ale během té rekonstrukce, už bude možná tak jen na to řecko nebo Egypt, ale jak říkám taky je tam krásně!
Odpovědět
Profilova fotka
mě je také teprve 22 ;-) egypt zatím neznám v červnu poznám,ale určitě je krásný řecko nevím tam jsem nebyla a ani mě nějak neláká
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já jsem tady asi koza nejstarší.V lednu mi bylo 26.Už mám za sebou Řecko, Španělsko, Egypt,Tunis i s Djerbou, několikrát Itálii a Chorvatsko a naposledy nádhernou Francii.Ale Asi je nám chybí. Murynko v srpnu je prý v Thajsku deštivo a v září je to ještě horší.Psal mi to majitel jedné cestovky.Tak nevím.Na ty stránky se podívám.Já a němčina nic moc, ale on mi to někdo přeloží.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se opet hlasim, po praci jsme skocili do cestovky a bohuzel potvrdili to, co uz jsem vycetla na netu. Je skoro vsude destivo v zari. Thajsko jen jedna cast by se snad dala. Doporucuji kombinaci Bali a Singapuru. Tak nevim. Chteli jsme i Borneo a cast Malajsie :-( My si budeme vse delat pres internet od letenek po ubytovani. Hlavne chci hotely, co maji specialni nabidky na libanky. Vetsina nabizi ovoce, dort, masaz, odvoz z letiste a pokoj o tridu lepsi nez jste si rezervovali. Jsou dobre lety s Vidne, tak snad neco klapne. Me bude letos 27 :-(
Odpovědět
mně je taky 20let:o))) to jsme ale mladice, že?;o)) kater: jojo..něco už procestováno mám.....a znám i jiné země, jelikož dost hledám nám dovču, tak projíždím všechno možný....tak mohu i poradit atd.;o)) já bych na to Bali určitě vyrazila.....je tam levno a ty překrásný hotely!!!ááách:o)) jen je tmavé moře....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky.Máte někdo zkušenosti s www.letenky-levne-exotika.cz nebo s http://bali.sletenkou.cz/ a s p.Ing.O.Thérem? Já neumím dobře německy ani anglicky, proto přeci jen potřebuji, aby mi s tím někdo pomohl.Nejbezpečnější by bylo jet s cestovkou, ale to se potom nedá mluvit o levné dovolené.Chceme si pořídit rodinu, takže to beru jako poslední příležitost k tomu být trošku nezodpovědná a jet na blint. Co to znamená tmavé moře???ˇJe špinavé, nebo tam jen nejsou bílé pláže , mělké moře a tím pádem průzračná voda?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?