Kam na svatební cestu v srpnu?

Profilova fotka
Ahoj, doporučte prosím nějakou lokalitu v tropech, kam se dá vyrazit v srpnu. Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikey_von_dricka v srpnu bych teda do tropů zrovna nejezdila...Asi taky zkus popsat, co od svat. cesty očekáváte, tropických zemí je mnoho:)
Odpovědět
Profilova fotka
Bílé pláže, teplé moře, relax... V srpnu nám byly doporučeny zatím pouze Seychely. Tak něco v tom duchu. Ještě dodám, že nás celkem láká i plavba např. Karibikem s různými zastávkami. Tak pokud máte někdo zkušenosti, sem s nima ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím určitě jsou Seychely pro danou dobu OK. Je to skoro rovník tak počasí je stabilní. Kombinujte více ostrovů ne jen Mahé. Malebnější je Praslin i La Digue a to top jsou mikroostrovy. Potom je možnost Srí Lanka - tady doporučuji východ (určitě né západní pobřeží). Už budou fajn i Maledivy, ale to je pro ty co celou dobu budou relaxovat. (Maledivy mají největší problém květen / červen). Z Vietnamu určitě severní a střední část, potom taky ostrov Phu Quoc. Dá se jak poznávací, pobytový nebo v kombinaci. Variantou je pro milovníky přírody i nějaké safari v kombinaci s plážovou destinací. Určitě nedoporučuji Mauricius a Réunion - bude tam chladněji nebo stejně jako u nás. Ty až koncem září. Můžete zavolat a probereme možnosti a představy 737336535 .
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?