Kam na svatební cestu v prosinci za teplem?

Holky potřebuju poradit kam na svatební cestu přes vánoční svátky k moři??
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, no na Kanárech je i v zimě teplé klima ,že se tam dá koupat, nebo potom nějaká exotika. Thajsko, Dominikánská , Kuba atd....... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zkusila Keňu nebo Kapverdy, tam bude teplo a dobré ceny
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji toto téma - neplánuje některá nevěsta dovolenou v období vánočních svátků + Silvestra? Sháním tipy kam jet a nejet, s kým jet atd. Pojďme si poradit :-)
Odpovědět
My jedeme teda před Vánoci na Srí Lanku a Maledivy.
Odpovědět
Máme naplánovanou cestu na 14 dní do Thajska (konec listopadu - prosinec), předem jen letenky, ostatní na místě a cenově je to o dost levnější něž s cestovkou. Paradox je, že jsme ji naplánovali ještě předtím, než jsme věděli, že se budeme brát. Ale nějak se to schumelilo:-). Už jsme tam byli, bude po monzunech, už se moc těšíme. Jakákoli destinace v rovníkové oblasti bude mít po monzunech a teplo od konce listopadu do cca března. Třeba Sheyshelly, tam je taky teplo - trochu draho a nuda, ale válet na pláži se tam dá krásně:-)).. I na kanárech bude příjemně, je tam celoročně dost podobá teplota, ale žádné extra vedro.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit v prosinci na Srí Lanku. 5 dní poznávačka, vlastní řidič/průvodce, 5 relax pod palmami v plážovém hotelu. Byla to paráda! Počasí krásně letní, ne vedro. Napište mi, ráda se podělím o úžasné zážitky. Na mých stránkách najdete výběr zájezdů. Přidávám ještě pár fotek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?