Kam na svatební cestu v 7. měsíci těhotenství?

Profilova fotka
Ahoj, prosím o nápady, tipy, kam jet na svatební cestu? Jsem v 7. měsíci těhotenství a k moři si už netroufáme. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamkoliv :-) v ČR je krásně. mi jedem na svatební cestu do Mariánských lázní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zabamartina A kam přesně jedete do Mariánek ? Jsem zvědavá, 4 roky jsem tam studovala a bydlela na intru :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tinakari Já osobně bych seděla doma na zadku se sbalanou taškou do porodnice po ruce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@profiss jedeme do golfhotelu Morris. tak snad to bude fájn. budeme jen ralaxovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@zabamartina Joooo, tam je to krásné, budete podle mě spokojeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@profiss tak to jsi mě potěšila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi co vas bavi, my treba pravidelne jezdime nekam do zoo :-D loni mi manzel koupil k narozeninam pobyt v romantickem hotelu Tommy v Nachode, na vylet jsme jeli do zoo ve Dvore Kralove a pak na prohlidku vodni elektrarny Dlouhe Strane.. krasne je taky v Ceskem Svycarsku, uzasna priroda na prochazky.. na Morave je pak nadherne na Palave, to pak urcite doporucuji navstivit Cafe Fara v Klentnici (je tam i super stylove ubytovani ale je potreba objednat hodne dopredu) nebo Moravsky kras a Punkevni jeskyne taky krasny zazitek (k tomu treba zoopark a dinopark ve Vyskove a vynikajici cukrarna Style Cafe ve Slavkove) a pripadne i Viden nebo Salzburg, tam se da taky v pohode dojet autem a je tam krasne :-) lazensky trojuhelnik K.Vary/Marianske lazne/Frantiskovy lazne muze byt taky hezky vylet, pokud to tam neznate (ja tam vyrostla tak mi ty kolonady a lazne a prijdou bezne, takze mi obcas nedochazi, ze kdo tam nebyl, tak z toho bude treba nadseny :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Jedeme do hotelu Jezerka wellnes pobyt, relaxace, děti a manžílek se taky vyřádí. bazény, výřivky, masáže, bowling, střelnice, čtyřkolky, půjčují i kola, lodky na přehradě, dětský koutek i s hlídáním během dne, restaurace, vinárna .....no je toho tam mrak. Jedeme tam na doporučení známích a jsou z toho nadšení prý lepší jak moře.
Odpovědět
Profilova fotka
@profiss :-) já už jedno dítě mám, narodila se v termínu, tak doufám, že tohle druhé se také narodí v termínu, že nám nechá užít si pár dní svatební cesty :-) máme v plánu jen Moravu a po jednom dni ve Vídni a Bratislavě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tinakari já už jedno dítko také mám a proto já bych se nikam nevydávala a užívala bych si pohodlí domova, můj malý se narodil o měsíc dříve a šel koncem pánevním ( i když byl po celou dobu ukotvený správně), takže u druhého dítka budu hodně obezřetná :) ale já bych se i nikam nevydávala, protože by mi to bylo líto:) i když vím, že každá žena těhu prožívá jinak. Já byla ten funící boiler, který byl rád, že si dojede nakoupit :) A také bych vůbec nevěděla kam. Zoo v těhotensví vyloučeno, procházky po horách také, cesta autem pro neustálé čurání utrpení, návaly horka, nervozita z neznámého prostředí, jiná kuchyně, koupání také pasé atd. :) Jinak mi je jasné i to, že po porodu dítka se dlohouho nikam nepodíváte a chcete to ještě stihnout, takže držím palce ať si to užijete :)
Odpovědět
Profilova fotka
@profiss s většinou toho co jsi napsala souhlasím. Já sice zatím přibrala 6 kg, ale občas mi dělá problémy vyjít domů do 3. patra :-( Výšlap, ZOO, vířivka je pro mě pasé také, ale v Bratislavě máme známé, takže tam by to bylo spojeno hlavně s návštěvou u nich a hradu, ten bych si nenechala ujít :-) Zatím je to jen v rovině plánování. Uvidíme jak to vše bude. Plán je plán, skutečnost může být jiná. Klasickou svatební cestu máme v plánu až příští rok i s miminkem a starší dcerou.. Pojmeme to rovnou jako rodinnou dovolenou.
Odpovědět
Já jsem v 6. měsíci a jediné, co si tak umím představit, je nějaký wellness pobyt v lázeňském nebo horském hotýlku (i když vlastně ani nevím, které procedury může těhotná absolvovat a co by už neměla?), maximálně bych se kutálela po areálu a nejbližším okolí :-D A to mám nahoře sotva 5 kilo :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Doporučila bych zůstat v ČR, je zde spousta krásných míst, navíc můžete odpočívat v pohodlných hotelích, dopřát si krátké procházky. Ideální jsou lázeňská města, nebo hory. Například Janské Lázně, Špindlerův Mlýn v Krkonoších nebo Šumava. Pobyt v Čechách Vám ráda zařídím. Vybírejte na mých stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
já bych jela do Krumlova :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?