Kam na svatební cestu? Hledáme exotiku.

Profilova fotka
Ahoj holky :-) Svatba bude 4. června, ale svatebku plánujeme spíš až na zimu, případně přelom roku 16/17. Rádi bychom nějakou exotiku. Thajsko, Karibik, Srí Lanka, Maurícius, Indonésie? Původně jsem byla nadšena představou SRÍ LANKY na vlastní pěst (kolegyně z práce tak jela v listopadu a byla nadšená). Ovšem čím víc se koukám na dokumenty o Srí Lance, pročítám diskuze, zjišťuji, že spousta lidí je z ní zklamaných. :-( (časté deště, špína, moře nic moc...) Takže se přikláním spíše k ostatním čtyřem možnostem. :-) Máme rádi ležing u moře, dobré jídlo a služby, ale zároveň bychom rádi procestovali co se z dané země dá. Co jsem tak četla, tak je spousta lidí nadšená z Thajska, což mi přijde nejlevnější varianta z těch co píši. Budu ráda za každý tip, názor a hlavně zkušenost. Děkuji a přeji krásný večer! Veru :-)
Odpovědět
1
2
My byli na Kubě a bylo to naprosto skvělé, pro nás to byla první a zatím poslední exotika. Potkali jsme sem tam s lidmi, kteří už toho procestovali více a Kuba patřila dle jejich názoru na první místo co se týká moře a pláží, ty byli bezkonkurenční :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kubu nám doporučila i paní z Eximu :-) :-) Děkuji za tip..
Odpovědět
@veruspackova V Indonésii je od listopadu do přelomu února/března období dešťů. Sice už se rozdíly mezi jednotlivými obdobími kvůli změnám klimatu trochu stírají, ale stejně bych to asi neriskovala.
Odpovědět
Profilova fotka
DĚKUJI :-) @vineta
Odpovědět
Profilova fotka
@veruspackova My byli teď v prosinci v Dominikáně a bylo to super. Určitě tam ale záleží nejenom na oblasti, ale i na hotelu.... Seznámili jsme se tam s lidmi (starší německý pár), kteří procestovali už kus světa a hodně nám doporučovali Kubu (tedy i konkrétní hotel a oblast). Takže naše příští dovolená bude směřovat tam :) Thajsko musí být nádhera....věřím že opravdu za málo peněz hodně muziky.....neznám nikoho, kdo by se odsud vrátil zklamaný. Na Srí Lance byla teď bývalá kolegyně a nebyla zrovna nadšená....ba naopak...ale měli to jako poznávačku na vlastní pěst a pak týden na Maledivách, tak tam si to vykompenzovali. Ale říkala, že víc než týden by nedali, že tam byla děsuplná nuda :-D Prejže ideální místo pro založení potomstva, bo nic jiného se tam dělat nedá :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie tak ta poslední věta mě opravdu pobavila :-D No jsem fakt zvědavá co vybereme, koukám na dokumenty a vybírám :-) Přes jakou CK jste jeli? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruspackova Jeli jsme přes Bucher Reisen, odlet z Mnichova.
Odpovědět
Ahojky já už nějakou dobu pracuji v CK a pokud to shrnu nejvíce se prodává teď Kuba Jamajka Panama Dominikána Thajsko a mezi topku patří Dubaj ..... Záleží chcete být jen na pláži nebo chcete procestovat kraj? Chcete dobré jídlo poznávat. V Evropě nejvíce Santorini a Madeira. Nebo pokuď chcete úplně něco extra tak Las Vegas...
Odpovědět
a ještě jsou hodně populární plavby lodí třeba středomoří hodně
Odpovědět
byla sem na sri lance i v thajsku..sri lanka je proste punk a more jedine dobry pokud chcete surfovat a uzit si divoky ocean ...jako svatebni cestu asi nee, zalezi na povaze vas dvou, vazne clovek musi prehlizet spinu, brouky a svaby, toalety nikde na plazi nebo jen dira jak je jejich zvykem, celkove je to jiny nez nase nauceny evropsky standarty a celkove tam na bily holky koukaj trochu jinak a clovek nesmi po vecerech nikde behat sam. Ovsem pokud jedes do rezortu to bude uzpusobeny turistum, ale jakmile vyjdes mimo poznas pravou sri lanku, pak jestli ma smysl se trmacet takovou dalku min. 10 let jen kvuli tomu byt zavrena v rezortu. My se rezortum vyhybame.. Thajsko byla jina pohodicka, procestovali sme asi 5 mist pres Krabi Lantu PhiPhi Phuket- kazdy misto taky jiny, podotykam ze jezdime low cost, bungalow za 350/ noc treba, kdyz zbydou penize tak na Phuketu sme dali za vilu i 1000/ noc pokoj pro 2, ale zas byli mista kam uz bych se nevratila- proflakla PhiPhi - jet jedine na jih nebo vychod ostrova, jinak party plaz na severu je krasna pres den, ale vecer se promeni v neco nechutnyho, opili skoro deti, v cele zatoce a celkove kdo nevidel neuveri. Me dostal ostrov Lanta, neskutecna pohoda, na motorce si zajedete na jih objevit plaz kde budete sami, more klidecek pohodicka zadny velky vlny. Thajci jsou mily. Ubytovani shanim pres booking...kdyz se vam na vybranem ostrove nebude libit kdykoli prejedete lodi za par korun jinam. Jen upozornuji, misto muze byt hned u plaze ale spousta plazi je zavisla na odlivu prilivu takze se muze stat ze odpoledne po krasne plazi nic nezbyde. chce to dopredu prostudovat recenze.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja byla v dominikanska republice uz je to nejaky ten rok cca 5 let zpatky..byla jsem tam prez vanoce vsechno bylo nadherny dokonali az na to ze nam 9dnu z 10proprselo..a tim nemyslim prehanku ale lijaky cely den..urcite jsme meli jen smulu ale to zklamani bylo tak velke ze uz tam asi nikdy nepojedem..
Odpovědět
Profilova fotka
No zatim vede dominikanska rep. a Kuba :) Doporucily byste mi konkretni hotel ci CK pres kterou jste jely? Dekuji ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, my byli na svatební cestě na Mauriciu. A myslím, že pokud chcete něco vidět a zároveň si užít válení u moře a skvělé jídlo, je to ideální místo. Byla jsem strašně překvapená jak nádherná a každým kouskem měnící se kousíček země to je. Ta příroda je bechderoucí. Jídlo bylo senzační, kombinace čínské a převážně indické kuchyně. Luxusní hotely, ale zároveň dost soukromí, nádherné moře, koktejly... prostě ráj. A myslím, že v lednu je to ideální doba. Je tam vesměs celý rok stejné počasí a lidé jsou tam strašně milí. Ale Kubu bych taky do budoucna chtěla zkusit.
Odpovědět
Profilova fotka
Verun, zrovna dnes večer odlétáme s manželem na svatební cestu na karibský ostrov Martinik, vracime se za 3 týdny, dám ti pak recenze ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem na Mauriciu,hotel Shandrani,přes cestovku blue mauritius a bylo jtam nádherně. Plavání s delfíny na moři, užasné ubytování i jídlo ... krásna přiroda,ale drahé ..
Odpovědět
@veruspackova Na Sri lanku se taky chystáme. Bude to taková lehce opožděná svatební cesta - po svatbě chceme do Francie, protože na ,,lepší" cestu nezbyde, tak musíme něco došetřit, ale právě jsme si říkali, že ještě než se pustíme do nějakého zadělávání na dalšího člena rodiny, tak by bylo fajn vyrazit někam dál, pak to už nepůjde. Na Sri Lance bylo posl. dobou opravdu hodně našich přátel a všichni přijeli totálně nadšení a chtějí jet zase. Podotýkám, že to jsou typy, co nepotřebují 5* hotel a nevadí jim jistý nekomfort, ale všichni do jednoho (cca tak 7 kamarádů) se vrátili nadšení. Dost o ní taky přemýšlíme...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj byla jsem v Thajsku i na Srí Lance a za mě bezkonkurenčně Thajsko !!!!!!!!!!!! Byla jsem i v Malajsii a Kambonže ale Thajsku se nic nevyrovná. Za mě jednoznačně Thajsko :) . Kdyby tě ještě něco zajímalo, klidně se ptej.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych doporučila Dominikánu. V květnu tam letíme už po třetí a moc se těším. Já jsem se do té země zamilovala. Je tam toho hodně k vidění - vodopády, jeskyně,opuštěné krásné pláže, verliby, kakaové plantáže, národní parky, až kýčovitě krásné ostrovy a mnoho dalšího..... Žijou tam dva češi co organizují výlety. Když budeš chtít, napíšu kontakt. Nám se moc líbilo v hotelu Grand Paradise Samaná. Teď jedeme na Bayahibe hotel Viva Wyndham Dominicus Beach ten vypadá taky moc dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moulinek Mě Karibik a Dominikána lákají nejvíce! :-) Což mě docela překvapuje, protože do té doby, než jsem začala zjišťovat informace, pročítat recenze a zhlížet dokumenty, mě tato oblast nikdy až tak nelákala. Teď bych nejradši Dominikánu. Hotel Grand Paradise Sámana se mi také líbí nejvíc. :) Přes koho jste jeli? Jakou cestovku doporučíte?
Odpovědět
Diskuze o Sri lance tu byla nedavno http://www.beremese.cz/forum/svatebni... Byli jsme na podzim 2015 a ja bych znovu nejela. Kuba byla paradni, akorat as tam otravili jidlem... Kdybych jela znovu na Kubu, vzkaslala bych se na cestovku - minimalne tz nase letaji malymi letadly, ktere to neulaeti na jeden zatah a ta cesta byla umorna... Pokud jste na lezeni, tak v teto kategorii jsem bla nejspokonejsi na Kapverdach.
Odpovědět
Profilova fotka
My na zasnubni ceste byli taky v Dominikanske republice, Natura Park hotel ****, Punta Cana (oblast). Bylo to dokonale, snove... Nejlepsi pomer cena/vykon ;)
Odpovědět
Doporučuji třeba Mauricius. Mám známé na Mauriciu i na Bali, pokud budete chtít poradit a dát více info, napište zprávu ;) Ráda předám kontakty, které se o Vás v místě můžou i postarat a ukázat ostrovy, jak to nedokáže žádná cestovka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruspackova Thajsko Phuket nám doporučili a tam je to nádherné :) tam poletíme my :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruspackova Loni jsme jeli přez student agenci a německou cestovku. Teď to máme přez na cesty a taky němci. S českou ck jsme byli taky jednou, ale let byl strašný... Myslím tím malé letadlo a dlouhá doba letu, tak určitě doporučuju německé ck :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@july17 ahojky, tak vzhledem k viru Zika a preferencím jsme teď nakloněni spíše Mauriciu :-) Kde jste byli? V kterém hotelu? A přes koho jste jeli? Uvažuji zda nebude lepší jet přes Něm.cestovku. S tím, že mě zajímají i ty slevy pro novomanžele ( Četla jsem že u některých pobytů má nevěsta ubytování se slevou 20%-100%). Děkuji :-)
Odpovědět
@veruspackova Co se týká Thajska, tak je to 2 měsíce, co jsme se vrátili a byla to absolutně nejúchvatnější dovolená! Plánovala jsem to sama, bez cestovky... Skrz booking jsem si našla hotely a rezorty a ty si zarezervovala... Byli jsme 3 noci v Bangkoku (naprosto doporučuju!) , pak 4 noci Pattaja, 4 noci Krabi a 4 noci Phuket. Pokud bych měla zvolit jednu destinaci - rozhodně Phuket. Je kombinaci Pattaji (která je hlavně o nočním životě a Walking street, v moři jsme nebyli ani jednou, večer u moře běhají krysy :), Krabi - překrásné pláže, opičky v rezortu ... ale Phuket je blízko a dělají se zájezdy na okolní ostrovy, takže není problém. Je to ještě luxusnější Pattaja a na koupání spousta možností :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruspackova Dobrý den, ne každá česká CK létá malými letadly. My používáme na lety na Mauricius Emirates a nic lepšího není. Od května bude A380 létat na všech segmentech Praha - Dubaj i Dubaj - Mauricius. Ceny jsou dle hotelů a opravdu spousta hotelů má velké slevy pro nevěsty a bonusy. Slevy mají většinou 4 hvězdy a lépe. Levné hotýlky si na marketingové slevy nehrají. Koukněte na naše stránky a ideálně zavolejte ať si nejen o Mauriciu popovídáme. Kontakty v profilu. Někomu sedí i kombinace s Réunionem, jiný radši Seychely.....
Odpovědět
Profilova fotka
@veruspackova Ahoj, cestovka byla blue Marlin. Letěli jsme s Emirates. Bydleli jsme v hotelu Tamassa**** v Bell Ombre. My jsme byli nadšení, ale četla jsem tu už jednu diskusi, že se tam někomu nelíbilo... nevím no, já bych se tam hned vrátila :-), ale šlo jen o hotel. To s tou německou cestovkou si určitě zjisti, já jsem o tom nic neslyšela.
Odpovědět
Profilova fotka
Též se rozhodujeme mezi Dominikánskou republikou, Mauciciem, Zanzibarem a teď nás paní v cestovce namlsala a nalákala na Arabský emiráty....ale vůbec nemám tušení :( chceme říjen/listopad
Odpovědět
Profilova fotka
pokud netradicni exotiku tak urcite ostrov Redang v Malajsii :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?