Kam na líbánky u moře? Poraďte :)

Holky, nemáte nějaký super tip na líbánky u moře? Představa maximální zážitek za rozumnou cenu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale co je pro tebe ten maximální zážitek? Raději relaxuješ na pláži, nebo sportuješ a jsi dobrodruh, případně máš ráda kulturu? Můj tip na relax za rozumnou cenu by asi byly Liparské ostrovy u Sicílie. Nenajdeš tam obrovské hotelové komplexy, takže ani takové davy turistů. Je tam krásná příroda, pěkné koupání, když cheš, můžeš si jít do přírodních lázní...díky bývalé sopečné činnosti jsou tam třebas přírodní perličková jezírka apod. A když se nudíš, je tam hodně co k vidění. Pokud bys chtěla někam dál, tak krásné hotely za rozumnou cenu jsou v Keni. A navíc se tam dostaneš bez velkých časových posunů.
Odpovědět
Pravda, že maximum znamená pro každeho něco jiného :) Myslela jsem, poznávání nebo akční pobyt namixovanej i s tím relaxem. Od všeho trochu. Vyloženě sportovní ne, to by zase přítel nechtěl :) Ty Liparské ostrovy znějí dost dobře :) Musim to okouknout. Díky za tip!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Nám se líbilo v Bulharsku, Primorsko dvoudenním autobusovým výletem do Istanbulu. Můžete objevovat historické města a procházet se ve starobylých uličkách se zmrzlinou v ruce. Přímo v letovisku je velký aquapark, možno vyzkoušet potápění, jet na lodní výlet. Super gastronomie, navštivte místní restaurace, pochutnáte si. Na pláži je spousta plážových barů, kde to žije, můžete popíjet koktejly při západu slunce nebo tančit na moderní hudbu. Místní lidé jsou moc fajn. Nejen zájezdy do Bulharska najdete na mých stránkách. Zařídím Vám dovolenou za ceny stejné jako u cestovek. Přidávám pár fotek pro inspiraci!
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chcete zažít něco exotičtějšího, doporučím Srí Lanku. 5 denní poznávačka s vlastním řidičem/průvodcem a následně 5 dní relax v plážovém hotelu. Osobně vyzkoušeno, zážitek maximální! Výběr zájezdů za stejné ceny jako pořádající cestovky najdete na mých stránkách. Napište, podělím se o zkušenosti, zařídím. Pár fotek pro inspiraci. A nejlepší zážitek byl jízda na slonovi!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?