Kam jedete na svatební cestu?

Ahoj, jedete na svatební cestu hned druhý den po svatbě? My máme svatbu 7.července a plánujeme svatební cestu až přelom září/říjen. Kam by jste v tuto dobu jeli, aby tam bylo doopravdy teplo? Přemýšlíme Řecko, Španělsko a nebo Dubaj. I když Dubaj je už tedy pro nás cenově docela drahá záležitost. Kam plánujete cestovat na Vaše líbánky vy? Krásný víkend všem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak mi planujeme svatebni cestu asi tyden po svatbe, bez psa ani krok, takze takove ty destinace jako planujes ty, to nebudou. Ja rada ridim, pritel miluje ceskou prirodu, tak zatim vyhrava Ceska Kanada, cca 5 dni, navstivime par peknych mist a hura domu :-D
Odpovědět
Určitě Dubaj, v tomhle období tam bude krásně :-)
Odpovědět
Tak my se bereme v dubnu a na svatební cestu pojedeme až v červenci (já jsem učitelka, nemůžu si vzít volno, kdy chci :-)) - a letíme na 5 dní do Říma :-) Na Tvém místě bych řekla, že ve všech těch letoviscích bude teplo v tom září :-)
Odpovědět
My letíme dva dny po svatbě cestovat po Vietnamu. :-) Z tebou navrhovaných - loni jsme byli poslední týden v září v Řecku na ostrově Santorini a byla to pohádka. Teplo tak akorát a téměř žádní turisté. V sezóně to tam je poměrně drahé, ale takto mimo to bylo moc fajn a je to tam velmi romantické a "svatební".
Odpovědět
Řecko s přítelem máme moc rádi, ale už jsme tam byli dvakrát a rádi by jsme spíš něco, kde jsme ještě nebyli a kam se jen tak nedostaneme. Proto nás celkem láká ta Dubaj, ale je celkem drahá. Přemýšleli jsme nad Kanárskými ostrovy, ale ještě nevíme. Jedeme tam tedy s tříletou dcerkou, ta letadlem lítá ráda a už se sama na to těší. Protože ji samozřejmě bereme sebou. Takže chceme hlavně někam, kde bude moře ještě dost teplé na dlouhé cákání v moři. :-) Takže takové líbánky a dovolená dohromady. :-D
Odpovědět
My meli v planu jet na Sri Lanku a Maledivy, ale momentalni financovani chybi (kupujeme novy auto a pozemek), takze uvidime jestli se nekam vubec vydame :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jedeme na námi pojmenovanou expedici "Aporve". Vezmeme auto a pojedeme na 14 dní po Evropě. :-) Začneme směr Německo, budeme pokračovat na západ - Holandsko, Belgie, Francie, Lucembursko, Švýcarsko, Rakousko apod. Každý druhý den někde jinde. Taková "Cesta kolem Evropy za 14 dní". :-) Někomu to může připadat "divné", ale pro nás je tohle dobrodrůžo úplně super. :-) K moři létá každý. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@varda1 My jsme pár dní po svatbě jeli na wellness pobyt do Českého ráje, kde jsme si krásně odpočinuli a vstřebali veškeré ty zážitky, užili si sami sebe. Na svatební cestu jako takovou jsme letěli až v prosinci (Dominikánská republika). Určitě bych nechtěla jít hned pár dní po svatbě do práce, ale zase jsme měli v plánu exotiku a tam se moc v červenci nelítá :) Takže jsme to udělali takhle a bylo to úplně super.
Odpovědět
Profilova fotka
Na konci září jsme byli v Itálii u Lago di Garda, není to sice moře, ale romantika hadr. ;-) pak jsme měli jet spolu na Santorini, nevyšlo to kvůli nemocným dětem. A teď byl manžel sám v Ománu a říkal, že úžasné :-)
Odpovědět
My jedeme Toskánsko. Vzhledem ke všemu těmu nebezpečí jsme nechtěli nikam daleko. Základnu máme ve Florencii a odtud pak budeme vyjíždět Máme hotel v bývalém pallazo se soukromou zahradou (zvažovali jsme i AirBnB, které je o půlku levnější, ale nakonec jsou to líbánky jen 1x za život). Letíme do Milána a pak vlakem do Florencie - vychází to levněji, než samotné lety do Florencie. To jen jako tipy pro někoho dalšího.
Odpovědět
Profilova fotka
My jedem na Rhodos :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Uz jsme byli - Las Vegas. 👍
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pojedeme na Zakynthos - strasne se tesim.. skoro vic nez na samotnou svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nevestazostravy :-D já to mám stejně :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My nikam nejedeme.....původně jsem to chtěla napsat trošku jinak :-D
Odpovědět
My mame take problem se svatebni cestou, svatba 8.9. na konci srpna bude mit syn 2 roky-do dvou let muze bez letenky,ubytko strava zdarma.... ( uspora kolem 8-10 tis. dle mista a hotelu) , takze uvazujem nad svatebni cestou pred svatbou :-D nekdy zacatek, pulka srpna, milujem Egypt ale s prckem se docela bojim....ja kdysi byla naMallorce, tam se me libilo, jen sjme tam nevidela hotel rpimo na plazi all in bez starosti, lehatka atd....vloni v jeho necelem roce jsme byli na Dzerjbe, docela se nam libilo, jen nam vadili velke vlny a strava oproti Egyptu o dost hudsi...no ono celkove vsechny sluzby, vzdy jsem snila na svetbku Maledivy,ale to letecky s malym nedame uz ta Dzerjba byla na hrane pres 3 hodky v letadle...diky za psotrehy ci nejake jine mistecko kde by to bylo peckove a teplounko :)
Odpovědět
My asi do Chorvatska. Mam to tam rada. Plus to ma pro me velke vyhody v tom, ze to je civilizovana zeme, jidlo podobne jako tady, dojedeme vlastnim autem, muzu si vzit kolik veci chci, ubytko sezeneme na miste kde se nam zrovna bude libit, autem si muzeme jezdit na vylety atd. Jeste zvazujeme Mallorcu, ale Chorvatsko zatim vede. A pojedeme mesic po svatbe, ale to pouze z toho duvodu, ze pritel ma narizenou celofiremni dovolenou. Jinak by se mi libilo jet hned 2. den po svatbe, ale to bohuzel nejde.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem milovnik horka a pro me v zari neni teplo asi nikde :-D Predloni jsme byli v zari v Dominikanske a nic moc (co do teploty). Takze letos svatba v kvetnu a dovolena bezpodminecne cervenec/srpen. Zatim vyhrava Rhodos. Chteli jsme Kanary, ale zaroven luxusni hotel (prece jen je to svatebni cesta) a to bylo nad ramec nasich financnich moznosti, v Recku se vejdeme x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl jsem taky pro Toskánsko, zatím jsme ještě nezačali s výběrem, mohla bys mi prosím te dat nějaké tipy i na ubytování třeba? Moc dekujuuu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že letos začínáme stavět, tak to bude svatební cesta + dovolená a bereme i děti. Bude to na 12 dní Řecko. Jak dostavime, tak náš sen je Vietnam :-)
Odpovědět
@magda4401 levně na týden kolem 15tis je to AirBnB - v centru. Hotely jsou bohužel docela drahé - kolem3tis na noc a je to nic moc - my tedy máme cca 6000,- na noc. Letenky nás do Milana vyšly asi na 500t0,- na jednoho (zpáteční). Ubytko doporučuju hledat na booking a když se ti opravdu něco zalíbí, tak se kouknout na všechny recenze, ne jen ty vybrané. A taky se mi osvědčilo se vždycky podle adresy podívat na Google maps street view.. Někdy je totiž hotel vyfocený nádherně a pak v realitě máš kolem akorát posprejované zdi a popelnice.. Kdyby ti ještě něco zajímalo, tak asi napiš do zprávy, ať to tady nespamujeme. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@magda4401 Toskánsko je veliké, takže záleží, co chcete všechno vidět. Ubytování přes AirBnb je fajn, v létě určitě doporučuji něco mimo město a s bazénem :-)
Odpovědět
@kamilka76 to by mě zajímalo jak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@inah91 ty víš :-))))))
Odpovědět
Profilova fotka
My jedem na Slovinsko, ale tam nam teplo moc roli nehraje nu 😁
Odpovědět
Profilova fotka
My se chystame druhy den po svatbe a nasim cilem je Ukrajina. Na valeni u more moc nejsme a vychodni Evropa nas laka uz dyl, takze rozhodnuto, uvidime, zda se nam podari navstivit i Rumunsko. Zatim zamluvene na 3 dny prezidentske apartma v Uzhorodu a dal se uvidi :)
Odpovědět
@teate 7 zemí za 14 dní? Strávíte více času na cestě a na místě uvidíte minimum. Ve Švýcarsku jsme byli 8 dní a zdálo se mi to málo. V Německu jsem byla 4x, vždy minimálně na 4 dny, Rakousko stejně tak, ideálně na týden. Nechci zrazovat, ale z dálnice toho moc neuvidíte ;-)
Odpovědět
@belmonka Tak zrovna u Bledu je pěkné počasí vítáno, koupání a plavání je tam fakt super :-) Nádherně čistá voda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mile mě překvapuje, že ne každý tady mermomocí chce na nějakou klasickou turistickou exotikou destinaci za velký prachy. :) My ještě nevíme kam, ale milujeme Evropu, tak nejspíš nějaká země/místo, které jsme ještě ani jedna nenavštívily. Letos chceme stihnout Benelux a Pripjať, možná i španělskou Valencii, příští rok to tedy vidím na svatební cestu buď po Portugalsku nebo po Balkánu - Černá Hora, Albánie, Srbsko, B&H. :3
Odpovědět
Vzhledem k tomu, ze mame prcka, kteremu bude v dobe svatby necely rok a pul a strasne nerad cestuje, tak se chystame bud v srpnu nebo zari na nasi prvni dovolenou ve trech, jen tady po Cechach. Videla bych to na Vysocinu nebo jizni Cechy :-). Mam tu nasi zemicku strasne rada. Jinak mym velkym snem jsou Seychelly, ale buhvi jestli se tam nekdy podivam. Muj druhy sen - Spanelsko, mi uz pritel davno splnil, ale klidne bych tam letela znovu :-).
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?