Kam a kdy na svatební cestu

Ahojte holky, chtěla bych se zeptat pro inspiraci kam plánujete svatební cestu, jak dlouhou a jestli odjiždíte hned po svatbě nebo později. Pořád rozmýšlím jestli k moři nebo někam na sever. Autem ve dvou nebo letecky,... Ženichovi je to jedno takže budu muset vybrat sama :)
Odpovědět
Asi záleží na okolnostech, na tom, co preferujete a kolik na to máte 8-) Mě se moc líbila kvetoucí Provence - tu jsme dali autem a bylo to krásné. My jsme po svatbě jeli na takovou obyč dovolenou, nebyla moc plánovaná a ani se moc nepovedla, ale jako relax po svatbě dobrý. Původně jsme chtěli odjet hned druhý den po svatbě, ale nakonec jsme potřebovali oddech a trochu klidu, takže jsme jeli až dva dny po a bylo to akorát. Ale velkou okolností náhod jsme se oba s manželem ocitli bez práce, takže balíme za pár dní kufry a vyrážíme na tříměsíční cestu po Severní Americe. Někdy se stanou okolnosti se kterými člověk nepočítá a je mile překvapen... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co vas nejvic laka, ktera cast sveta? My leteli 2 dny po svatbe na trip po jv Asii - Thajsko, Kambodza a Malajsie a parada😊
Odpovědět
Nemáme rádi tropické teploty, takže svatba byla v zimě na sněhu. Aby byla zasněžená i svatební cesta, odlétali jsme téměř rok po svatbě (v lednu) na vysněné místo, kterým bylo finské Laponsko. Nedokážu si představit vyrazit na svatební cestu hned po svatbě. V neděli jsme dospávali únavu a pondělí po svatbě jsme využili zákonné volno, abychom stihli oběhat změnu dokladů. Asi bychom na svatební cestu odjížděli velmi unavení a ani samotnou svatbu bychom si nemohli dostatečně užít.
Odpovědět
Jak je psano narhore, co vic preferujete a jaky mate rozpocet :-) Jeste to neni schvaleny u partnera v praci, ale leteli bychom tyden po svatbe na Sri Lanku, moje vysnena zeme, partner ma uz procestovanou JV Asii, tak mu nevad Sri Lanka, tam byt cca 2-3 tydny na procestovani a pak ho napadlo, kdyz budeme v tech koncinach, zaletet na Maledivy na tyden/10 dni :-)
Odpovědět
Záleží na vás co přeferujete, zda nějaké dobrodružství nebo válečku na pláži. Můj přítel jelikož je řidič a cestování má v práci dost, tak trvalo devět let, než jsem ho vytáhla dál než na Lipno . Loni jsme byli poprvé spolu na Krétě a díky bohu, z letadla mu nebylo blbě :-D a moře si zamiloval jako já :-D Já to vyřešila jednoduše, došla jsem si do cestovky, nabrala jsem katalogy a řekla jsem mu, že moje podmínka je moře, a on ať vybere místo. Před dvěmi lety jsem byla s mamčou a segrou na Djerbě (ostrov u Tunisu) a byla jsem nedšená. A vzhledem k tomu, že jsou teď muslimské země velice výhodné a nalezl tam hotel kam nemůžou děti do 16 ti let :-D byl nadšen a hned mě poslal to zamluvit :-D :-D Já osobně bych raději na Zanzibar, do toho jsem se zamilovala, ale musím na něj pomaloučku polehoučku a vzhledem k tomu, že si celou svatbu platíme sami by byl zanzibar pasé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?