Holky, poraďte mi kam na svatební cestu v pátém měsíci těhotenství?

Profilova fotka
Chtěli jsme původně do Thajska, ale to už si netroufnu. Takže spíš něco evropštějšího, kde je menší pravděpodobnost, že něco chytnu :-) Ale aby to zároveň byla romantika u moře..díky za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já byla v 5.měsíci na Djerbě, byly jsme tuším v červenci a bylo tam cekem horko... No a ke konci jsem začala lehce průjmovat - přestože z kohoutků jsme vodu nepili. Jinak bez problému, byla jsem dokonce i v poušti na velbloudech;-)
Odpovědět
já bych doporučila Řecko..nebo Španělsko-costa del sol :-)
Odpovědět
Za mě Španělsko
Odpovědět
Ja budu na svatebni cestě taky v patem a jedem do Barcelony. Ale kdyby to melo byt more, , urcite bych taky chtela Řecko
Odpovědět
Profilova fotka
@verundice A Řecko kam? Jsem byla akorát na Korfu, ale nebyla to kdoví jaká romantika. Slyšela jsem, že nejhezčí je Lefkáda.
Odpovědět
Já byla Kréta, Thasos, Rhodos a všechno hezký, ale už je to dýl. Vybírala bych asi mezi Zakynthosem a tou Lefkadou
Odpovědět
Profilova fotka
Co Krkonoše? ;-) Pavla
Odpovědět
Profilova fotka
@penzionalenka Krkonoše jsou krásné, ale pro nás moc všední, letos jsme tam byli už 2x.
Odpovědět
Profilova fotka
Chápu, tak třeba jindy, rádi vás přivítáme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co Slnečný jezera na Slovensku (Senec)? :)
Odpovědět
Lefkáda je nádherná - má nejkrásnější pláže na západním pobřeží. Doporučuji letovisko Agios Nikitas - jedno z mála na západním pobřeží... Pokud Tě bude zajímat něco více, klidně napiš zprávu
Odpovědět
Profilova fotka
Lefkáda je překrásná! Už je to pár let, co jsem byla v Agios Nikitas - ale bylo to tam úžasné, klidné, spousta malých penziónků a prázdné romantické pláže. Jen nevím, jak to tam vypadá dnes - jestli už tam nevyrostly nějaké obří hotelové resorty...
Odpovědět
Článek se načítá
Hlavně bych nelétala, změny tlaku a letadlo nejsou nic pro prcka v bříšku. Co Chorvatsko, ostro Vis nebo třeba městečko Umag, křivolaké a romantické uličky, je odtud i docela rozsáhlé možnosti cest po okolí, velký výběr hotelů, vodní sporty, pěkné pláže...
Odpovědět
Profilova fotka
@tracylenka @zoe_se_vdava holky díky za tip na Lefkádě. Už jsem o ní hodně slyšela a zkusím se na Agios Nikitas podívat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@azavina Nemyslím si, že je létání nějak škodlivé, před pár dny jsme se vrátili z Londýna a let mi vůbec nevadil. Naopak mi přijde lepší letět chvíli letadlem, než se trmácet půl dne autem nebo autobusem. Můj gynekolog mi řekl, že v létání nevidí problém. Jinak Chorvatsko je krásná země, máme ho moc rádi, ale už jsem tam byla 5x, takže bych ráda něco, kde jsem ještě nebyla. Ale díky za tip, třeba ho využijeme někdy na "normální" dovolenou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych doporučila Španělsko, nejlépe slunečný jih, letoviska na Costa del Sol, kde je záruka krásného počasí. Navíc se dá spojit s výlety do měst jako např. Sevilla. Nebo Řecké ostrovy, například Santorini nebo Lefkadu, které jsou opravdu romantické, oblíbené novomanžely na svatební cestě. Krásně je také v Chorvatsku, ale pohodlnější cestování v těhotenství je letadlem než autobusem. Do Španělska i Řecka se letí pár hodin, co se týká hygienických podmínek jsou bezpečné. Pokud budete mít zájem o zařízení svatební cesty, kontaktujte mne na e-mailu uvedeném v mém profilu.
Odpovědět
Hele za mě Řecko asi už moc ne - Řecké ostrovy jsou skalnaté, a když jsem všude viděla ten bordel a jejich přístup k hygieně, hodně mi to zkazilo náhled na tuhle zemi. Pokud bych jela ve vyšším stupni těhotenství, volila bych čistší místo - Elba, pobřeží Amalfi (dá se udělat překrásný výlet na ostrov Capri a Ischia-který je zároveň I lázeňským centrem), Korsika, případně jižní Francie.
Odpovědět
Profilova fotka
Sama jsem navštívila většinu Řeckých ostrovů v letní sezoně a nepořádek tam nebyl, pláže byly čisté a nepřelidněné. Strava zdravá, spousta zeleniny, ryb a místních delikates. Navíc atmosféra večerních procházek malebným městečkem blízko pláže je opravdu romantická.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?