Hledáme romantický penzion/hotel v ČR na svatební cestu

Hledam nejaky pekny penzion nebo hotel pro romantickou svatebni cestu. Predstavuju si nejake klidnejsi misto, vkusne a romanticky zarizeny pokoj ci apartma (s virivkou pokud mozno :-D ). predem dekuji za tipy, je-li mozne s internetovym odkazem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj katynaa, tak my jsme strávili nedávno týden v jednom wellness hotelu v Poděbradech a byla to paráda. je to 4 hvězdičkový hotel s bazénem a vířivkou, wellness centrem, krásnou restaurací, fitkem atd. Pokoje jsou moc hezké, i když vířivka na pokoji teda není :-D ;-) . Tady je odkaz: http://www.laznefelicitas.cz/index_cz... Jinak Poděbrady jsou fakt nádherné lázeňské město, hotel je hned na kolonádě v krásném parku s fontínami atd. My jsme si tam ten pobyt úžasně užili, snad pomalu lepší jak svatebka v Řecku ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
www.viaironia.cz
Odpovědět
zadej si tady do vyhledavace pojem víkend, podobnych temat tu je vicero ;-) , nakopirovala bych ti to sem, ale nejak mi to nejde, sesypavá se mi počítač :-S
Odpovědět
Profilova fotka
ale na via ironia bacha, už na jiné diskuzi zaznělo, že jsou totálně obsazení...tak leda pokud plánujete svatebku někdy příští rok ;-) !
Odpovědět
via ironia je vážně super, dala jsem to našim k 50.-pokoj s vířivkou, ale termíny mají vážně dost dopředu zasekané!
Odpovědět
diky za vase doporuceni 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
jukni na hotel Pytloun v Liberci, byli jsme tam minuly vikend a nemelo to chybu
Odpovědět
Profilova fotka
www.romantick.cz
Odpovědět
Profilova fotka
marto-máš zkušenost s romantickem??? vypadá to parádně... hned bych jela :-)
Odpovědět
Hotel Praha, Bozi Dar. Virivka, sauna, para, wellness bazen, moznost objednat si sampanske k virivce nebo bazenu x-) Navic moznost masazi. V prizemi restaurace, ve sklepe vinoteka, krasne pokoje, super vyhled, okoli jako stvorene pro hezke vychazky x-) ... teda pro milovniky Krusnych hor :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nene nekde jsem tady videla diskuzi, tak to mam v zaloze, my mame pristi rok zarezervovany pokoj ve via ironie
Odpovědět
Profilova fotka
holky do via ironie jedu pristi vikend :-) a volno na vikendy meli skoro cely listopad, sice ne uz pokoj s vyrivkou ale i tak krasny pokojicek :-) mame zplaceny ten balicek romaticky vikend tak jsem zvedava jaky to bude..............
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.villaromantica.cz/villa-ro... měli jsme tam svatbu a ztrávili tam svatební noc!!!No byla to paráda x-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky plánuju víkend po svatbě nějakou romantiku v ČR, až budeme mít napevno termín, tak hnedka něco zarezervujeme ;-) Via Ironia je tu docela doporučovaná, koukala jsem na ten Hotel Praha - vypadá moc hezky a co Zámek Mostov, máte s ním někdo osobní zkušenost ?
Odpovědět
Profilova fotka
před 14 dny jsem byla v hotelu omnia (janské lázně). www.omnia-hotel.com bylo to tam super a rozhodně tam pojedu s mužem na naše lednové výročí seznámení. je to hned u sjezdovky. bohužel je to jeden z hotelů, který na fotkách vůbec nevynikne, ale ve skutečnosti je to fakt nádhera. pokoj jsem měla s prosklenou koupelnou a mají tam taky pokoj s vířivkou.
Odpovědět
http://www.zlatyorel.cz/ http://hotel-cz.moonface.cz/hotel-hlu...
Odpovědět
beruska21, prosím Tě, jak se tam pohybují ceny? Na netu to nemůžu najít...díky!
Odpovědět
kat: na těch stránkách v rubrice ubytování to je...
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše ivet je to pod rubrikou ubytování , tady : http://www.villaromantica.cz/ubytovan... ;-) doporučuju apartmán úplně nahoře, výhled až na krkonoše :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle je pro milovníky retra jako stvořené... http://www.hotelkotera.cz/index.php?o... ikdyž se mi moc nelíbil přístup personálu tak to prostředí ten dojem vynahradí... ;-)
Odpovědět
holky, díky, já jsem truhla! Jsem nedojela stránku až dolů :-p
Odpovědět
Profilova fotka
hm, Ironia je pekna, ja jako Mejtacka to neocenim, pac to tam znam jak svy boty a veskerej dojem by mi to zkazilo, ale je to tam fakt moc pekny...treba se tam s nekym potkam, az pojedu na vikend
Odpovědět
Byla jsem v Romanticku minulej víkend a je to tam nádherný. Jednak atmosféra Krumlova, kterej je v tomhle období úžasnej, protože tam už nejsou ty davy turistů ale přesto jsou tam všechny hospůdky otevřený..a jednak hotýlek... jsem nadšená, asi pobyt věnuju jako vánoční dárek našim. Pokoje mají vážně romantický i se svíčkama:-) Pefektní servis a dělají i snídaně do postele v proutěném koši. Prostě největší romantika, holky :-))))) Koukněte na www.romantick.cz ( a doporučuju pokoj Slunečnice, kde je velká perličková vana pro dva ... )
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem o vikendu byla ve via ironia, vysoke myto :-) paradicka, krasa, romantika, vse moc doporucuji :-) meli jsme zakoupeny tzv. romanticky vikend coz znamenalo krome ubytovani v krasnym pokojicku, sampus a darecek na pokoj, vyrivka a sauna (my meli dve vyrivky protoze saunu nemuzu), snidane na pokoj, vecere pri svickach v jejich uzasne restauraci...... no co vam budu povidat, vyrivka sampus a milacek uzasna kombinace x-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co toto: http://www.romantickevikendy.cz/viken... my jsme měli svatbu na zánku Hrubá Skála, kde mají i hotel, super prostědí, výtečná kuchyně, vše na 1**** http://www.hrubaskala.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych doporučila hotel Hrubá skála. Skvělé služby, ale hlavně i krásné prostředí kolem. Ještě mě napadají super rodinné lázně http://www.pensionvnebi.cz/lazenske-r... na pomezí Krkonoš.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
llllucka • 11. březen 2008 ve 14:50 Snažila jsme se zde vyhledat témata,ale nikde jsem nenašla to,co hledáme.Chtěli bychom s přítelem vyrazit na předsvatební vkend do nějakého romantického hotýlku.Něco jako je třeba Via Ironia (ta už je bohužel zadaná).Nechceme nic obyčejného a pokud by hotel nabízel i nějaký romantický balíček, wllness ..... bylo by to ještě lepší.Lokalita není dána. Díky moc:-) julie123 • 11. březen 2008 ve 20:54 My jedem do Via Ironia ;-) Moc pekne....tak co jet v jinym terminu, kdy maji volno? llllucka • Včera v 09:48 Díky,mrknu na to.Termín,kdy by měli volno je moc blízko svatbě a to radši nechceme riskovat. cycus • Včera ve 13:11 Ahojky, mužu doporučit Rezidence Liběchov Kupovaly jsme jako dar pro novomanžele,a oni tam počaly potomka :-D Takže radost z daru byla dvojnásobná. Moc si to chválily,mají welness víkend a nebo Romantický víkend,který jsme darovaly.Tak dobře vyberte a pořádně si to užijte.Pa saturnin • Včera v 17:44 Hotel Zlatý orel - Beskydy nebo nově zrekonstruovaný zámek v Ostravě Zábřehu, je to sice uprostřed města, ale pokoje jsou v renesančním stylu julien • Včera ve 22:16 Doporučuju víkend v hotelu Zlatý anděl v Krumlově, je tam super servis a romanticky vám vyzdobí apartmán :-) mojik • Dnes v 09:33 Doporučuji Zámek Jemniště (za Prahou kousek od Benešova) - nádherné apartmány, postel s nebesy...rohová vana, snídaně do postele...park..no nádhera havana007 • Dnes v 11:48 absolutní samota, bezva personal a vyborna kuchyně Penzion Roubenka, Kokořín xradka • Dnes v 16:12 IIIucka: a na kdy máš termín svatby,že to je už obsazené? llllucka • Dnes v 16:31 chceme jet v dubnu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahojky, a co neco v PRAZE. Nemely byste nejaky fajn tip!?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ozivuji diskuzi. Hledam na rozlucku kamaradky nejaky (realny) hotel na Praze 2, kde jsou virivky pro vice osob se sampanem, nevite nekdo kontakt?
Odpovědět
Objevila jsem nový hotel, jak je již zmíněn nahoře je to další se jménem RomantiCK. Jmenuje se design hotel RomantiCK a je v Třeboni a pokoje jsou božský. S přítelem jsme si rezervovali APARTMÁ Rudou důži s vanou ve tvaru srdce a moc jsme si tam odpočinuli. Doporučuji.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?