Exotická dovolená v srpnu, poraďte místo

Ahoj holky, byla bych ráda, kdyby mi někdo mohl poradit či doporučit nějaké exotické místo pro svatební cestu. Přemýšleli jsme o Kubě nebo Mauriciu, ale dočetla jsem se, že tam v srpnu není sezóna. Pak mě napadl Zanzibar nebo Madagaskar. Máte s tím nějaké zkušenosti, nebo doporučily byste nám jinou destinaci? Předem díky za jakékoli návrhy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1misa Míšo, mohu komentovat Mauricius. Může tam být pěkně, ale někdy je tady tepleji. Je to jižní polokoule a roční období je otočené. Dá se tam jet i koupat, ale nebude příliš vedro v průměru někde 23 °C. http://www.dovolenasnu.cz/mauritius.htm Pokud jde o Zanzibar je to dobrá volba, ideálně pokud si před dáte i safari. Nejchladněji“ je v červnu až červenci, s teplotami kolem 28 °C, v září a říjnu teploty stoupají na 29 – 30 °C a v listopadu a prosinci na 31 – 32 °C. Od dubna do května panuje na ostrově období dešťů. Pozor na Zanzibaru je hodně hotelů, které mají problém s odlivem - když tak zavolejte a poradím. Určitě je fajn volba Seychely - díky tomu, že jsou skoro na rovníku stabilní tropické klima. Asi nejromantičtější varianta, klid a příroda. Mám je hrozně ráda. Jistě nejsou nejlevnější http://www.dovolenasnu.cz/seychely.html Taky mne napadá jako vhodná destinace Maledivy http://www.dovolenasnu.cz/maledivy.html v srpnu jsou ještě nižší ceny než během celého roku. Nevhodný je hlavně květen. V případě potřeby rad k exotice 737 336535 :-)
Odpovědět
Jani, děkuju moc za podrobné info! Pokud budeme potřebovat nějaké rady, zavoláme :-) Ještě jednou děkuju a přeju hezký víkend!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?