Exotica na podzim do 30 000,-

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, se snoubenkou se nám pomalu blíží den D (3.10.) tak se jíž rozhlížíme po nějaké exotické svatební cestě za rozumnou cenu. Nechtěl bych tunis, turecku egypt, řecko a podobné profláklé státy... . byl bych vám vděčný za případné tipy. Díyk Martin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mat11 Koukala bych na levny letenky a od toho se odrazila. Treba cestujlevne.com :-) Kolikrat maji i Maledivy 10k za letenku.
Odpovědět
Co Kapverdské ostrovy? :-)
Odpovědět
Dominikánská Republika. Byli jsme loni za tuto cenu ;-)
Odpovědět
Kuba - Varadero :-)
Odpovědět
Maledivy, Karibik, Indonésie - nevím, zda je pro vás exotika Dubaj, tam se do toho taky vlezete. Vlastně se do toho vlezete skoro úplně všude :-)
Odpovědět
Jsme na tom podobně. Také hledáme exotiku do 30 tis. ale asi si budeme muset počkat na last minute. Chceme do Dominikansé republiky. Furt čekuju zajezdy.cz :-D
Odpovědět
Ještě Srí Lanka a Zanzibar :)
Odpovědět
Profilova fotka
30tis na jednoho, nebo za oba? jsem trošku rozhozená z těch cen.. myslela jsem, že exotika jako jsou Maledivy, Karibik, atd. je tak 50-60 tis na osobu... Můžete mě taky prosím trošku navnadit? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evulinka27 karibik bez problemu udelate za 30/os pokud si to zaridite sami :) i levneji... nejlepsi je expedia
Odpovědět
Ahojky, my mame Dominikanskou na konci listopadu a objednavali jsme pres nemeckou cestovku.. Pani nam rikala, ze cim pozdeji, tim jsou ceny vyssi - blizi se jim sezona.. Nas to vyslo na osobu i s pojistenim 41000,-/17 dnu.. Uz se nemuzem dockat.. :-) Kdyby jste nekdo chteli kontakt na tu pani, neni problem, je opravdu hodna a snazi se maximalne.. Jinak, jak pise maloira, Karibik jde za 30, ale opravdu vse sami.. ;-)
Odpovědět
Hledá si někdo svatební cestu do karibiku sám?? Ráda bych to zkusila, ale nemám s tím žádnou zkušenost.. poradíte? ;-) na co si dát pozor atd?
Odpovědět
@mat11 a to je 30 tis. na osobu, anebo dohromady? Za 30 tis. na osobu se dá sehnat Dominikána, Kuba, Isla Margarita, Kapverdy a asi i Sri Lanka, ale nejsem si jistá,zda tam v říjnu, listopadu nejsou deště...Pokud 30 tis. dohromady tak to není na exotiku nic moc a počkala bych na nějaký opravdu super last moment, anebo si koupila jen letenky v super akci a pak na místě sehnala ubytování, což ne každá žena má ráda- zejména na svatební cestě.
Odpovědět
Článek se načítá
@domajsek muzu poprosit ten kontakt ? My uvazujeme o mauriciu, taky kolem 40 000, ale jen na 7 noci... Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek muzu taky poprosit o kontakt? díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud plánujete romantickou svatební cestu, tak za sebe určitě doporučuji si maličko připlatit a vyrazit klidně na Seychely - úžasný místo, Mauricius nebo Maledivy. I přes cestovní kancelář již seženete za cenu kolem 35 tis / osobu. Myslím, že na svatební cestě nikdo nechce hledat ubytování až na místě, ale mít vše krásně zajištěné předem s dárkem nebo překvapením :-).
Odpovědět
Ahojky, tady je kontakt na p. Sramkovou - jana.sramkova@studentagency.cz Opravdu sezene to, co hledate.. Drzim palce a kdyby jste nahodou vybrali Dominikanskou v listopadu, dejte vedet.. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky, svatebka se nam blizi, proto bych se chtela zeptat, jestli opravdu nekdo neleti koncem listopadu smer Dominikanska.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek My letíme v půli listopadu.
Odpovědět
@ba2te Ahojky, a kampak letite, odkud a na jak dlouho?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek Letíme do Punta Cany - Ifa Villas Bavaro, příští středu na týden a z Vídně :-)
Odpovědět
Jee, takze potom te poprosim o informace a tipy na vylet.. :-) A s jakou CK letite??
Odpovědět
Profilova fotka
Vcera jsem brouzdala po netu a nasla jsem Zanzibar,13 dni,al,odlet Praha za 23.990 za osobu.Mate nekdo zlusenost???
Odpovědět
@martina_autentickadovolena Jet bez cestovky přece neznamená hledat ubytování až na místě, existuje booking, airbnb a pod. :) A v případě těch exotik za stejný peníze víc muziky..
Odpovědět
Profilova fotka
@l_fifi Samozřejmě, že pokud si vše zajistíte sami, tak se dostanete asi na rozumnější cenu i s rezervací hotelu předem. Pro lidi, kteří se bojí nakupovat přes rezervační systémy a nechtějí se o nic starat, tak jsou tu cestovní kanceláře ;-). Také se dokážeme dostat na velmi hezké ceny.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Za 30000 můžeš jet tak leda do tater.
Odpovědět
Já jsem služby cestovky nikdy nevyužila. Stačí se přilepit na pár dnů na různá fóra, koupit si průvodce a vyrazit. Mimochodem průvodce například od Lonely Planet jde stáhnout do mobilu, takže nemusíš tahat tu knížku. Moje rada zní: vyhni se různým dealerům a průvodcům, kteří tě dycky natáhnou. Najdi si destinace, kde byste se chtěli podívat a leťte mimo sezónu, bude levnější letenka i ubytko a dá se samozřejmě vždycky smlouvat. Vyhni a rádoby 5* hotelům a koukni, jak žijí místní. Dneska i na tripadvisoru najdeš spoustu geusthouses s hodnocením, takže se není třeba bát. Oni vám rádi za pár kaček i uvaří místní jídlo. A milá @karlap, jsi dost mimo. Mimo sezónu se i na Srí Lanku za 30 000Kč určo dostanete. Viděla jsem zpáteční letenku něco kolem 10tis z Prahy do Colomba. Když přispějete lokální komunitě spíše než mezinárodním řetězcům, ušetříte spoustu peněz a ještě budete mít dobrý pocit, že krapánek pozvednete místní ekonomiku. Ale pozor, i místní se naučili podvádět a násobit ceny v případě turistů. Stačí být mírně otrlá a neskočit na první cenu a smlouvat, jak jsem říkala. Na druhou stranu bych nevolila destinaci, kde pak budu celý den čumět na moře, protože mi nezbylo na prohlídky a výlety. Koukni na letenky z Německa, nebo Polska, jsou levnější.
Odpovědět
@martina_autentickadovolena Tak zaplatit 35tis za pár dní u moře se mi zdá šílené. S manželem jsme přibližně za podobnou částku byli měsíc na cestě... 3 dny Istanbul, stopover v Dubaji, 14 dní Indie a 14 dní Srí Lanka, konečná destinace Perth, západní Austrálie. Po cestě zpět do Evropy to bylo tak na stejno, akorát už jsme věděli co a kde a jak. Zvolili jsme částečně jiné destinace. 3 dny v Singapuru, 10 dní v Malajsii a 5 týdnů na Srí Lance za téměř stejné peníze. Pořád mě šokuje, jak v době internetu, kde najdete úplně všechno, jsou lidi pořád schopni zaplatit různým agenturám tolik peněz a šetřit na dovolenou měsíce. Asi si založím web, kde budu za peníze vysvětlovat, jak levně cestovat :) Cestovka je pohodlná záležitost, ale to, co tu danou zemi charakterizuje, rozhodně nenajdete v estrádách pro turisty, ani za oknem hotelu. My máme vždycky ty nejlepší zážitky z cestování na vlastní pěst, místními busy a vlaky, s batohem na zádech :)
Odpovědět
Profilova fotka
my jeli na Kaoverské ostrovy za 18000 na osobu a penize nejsou potreba...utratili jsme tam tak 3 000 a to jsme chteli nakupovat, ale nebylo moc co:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mat11 Takováto cena odpovídá kvalitní variantě na Srí Lance v Malajsii či Vietnamu. Koukněte na .dovolenasnu.cz pro inspiraci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?