Egypt - Marsa Alam

Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jaký hotel doporučujete v této oblasti? Chystáme se jet v září a furt nevíme, který vybrat, všechny vypadají krásně :-). Nejlepší jsou osobní doporučení. Předem mockrát díky.
Odpovědět
Konkrétní doporučení nemám, ale určitě vybírejte minimálně 4* hotel, lépe 5*. V Egyptě nejsou služby a jídlo na takové úrovni jako v Evropě.
Odpovědět
doporučuju pouze 5*
Odpovědět
My jsme byli v červenci v Hiltonu*****, služby vynikající, akorát na pláž to bylo trošku daleko.
Odpovědět
Profilova fotka
Výborný je Radisson BLU, nebo třeba Plaza Fayrouz Beach Resort, Vime Gorgonia atd. Je jich hodně pěkných ;-) ale určitě bych brala 5*
Odpovědět
A kdybyste se měly rozhodnout mezi Gemma beach resort nebo Concorde moreen beach? http://hotel.invia.cz/egypt/marsa-ala... http://hotel.invia.cz/egypt/marsa-ala...
Odpovědět
@rendy88 Nechtěla bych 4*, ale u toho 5* by mi vadil přístup do moře.
Odpovědět
@rendy88 já osobně bych zrovna v egyptě brala hotel co nejblíže k letišti. Přeci jen když máš zažívací potíže a musíš trávit ještě 2 hodiny v autobuse a není možnost si odběhnout na wc ... Prekérka... :-D takže spíš Concorde Moreen Beach Resort & Spa. Ale zas na druhou stranu já mám radši písčité pláže, na korál už bych nejela. Ale zas tam uvidíte víc ten podmořský život ... Jinak mě osobně se jako hotel líbí víc Gemma..
Odpovědět
Profilova fotka
osobně neznám ani jeden z těch hotelů, ale víc se mi asi líbí Gemma - hlavně teda kvůli tomu přístupu do moře. Miluju Marsa Alam pro jeho korály a šnorchluju velmi ráda a často, přesto bych se chtěla občas vyvalit jen tak na okraji moře do písku a nechat se omývat vodou. Měla jsem možnost být i na pláži, kde je spousta korálů už při vstupu a vím, že mě to pěkně štvalo. Takže to je věc na kterou hodně dbám a zjišťuju. My jsme byli v Marse v hotelu Pensee Azur a byli jsme zde opravdu spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
My se vrátili před měsicem. Doporučuji Al malikia Abu dabbab, pozvolný písčitý vstup do moře, šnorchly sebou-je na co se koukat-koraly,ryby všech barev, a karety obrovské. Hned bych se tam vrátila :-) měli jsme jako předsvatební cestu a přítel byl nadšený. Dokonce jsme měli dva dny i veliké vlny,to tam všichni blbnuli jako děti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně Three Corners FAyrouz Plaza nebo Gorgonia Beach
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?