Dovolená na Madeiře, byli jste?

Ahoj všichni. Byli jste někdo na Madeiře jako na dovolené? Doporučili byste tam jet? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano Madeira je krásná. Hlavně pro toho kdo má rád přírodu. Není to klasická destinace pro dovolenou na pláži. Je to spíše o výletech, horách a výhledech.
Odpovědět
Taky souhlasím, určitě stojí za to tam jet. Byli jsme tam s cestovkou a byla to úžasná dovolená.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Na Madeire jsem byla taky uzasna dovolena,krasna priroda urcite to stoji za to :-). Byli jsme tam s pritelem v kvetnu s ck fischerem za 8500,-kc/osobu vc.snidani.A musim rict ze ubytovani i strava byla bezvadna. Celkove muzu jen doporucit.
Odpovědět
@pajulik to je cena na týden? To byl nějaký super last minute, ne? Madeiru sleduju a all inclusive se pohybuje i nad 20 tisíc, tak jestli je to jen se snídaněmi tak levné...?
Odpovědět
Jj bylo to 8 dni :-) no jak jsem psala jeli jsme v kvetnu a to se ceny pohybuji trochu jinde protoze je pred sezonou tak je to levnejsi.
Odpovědět
@pajulik tak to je dost dobrý teda! A kolik jste tam ale pak nechali za jídlo? prý je tam docela draho, ne?
Odpovědět
@kersenilla jejda tak to uz si presne nepamatuju protoze jsme si auto a to bylo docela drahe protoze jsme to meli pres cestovku. Ale byli jsme i na veceri v restauraci a nebyla to takova hruza kolem 6-10 eur jidlo. A pivo bylo drahe myslim tak 2,50 ale to uz nevim jiste. Byli jsme tam cca pred 2 lety. Ale ceny zajezdu jsou kazdy rok v kvetnu podobne ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
já taky můžu doporučit jet na Madeiru! Byli sme v září taky s Fisherem za 20tis. s polopenzí, hotel Florasol myslím. Ale pokud seženete místo doporučuji hotel Orca Praia - ten má i svou mini pláž. Každopádně to je opravdu výhradně destinace na tůry a poznávání ostrova, žádná válečka na pláži:) Byla to pro mě jedna z nejkrásnějších dovolených.
Odpovědět
no 20 tisíc s polopenzí, to už je dost reálná cena, které vídám, těch 8,5 mi přijde dost málo, i když za snídaně. Madeira není nejlevnější, ale každý říká, že stojí za to..tak snad jednou ... :)
Odpovědět
Byli jsme s Fischerem, právě, s malou ck bych nikdy nejela. Člověk u ní nema nikdy jistotu.
Odpovědět
my jsme byli letos v září a taky můžu doporučit. Byli jsme ubytování kousek od hotelu Orca Praia.Jeli jsme s fisherem, kde jsme si zaplatili dva výlety s českou průvodkyní (východní a západní část ostrova). Jinak jsme si výlety vymýšleli sami. jak už psala susette,tak i ten má "svoji" pláž. Pláže jsou ale kamenité. Jak již bylo psáno,je to spíše aktivnější dovolená,ale ten pohled na oceán stojí opravdu za to.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Určitě se Vám tam bude líbit. Přeji krásnou dovolenou ! :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@pajulik Jen za tak málo? my jsme tam chtěli jet…ale na jednoho to vychází na 16 tisic.
Odpovědět
@ivus3 zalezi kdy jedes, je vseobecne znamo ze pred sezonou je to levnejsi a v kvetnu je tam nadherne :-)jinak muzu doporucit jet s nemeckoi cestovkou vyjde to o hodne levneji ;-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, je to sice staré téma, ale doufám, že mi tu někdo poradí..:-) chceme letět s manželem na Madeiru (srpen, září). Je možné v té době sehnat last minute, nebo je lepší koupit už teď dopředu? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Na Madeiru doporučuji prostudovat web http://horama.cz/horama-pesky/madeira/. Najdete tam tipy na výlety i s mapkami, fotky, užitečné informace. :-) Madeira stojí za to, je krásná a rozhodně jeďte bez cestovky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?