Dovolená na Lefkadě, byli jste? V jaké oblasti?

Ahoj všem... začínám vybírat dovolenou na léto a zajímalo by mě, jestli někdo z vás byl na Lefkadě a v jaké oblasti, hotely a uvítám všechny názory... díky :-)
Odpovědět
my byli v Nidri, tam bych asi znovu nejela (jen proste male letovisko, nic moc), ale Lefkada je moc krasna :-) doporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
My byli také v Nidri a mě se ta moc líbilo, jelikož na Lefkádě patří mezi jedny z největších městeček, tak pro nás super ;-) Lefkáda nádherné pláže a barva moře jako v karibiku, chce to půjčit skútr a vše procestovat ;-) Byly jsme ubytováni v levnějším apartmánech Penzion Vagelis a spokojenost. Snídaně jsme si dělali sami a na večeře chodily do restaurací, jelikož jsme se vždy z celodenního výletu vrátily večer, tak PP pro nás neměla smysl. Pokud by jsi chtěla fotky ubytka, pláže pošli do zprávy email a pošlu ti. Lefkáda byl můj sen a ten se naplnil, kdyby tam byly v moři korály tak je na stejné úrovni jako Egypt ;-) Na svatebku chci jet buď Kypr, Rhodos nebo Kréta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivikkivik Za mě bych doporučila Vassiliki, je to menší městečko, když si půjčíte motorku či čtyřkolku krásně projedete celý ostrov :-) Z Vassiliki je to kousek na západní pláže, které jsou opravdu nádherné :-) prostě romantika!! My byli na Lefkádě již dvakrát a min. léto jsem tam byla dokonce požádána o ruku, takže je to naše srdeční záležitost. Je možné že tam po svatbě zavítáme znovu. ;-) Jinak se dá sehnat ubytování i na vlastní pěst či přes Booking.com. V roce 2011 jsme letěli přes cestovku Alex. Loni 2013 jsme jeli ve čtyřech autem a taky to bylo super. Kdyby si chtěla vidět naši galerii s fotkami z Lefkády na recko.name:-) tak Ti pošlu odkaz do IP. Myslím že Lefkáda je dobrá volba :-)) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Na Lefkadě jsem byla v roce 2008 a úplně nás s přítelem okouzlila, tak že tam letos budeme mít svatbu. My jsme byli v městečku Agios Nikitas( ubytování penzion Iris), je to opravdu malá vesnička, ale fakt kouzelná, jen pár taveren, obchůdků, ale v pěší dostupnosti jsou nádherné pláže jako je např. Milos, která není dostupná autem, musí se přes kopec pěšky. Lefkada je hlavně o krásných plážích, moře má opravdu neskutečné barvy, jak v Karibiku. Pláž Porto Katsiky na Lefkadě byla myslím vyhlášena jednou z nejkrásnějších pláží světa. Na západním pobřeží jsou více takové divoké pláže a úžasné vyhlídky, východní pobřeží, kde leží letovisko Nidri je více nížina. Chce to opravdu půjčit skútr nebo auto a procestovat i vnitrozemí a úžasné vesničky, nebo i např. kousek od Nidri jsou zajímavé vodopády. Měli jsme na týden auto a ani jsme nestihli procestovat vše co jsme chtěli. Záleží co od dovolené čekáte, ale Lefkada je opravdu krásná a znám opravdu hodně lidí co cestují po Řecku, pro které je Lefkada jeden z nej ostrovů.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdina01 No musím ale podotknout, že Lefkáda se rok od roku lehce zalidňuje... :-/ jde vidět že hodně lidí zjišťuje, že je to nádherný ostrov a vrací se sem :-)..počítejte s tím, že od roku 2008 tak bude letos více turistu, nás osobně překvapilo, že i v září byl Milos plnější :-/
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@zzzu bydleli jsme ve stejnem penzionu :) Jinak nejvic se mi libila vesnicka Agios Nikitas, priste bych jela tam
Odpovědět
Profilova fotka
@hankara Jo, s tím počítám, ono je to asi stejné na každém takovém ostrově, že ho lidé postupně objevují. Ale zase to beru, že pro místní lidí je lepší, aby těch turistů bylo víc. No, my jsme tam byli před lety v úplně posledním kombinovaném termínu přelom září/říjen a letos jedeme v prvním květen/červen, tak těch turistů snad tolik ještě nebude. Ale je mi jasné, že v sezoně je situace jiná.
Odpovědět
všem moc děkuji za postřehy a když si to tak čtu chci tam čím dál víc :-) z řeckých ostrovů jsme byla na krétě 2x, rhodosu, cofru 2x a na zakynthu... nej to bylo asi na zakynthose, nádherné moře a krásná pláž s želvičkami... ale ani rhodos a corfu nebylo špatné... ale ta Lefkada se mi fakt moc líbí už jen proto že těch lidí je tam pořád podstatně méně než na ostatních...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?