Doporučte prosím hotel na svatební cestu na Mauriciu

Ahoj, chystame se letos na svatebku na Mauricius. Muzete mi prosim doporucit hotel, kde ste byli spokojeni? Nabidka je opravdu siroka :-| . Dekuji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
My letíme do Dinarobinu.. Dinarobin , Lux Le morne a St.Regis jsou top.. Co se týče místa hotelů,služeb a spokojenosti pro náročné..
Odpovědět
Inatali1> diky za odpoved :) muzu se jeste zeptat s kterou cestovkou jedete?
Odpovědět
Profilova fotka
Nicol - bluemarlin Jedině 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nicolette07 Hotelů je opravdu hodně, záleží na ceně kterou jste ochotni investovat. Souhlasím, že hotely na nejlepší pláži Le Morne jsou top (LUX Le Morne, Paradis, Dinarobin, St. Regis) v tomto pořadí jsou i cenově. Vždy na Mauriciu berte západní pobřeží. Super a dost často plný s velkými cenovými výhodami pro nevěsty je i Maritim, pro ty kdo potřebují AI pak 4 hv. Heritage Aweli na jihu. Krásný je i La Pirogue nebo Trou Aux Biches. Z ekonomických variant pak Meriville či Veranda. Osobně je znám tak snad také dobře poradím. :-) Pokud bych vybírala opět pro sebe pak LUX Le Morne.
Odpovědět
Profilova fotka
Z osobni zkusenosti doporucuji, abyste se zeptala zda se da koupat v mori. Byli jsme v Sofitelu, a do more se kvuli koralum schovanym v pisku nedalo temer vlezt (coz je myslim skoda...)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba_in Ano i takové hotely jsou na Mauriciu, proto je potřeba komunikovat s někým kdo to zná. Je spoustu krásných hotelů dle fotek, ale pak je to na místě jiné. Nejlepší pláž je Le Morne, ale je jich dost super třeba před Trou Aux Biches nebo u La Pirogue. Na jihu se taky najdou fajn jako u Heritage Awali. Grand Baie je dlouhá písečná bez kamenů taky ideální. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Doporučuji stránky tripadvisor.cz . Ono sice nabízené hotely vypadají na netu pěkně a v katalogu taky , jenže ... není nic lepšího, než si prohlédnout autentická fota a recenze přímo od cestovatelů z celého světa ... U některých jsem se opravdu nestačila divit, jak je realita odlišná od oficiálních fotek :-|
Odpovědět
Profilova fotka
La Pirogue je sice krásný, ale na svou kategorii strašně předražený. Doporučuji vybírat dle nabídek pro novomanžele. Dobře vyjde v rámci svatebky Maritim ( oproti 4* La Pirogue má Maritim 5* a vyjde levněji ) a Le Victoria na západě ostrova, která má např. pro novomanžele při polopenzi zdarma obědy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?