Doporučte luxusnější svatební cestu :)

Profilova fotka
Ahojky, rozhodli jsme se s manželem, že bychom možná poprvý a naposled investovali do nějaké lepší dovolené jako svatební cesty. Až přijdou děti, tak si o tomu už budeme moct nechat jen zdát. :D Můžete nám doporučit nějaké konkrétní místo vč. hotelů? :) Co si představujeme: Cena za osobu do 40.000,- Kč, nádherná čistá pláž s mělčí vodou, hotel 4-5* u pláže, vše přes cestovku (jakou?). Co rozhodně ne - Tunisko, Tercko, Egypt a podobný země. Taky kam budu moct s pasem, co bude platit zrovna tak půl měsíce. :D Zatím jsme koukali na Maledivy, Dominikánskou republiku a různé řecké ostrovy, Mallorcu.... (Malediv se bojím. :D) Nejhorší je, že jsem děsně vybírá, ale věřím, že něco najdeme. :) Na jakých krásných místech a hotelech jste byli? :) Předem díky za doporučení a komentáře. :)
Odpovědět
Profilova fotka
S tím pasem bych si ale dala bacha, protože některé země vyžadují, že platnost pasu musí být ještě min. 6 měsíců, tak ať nezůstanete na letišti. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Maledivy za 40 nevim nevim, jinak Dominkánu ted hledám taky, tak budu ráda za nápady:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak jsem viděla ten název tématu tak jsem ti chtěla doporučit Indonésii nebo Jižní Koreu, ale za takhle málo peněz to nedáte, to stojí jen letenky:/ No v téhle cenové relaci těžko říct, není to zrovna mega rozpočet na to, že chcete luxus a zároveň se vyhýbáte bližším destinacím. Ale určitě se něco najde - co Kapverdy? Sicílie (tam je nádherně, a procestovat se to dá během dvou týdnů)? Sardinie (nádherné pláže)? A na jak dlouho? To je taky důležité...
Odpovědět
A co Kanárské ostrovy? Jsou nádherné, dá se dobře půjčit auto a cestovat po ostrově, zvláště hory na Gran Canarii jsou nádherné. Najdeš tady všechno, krásné pláže, písečné duny, lesy, přehrady. Atlantský oceán není Karibik , ale zase úžasné vlny a divokost:-). Cestovky Fischer nebo Canaria travel. Zkušenost s Fischerem skvělá..jej, hned bych se tam vrátila:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty kanáry bych taky doporučila - byla jsem kdysi na Tenerife a nádhera...a myslím, že i ten rozpočet by na Kanáry mohl být ok :) A nebo nějaký ten řecký ostrov, tam je nádherná krajina snad všude a na půjčení auta taky super :)
Odpovědět
Profilova fotka
koukni se na zájezdy z německa, DR za to bude:)
Odpovědět
@roseinka Jednoznačně bych doporučila nějakou plavbu - poznáte více zemí, úroveň 5* hotelu, skvělý servis, jídlo, nebudete se muset o nic starat... A můžete vybírat jak třeba ze Středozemního moře, tak Karibik apod. Je to jedinečný zážitek.
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka Zdravím, pokud jde o pas doporučuji si udělat nový a to biometrický. Pokud jde o všechny destinace mimo EU skoro všude platí, že pas má být platný ještě půl roku po návratu. (Maledivy, Srí Lanka, Mauricius, .....). Můžu nabídnout Mauricius, zde jsou velké slevy pro nevěsty a do daného rozpočtu byste se měli vejít. Jistě asi ne do 5ti hvězdy, ale některé 4 určitě. Nicméně kvalita daných hotelů na Mauriciu je tak o stupeň lepší než u nás. Záleží na termínu a pokud chcete trochu šetřit tak konec září nebo pak začátek prosince jsou ceny na nízké úrovni a s dobrým počasím. říjen a listopad jsou dražší - více se cestuje a už jsou i dosti plné lety (u Emirates). Letět můžete na jak dlouho chcete 5,6,7,8,9... nocí, ale s rozpočtem by to bylo na 7 nocí na místě + 2 noci na cestě (10 dní). Je potřeba udělat přesnou kalkulaci pro přesná data a zadat i obě jména. Hotelů vhodných pro novomanžele je na Mauriciu mnoho, to když tak přímo do individuální kalkulace. Ale jako příklad třeba La Pirogue http://www.dovolenasnu.cz/mauritius_l... , při rychlé kalkulaci mi to vychází na dvojici 84.110,-Kč na 7 nocí pobytu, letenky, transfery, polopenze období září - říjen. Najdou se i jiné levnější varianty. http://www.beremese.cz/shops/my-shop/ Osobně ostrov znám a pomůžu vybrat vhodnou variantu, připravíme několik kalkulací. Jsem k dispozici na tel. 737336535. Pro ty co rádi poznávají je Srí lanka, Vietnam, africké safari... Dál je variantou Malajsie. Seychely a Maledivy budou přesahovat rozpočet nebo jen jednoduché ubytování.
Odpovědět
Profilova fotka
My letíme v říjnu do Dominikánský :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkacenkka U Malediv 50, to bereme jako strop, ale radši bych do 40ti. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka Byli jsme na Maledivách asi před třema rokama v lednu, letěli jsme z Německa, AI asi 14 dnů a stejně to vyšlo cca na 120 tis. a to jsem si prosím vybrala skoro nejlevnější hotel:) Nejela bych do takový destinace na 7 dnů, to mi přijde škoda..
Odpovědět
Profilova fotka
@tristizia A kam:) já furt nevím, chtěla bych okolo Vánoce...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Všem děkuju za tipy a komentáře. :) Na některý země se kouknu podrobně i na možnosti dovolena u nas... :) Chtěli bychom letět září/říjen. Když jsem koukala na invii, tak do naší cenový kalkulace se vejdeme i do exotických zemí, ale u spoustě hotelů není hodnocení a radši bychom něco na doporučení. :) Navíc víc než invii a exim ani neznáme, jaký cestovky jsou dále kvalitní? Jinak fischer mi nikdo nedoporučuje, takže to radši ne a ty recenze hrůza. Jinak pas dostanu 18.8. ten s těmi biometrickými údaji, takže to by mělo být ok. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkacenkka Tam jsme koukali na 10 dní no, na víc bychom neměli. :D Ale já se těch Malediv bojím... mám hrůzu z letadel a tam je to 11 hodin letu + nějakým tím malým větrníkem na ostrov a taky mám panickou hrůzu z tsunami. Manželovi se to tam ale hrozně líbí, tak nevím... Já zkouším ještě hledat právě třeba konkrétní místa na řeckých ostrovech nebo v Karibiku nebo něco fakt romantickýho a ověřenýho a taky nejlépe něco, co není moc na východ.... jsem srab. Ale možná přistoupím i na to, čeho se bojím.. přecejenom je to jednou za život... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka koukni na rudolfreisen.cz Letěli jsme 11hod z Mnichova a pak už jenom člunem, nebyl hydroplán:) jinak tsunami no, tak když se to má stát, tak se to stane a apoň na hezkým místě:)))
Odpovědět
Profilova fotka
@kkacenkka To je taky fakt. :-D Mrknu, děkuju za tip. :o)))
Odpovědět
co Kuba? do 45 all inclusive?
Odpovědět
Profilova fotka
Jak už někdo psal, tak si také myslím, že je docela škoda letět tak dlouho třeba na Maledivy a pak být den unavený po cestě, pět dní si užít a pak se pomalu začít chystat na cestu domu...bývalého přítele bratr s manželkou tam byli 14 dní, bylo to prý naprosto úžasné, ale řekli si, že když už tam jsou, tak podniknou, co se dá atd...ale dovolená asi za 220 000. Ve vašem případě bych třeba zvolila ty Kanáry nebo to Řecko (což je i blízko letadlem) a je tam taky krásně...a nebo nějakou tu loď, to může být taky super :)
Odpovědět
Jinak my jsme byli s Fischerem naprosto spokojeni, byli jsme s ním 2x právě na Gran Canarii, objednávka přes nett, milá slečna na call centru, delegát, vše bez problémů. Ale je to asi jako všude o lidech, asi jsme měli štěstí...:-)
Odpovědět
My nelétáme s nikým jiným než s Fischerem a vždy maximální spokojenost.A pokud se náhodou něco "nepovedlo" (jako zpoždění letu kvůli poruše letadla,měli jsme i vážnou nehodu v autě z půjčovny) vždy se o nás perfektně postarali nebo dali nějakou kompenzaci.Ale jak už někdo psal,hodně taky záleží na delegátech v místě dovolené... A pokud bych letěla na 7 dní,určitě bych nechtěla trávit půl dne v letadle(to je jen let,ještě transfer z letiště na hotel,než se ubytujete...),je půlka dovolené pryč.Krásné je i Španělsko,Francie,Itálie (Korsika,Elba,Sardínie).To,co se zaplatí za letenku,tak si radši můžete užít v místě pobytu (výlety,restaurace,atd). Ale co člověk,to názor...a hlavně...každý má jiné nároky,priority. Stejně tak je nejdůležitější,s kým tu dovolenou prožijete a jak si ji dokážete užít. Tak šťastný výběr a ať je ta nejkrásnější:-)).
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu doporučit Mallorcu, nádherná krajina, mělčí moře a nádherně čisté na některých místech až tyrkysové. Byla jsem nedaleko hlavního města Palma de Mallorca, takže nebyl problém si dojet do hlavního města autobusem na výlet (mimochodem nákupy tam stály za to :-D ).
Odpovědět
My máme podobný rozpočet a původně jsme uvažovali o Thajsku, teď ale nastávající přišel s Kubou... Je fakt, že teď letět na východ nic moc :-| a uvažujeme o německých CK ;-)
Odpovědět
Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit, proč je "teď" letět na východ "nic moc" ? Děkuji.
Odpovědět
@dhanim protože je tam období dešťů, do asie se lítá od listopadu do února, to je supeeeeeer vřele doporučuju Thajsko, procestovali jsme ho 2x (vždy na měsíc), ale v období dešťů to nemá smysl :-S teplo je tam sice pořád, ale jak už název napovídá, prostě pořád prší
Odpovědět
Ahoj holky, urcite nemuzu doporucit Kubu na svatebni cestu - pomer cena/kvalita je nepomerny."Hodne penez za malo muziky" ....navic ty sluzby tam jsou proste jeste na "komunisticke urovni". Do 40 tis./os. se urcite vejdes, pokud zvolis Indonesii - napr. Bali a ostruvky Gili Airs. Na Bali jsou velke vlny, takze to tolik pro koupani neni, ale Gili Airs byly uzasne...Nas vysla vloni v cervnu 14ti denni dovolena na 40.000,- CZK/os. - vcetne kazdodennich masazi, najatych ridicu na cely den, s veceri na plazi pri zapadu slunce atd. ... Jsou tam dost zarizeni na "honeymoon". Koukali jsme letos na Mauritius, ale potom, co jsem si koupila pruvodce, tak jsem zjistila, ze me tato destinace moc neoslovila a jenom kvuli valecce na plazi u hotelu se mi tam nechce. Nakonec jsme jako "svatebni cestu" zvolili kombinovanou variantu Dubaj-Sri Lanka a Maledivy...Kazdopadne se tady ale jiz nebavime o rozpoctu 40 tis. na os.,ale spise o variante 80tis/os. a vice...Maledivy jsou dost drahe, osobne bych tam nechtela byt 14 dni, to bych se asi ukousala nudou, ale planujeme tam 5ti denni oddech na zaver cesty... Jinak asi stoji za uvahu (do 40 tis.) svatebni cesta v Thajsku a nebo safari v JAR. Hodne zdaru pri vyberu :o)
Odpovědět
@roseinka My jsme byli přes @jana_dovolenasnu na Srí Lance. První půlka pobytu ježdění po zajimavých místech, druhá půlka už jenom relax na pláži. Moc doporučuji! Manžel původně na SL vůbec nechtěl, (tímto ještě jednou děkuji pí. Pokorné za nezměrnou trpělivost ;-) ), ale nakonec byl nadšený.
Odpovědět
Rozhodně Ti doporučuju Mauricius. Strávila jsem tam 14 dní a dle mého ideální honeymoon destinace. Nádherné pláže,moře jak křišťál, hotely krásné, lidi milí.. Já tam byla jen s kamarádkou,dost jsme cestovali a sunuli se po ostrově, kde je co k vidění..A hlavně tam nebyly davy a hordy lidí jako všude jinde...A nebo pak Bali- Nusa Dua...ale to je možná až hogo fogo...Každopádně Bali je krásné, hodně k vidění...a dají se najít zákoutí, kde si člověk užije klidu...
Odpovědět
Profilova fotka
@chakka tak my jsme v Indonésii byli a teda do 40.000 na osobu jsme se nevešli ani náhodou - když samozřejmě počítáme očkování, letenky apod. Ale je fakt, že jsme nebyli jen na Bali, ale i na Jávě, která je ale o dost levnější zase...No, vezmu-li v úvahu jen to očkování a letenku, tak do 40.000 by nám moc na utrácení asi nezbylo:/ Je ale fakt, že jsme byli na 3 týdny, ono na míň se to ani nevyplatí a i to bylo málo...
Odpovědět
@im4fun Ahoj, tak to se divim ... i kdyz mi byli na Bali vcetne cesty 14 dni - a je rozdil byt tam jeste o tyden dyl. Ockovani nam proplaci pojistovna, takze to jsem nepocitala - i kdyz mam na vsechny cesty do zahranici zloutenku - nic jineho specialniho na Bali nebylo potreba...(malarickou oblast Lombok jsme vynechali). Jinak let a ubytovani se snidani v Kute nas vyslo na 1.100,- EUR/os. (ca. 30.250,- CZK). Leteli jsme pres cestovku Meiers Weltreisen a se spolecnosti Quatar Airlines (vyborna letecka spolecnost), meli jsme prestup v Doha. V cene byl i transfer z letiste a na letiste...Hotel Poppies Bali, 3* - ale suprovy, snidane byla servirovana na terasu pred bungalow. Jinak hodinova masaz chodidel nas tam vysla na 4-5 EUR/hodinu. Ridic na cely den na ca. 40,- EUR (t.j. 1.080 Kc). Veceri (evropskeho typu - ne levnou asijskou) jsme meli za oba dva vcetne piti kolem 10-12 EUR (tj. do 320,- Kc). Je pravda, ze napr. u ridicu a soukr. vyletu musis dost smlouvat na cene .... Cesta rychloclunem na Gili Airs nas vysla (tam i zpet) v prepoctu asi na 90,- EUR/os. , ale potkala jsem tam par, ktery za stejnou trasu zaplatil ca. 200,- EUR/os. Kdyz to shrnu - vyslo nas to na 1.500,- EUR/os. = ca. 40.500,- CZK. Kdyz to tak prepocitam meli jsme na obed+veceri a vylety v prepoctu utratu na den 40,- EUR/na osobu - ca. 1.000,- CZK. Samozrejme jeden den nas vysel o neco draz, druhy den zase o neco mene... Java je levnejsi jak Bali, ale nevim na kolik Vas pak vysly prelety...a v jakem terminu jste tam byli - podotykam, ze my jsme tam byli v cervnu - napr. v srpnu a v zari te v teto destinaci vyjde dovolena min. o 100% draz....
Odpovědět
Jeste jsem zapomnela dodat, ze na honeymoon bych si preci jen asi vzala mozna o hvezdicku lepsi hotel. I kdyz Poppies hotel byl pro nas dobry - zalezi na tom jakou castku chce kdo investovat. Jinak Kuta jako mesto moc k doporuceni neni - je to tam hodne zive. Takze libankove urcite vedou ostrovy Gili Air :o) - cenove jsou ovsem o neco drazsi.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?