Chorvatsko až v září, máte zkušenost?

Ahoj nevěsty :-), prosím Vás, máte některá zkušenost s dovolenou v Chorvatsku až v polovině září? Přemýšlíme o tom, jako o svatební cestě, je to výhodná koupě, ale zas máme obavy, že už bude v té polovině září v Chorvatsku zima. V Chorvatsku jsme nikdy nebyli, tak nemáme zkušenosti. Díky za případné rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my byli v Chorvatsku pokaždé v první půlce září a bylo tam krásně a teplo (až moc :-) ) Ale záleží samozřejmě, kam se chystáte... My jezdíme na Hvar a ten je dost na jihu...
Odpovědět
@hellene1 díky :-) no nám se jedná o Baška-voda :-)
Odpovědět
ahoj byla sem v Bašce druhý týden v září a měli jsme krásně a nebylo už tam aspoň hodně lidí :-)
Odpovědět
já bych se bála počasí, ale jinak si myslím, že už tam nebude tolik čechů :D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme byli v půlce září bylo nádherně :-) jen večer už nebylo takové vedro ale zase se člověku líp spí :-) Ale chce to opravdu dolů Baška Voda je dobrá volba :-)
Odpovědět
@delayces JN, člověk si právě říká, zda si radši nepřiplatit a jet v srpnu, než v září sice levněji,ale nervovat se, aby tam bylo teplo :-)
Odpovědět
mrkni se na slevomaty ty nabízejí super zájezdy za parádní ceny :) a i v sezoně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 My jsme byli před 2 lety v Brele (hned vedle Bašky) druhý týden v září....a bylo úžasně. Teplo, jasno, voda teploučká. A navíc jsou tam opravdu úžasné pláže. :)
Odpovědět
to se asi nedá předpovědět.....my byli jednou přelom srpen/září v Gradacu a každý den jasno, 30°C, pláže volnější a klidnější, jen důchodci.....a pak jsme byli od 4.září v Bulharsku a koupali jsme se jen první den, pak už byl zákaz vstupu do moře, u bazénu zima, nevěděli jsme, co si na sebe ještě obléct a co v hotelu dělat. Obecně se říká, že když se počasí zkazí o prázdninách, potrvá to jen 2-3 dny, když se zkazí v září, může to trvat i týden
Odpovědět
Nám teda na dovolené v Chorvatsku v září vyšlo počasí skvěle, měli jsme opravdu vedro a to jsme byli na severu ve Vrsaru. Ale je to opravdu diskutabilní, protože si pamatuji i červencové dovolené, kdy hodně pršelo a byla zima.
Odpovědět
ahoj, my jsme byli 1x na Pule kolem půlky září a počasí nic moc, polovinu pobytu jsme byli doma, protože pršelo a foukal silný vítr, který se v září v Chorvatsku může vyskytovat. Když vysvitlo sluníčko, bylo krásně...
Odpovědět
@xvitko13 Jezdíme pravidelně a to až kolem 28.září. Využíváme svátku na Václava. Hodně záleží na destinaci. Jestli pojedete na Istrii, tak pravděpodobně bude hezky, ale na koupání už to moc není... Jestli sjedete až někam pod Makarskou a dále, tak máme většinou super počásko a hlavně - nikde nikdo.
Odpovědět
Článek se načítá
Byla jsem v půli září na Makarské (a tehdy bylo docela ještě všude tepleji v tu dobu-dnes už nikde není tak teplo jak dřív - i Chorvatsko co si pamatuju) dnes už bych do Chorvatska v tuto dobu určitě nejela...ale je to těžké, Chorvatsko až tak moc nestojí....začla jsem přemýšlet v září nad Maledivama, ale to stojí i ke 40 tis za osobu a může nám tam i celý týden pršet (jak se někomu stalo, sice asi v jiný měsíc) a to fakt tak drahou dovolenou nechci strávit na pokoji, takže asi si člověk nevybere
Odpovědět
Profilova fotka
byla jsem v září (celý měsíc) pracovně, špatné to nebylo, jen se dřív stmívá a ten poslední týden už bylo chladněji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) My jezdime do Chorvatska pravidelne v srpnu, byva opravdu krasne. 13. září se bereme a na svatebni cestu jedeme take do Chorvatska - Brist, resim stejny problem, zda tam bude ci nebude teplo. Jedine co vim, ze tam nebude tolika lidi, coz me opravdu laka :-) Bydlime u znamych a kdyz sem se ptala na pocasi jake bylo loni, tak rikali, ze se koupali i cely rijen :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?