Cerven: kam na svatebni cestu?

Vubec si nevim rady, chtela bych do Thajska nebo na nektery z atolu, ale zda se, ze tam prave v cervnu neni idealni pocasi... Docela by se mi libila mala chaticka na plazi nebo primo nad vodou. Taky bych byla radsi kdyby cesta byla co nejkratsi, urcite ne vic nez 8-10 hodin. Snoubenec by rad neco romantickeho, opustenou plaz a snorchlovani. Problem je v tom, ze se vetsinou po par hodinach na plazi zacne nudit... :) Oba jsme hodne aktivni, takze asi hledame spis kombinaci more + vylety po okoli... Na dovolenou jezdime vzdycky na vlastni pest, pres cestovku jsme jeste nikde nebyli... tak nevim... Kdo poradi?
Odpovědět
A co takhle některý z Kanárských ostrovů? :-)
Odpovědět
No nevím,jak moc je to na šnorchlování,ale kombinace válení se u moře+výlety je jih Itálie nebo Francie krásná:-))
Odpovědět
@nicky215 Kanary jsou super na výlety, ale mořský život a podívaná je téměř na nule. Jinak my byli na svatební cestě na Fuerteventuře a byla to nej dovolená, prázdné pláže, projezdeny ostrov, super hotel, no paráda.
Odpovědět
@kacenkakaca Tak jsem to taky myslela,.. některý z těch ostrovů :-) I Tenerife je krásné.. Na Fuerteventuru se snažím přítele dostat, zatím nějak neúspěšně :-/
Odpovědět
Ahoj, my plánujeme Maledivy, ale v květnu, tak se taky děsím počasí... kvůli práci můžeme jen sedm dní, takže to je ideal, protože tam není kromě potápění moc co dělat.... Možná, jěště Mauritius... Tam by mělo být lepší počasí..
Odpovědět
Profilova fotka
@lucjay V květnu bych určitě nevolila Maledivy - to tam opravdu lije. Osobně bych byla pro Malajsii třeba Langkawi - sice to není takové akvárium jako Maledivy, ale dokážeme zde splnit i podmínku vily nad vodou (ta je vždy nejdražší a oproti standardním bungalovům na pláži stojí i násobek ceny - platí to jak pro Maledivy tak pro Malajsii...). U Malajsie se dá skloubit zastávka s Kuala Lumpru s pobytem na pláži a možností výletů do džungle, mořského národního parku... Nebo se dá udělat i kus pevniny s autem. Jediné kde nedoporučuji řídit je právě Kuala Lumpur. Pro větší dobrodruhy může být i varianta Bornea. Další variantou pro Vás můžou být i Seychely, ty jsou kousek pod rovníkem a při kombinaci ostrovů jde o totální romantiku spojenou s poznáním více pláží. Počasí OK. Romantika na maximum - jistě záleží na rozpočtu. Seychely jsou určitě dražší než Malajsie.
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg Jen doplňuji odpověď na původní otázku. Maledivy v květnu není dobrá volba - prší a to až do června. Mauricius má sice lepší počasí, ale je to jak pro koho. Průměrná denní teplota je 26°C (tj. jeden den na koupání a opalování a druhý den na výlet). Není to na sto procent na pláži. Večer je dobré si vzít svetřík. Moře je však ještě teplé také kolem 26°C. Určitě však bych se touto dobou držela severu ostrova, případně Le Morne či západního pobřeží. Vilky nad vodou zde nehledejte. Šnorchlování je fajn.
Odpovědět
Děkuju všem za odpovědi, problém je v tom, že na Kanárech přítel už byl několikrát a znova tam nechce... Teď to vypadá, že svatební cestu budeme kvůli práci posunout, takže nakonec to bude asi nějaký last minute podle toho, kdy si budeme moct vzít dovolenou...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@jana_dovolenasnu Nevím zda jste byla někdy v květnu na Maledivách, při těchto informacích, ale já můžu 100% doporučit. Počasí bylo nádherné.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?