Byli jste na svatební cestě s Travel&Business Centre?

Ahojky,máme po svatbě a pomalu vybíráme svatební cestu.Narazila jsem při hledání na cestovku Travel & Business Centre .Mají slevy pro nevěsty a slevy na zájezdy a výhody pro novomanželé :-) .Moc se mi i líbili nabízené hotely. Prosím byl jste někdo s touto cestovkou na svatební cestě?Máte nějaké klady a zápory?Prostě prosím vše co mi můžete napsat :-D .děkuju
Odpovědět
My jsme s nimi byli na Mauriciu a organizovali nám svatbu. Nejdřív mě naštvali, že jsou drazí, ale pak když jsem viděla ty služby...nikdy jinak. Jsou velice spolehliví, všechno nám zařídili a to dokonce i věci, které nebyli v ceně (léčil mě na Mauriciu doktor a nedali nám papír pro pojišťovnu, tak to za nás vyřešilo až tady TBC, vykomunikovali to mailem, co my jsme se snažili vyřešit pět dní přímo na Mauriciu a ještě nám zařídili, že nám ten papír jiní Češi přivezli). Maximální spolehlivost, vynikající komunikace a služby. Doporučuju. Jo a i ty slevy byly. ;-)
Odpovědět
Děkuju mco za odpověd.Už tam máme vybraný jeden hotel a i cena je celkem supr :-) .Akorát nevím jestli když jsem si dala tu kalkulačku tak jestli to je už cena celkem a nebo ještě se bude muset kupovat letenka?? to tam nějak nejde vyčíst,no musím jim asi zavolat a poptat se a nebo se stavit přímo v praze :-D . Takže jsem ráda že máš kladné info,to potěší a jak jste dlouho letěli?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?