Barbados nebo Dominikana??

Ahojky, takze uz jsem vdana pani a hrozne me mrzi, ze ten kouzelny a neopakovatelny den je za nama.. Budoucim nevestinkam z celeho srdce preji, at si svatbu uzijou maximalne a pokud nebudou mit hezke pocasi, vezte, ze i to je vyhoda.. Par fotek se zvladne a pak Vas to aspon nebude lakat na fotku tamhle, pozu takovou, jeste vecer cervanky apod. jak to bylo u nas.. Ted toho trochu lituju, ale v podstate jsme byli cely den s manzelem, ale na ukor toho byli ochuzeni svatebcani o nas.. Taky to berte tak, ze svatebcane nebudou nikde trajdat a svedkove nemuseji nikoho shanet.. To jen tak na okraj a uklidneni, ze i spatne pocasi ma vyhody.. Takze ted k tematu.... Jelikoz uz jsme manzele, nyni planujem svatebku.. Na prvnim miste byla Dominikanska, ale ted nas uchvalitil i Barbados.. Chtela bych se zeptat, jak je to s cestovkama, vim, ze jde sehnat i levneji a nektere cestovky nabidnou nebo respektive zaridi v hotelu slevu pro nevestu.. Nekde jsem tady cetla, ze i polovinu z ceny.. Tak kdyby jste nektera mela nejake dobre tipy nebo rady, prosim, napiste mi.. V planu mame jet nekdy v zime, proto by mne i zajimalo, jak je to s tou slevou pro nevestu, jestli je tam nejaka lhuta do kdy musime jet.. Snad me pochopite.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, rozhodne bych hledala letenky a ubytko bez CK, nebo aspon neletela z CR. a takovy to "honeymoon deals" atd nebrat. Nejdriv poradne projet ceny hotelu a az pak premyslet nad nejakym specialnim pro nevestu. Ja nasla hotel co vysel zhruba 50 000 na tyden nebo jak dlouho pro dva...a jejich specialni nabidka pro novomanzele vysla na 100 000 a vic. Bonus byla lahev sampana a masaz,...to ale nema hodnotu 50 000 ze jo. Takze radim nenechat se nachytat ;-)
Odpovědět
týjo, to jsou krásný ,,starosti" :-). Poohlédla bych se třeba po německých cestovkách...
Odpovědět
Holky diky.. Ja bych rada pres nemecke CK, ale nejak nejsem zbehla v hledani.. S manzelem jedeme uplne poprve na dovolenou, takze absolutne nevim, co bych mela udelat, abych mela cestovat pres nemeckou agenturu..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?