Bali - Go2indonesia

Ahoj, byl jste někdo na svatební cestě na Bali s Go2indonesia.. jediná recenze na webu je od nich na jejich stránkách, ale my bychom radši nějakou nestrannou :-) Poslední vlákno diskuze s Go2indonesia je rok staré, tak e nezlobte jestli se opakujeme :-) Děkujeme:-)
Odpovědět
ahoj, ak vies aspon trochu anglicky, nechces radsej skusit Bali bez cestovky? Letenky, poistovna a hotel sa daju zohnat online a na to, ako je Indonezia lacna krajina, cestovky si za nu casto uctuju premrstene sumy. Ked sme porovnavali, kolko nas stala poznavaci cesta indonezskymi ostrovmi po vlastnej ose a kolko by sme platili cestovke, bol to skoro dvojnasobok.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my jsme s nima byli na dovolené (čtyři lidi) na Bali a můžu jedině doporučit. Opravdu se o nás starali a vše probíhali k naší spokojenosti a i cena nebyla vůbec zlá. Honza S.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se zajímám o cestu na Bali, prošla jsem už několik portálů o Bali, hledala letenky a porovnávala ceny s CK.. a přijde mi, že ceny cestovek šly docela dost dolů.. Letenky jsem našla na srpen za 1 350USD (cca 30tis.), což mi teda přijde hodně.. na různých stránkách jsem našla, že se tam dá doletět i za 16-20tis./os. ale to prý přes přímo indon. letecké společnosti. Ubytování je tam prý za pár korun. Na GO2Ind. je třeba zajímavý zájezd Příroda a chrámy Bali za hodně přijatelnou cenu.. většinou si dovolenou a program na ní připravujeme sami, ale v tomto případě bych možná také volila nějakou CK.
Odpovědět
Ahoj, obnovuji tuto diskuzi - muze nekdo doporucit cestovku, se kterou bychom mohli vyrazit? Ja vubec nevim, cemu/komu verit, nejsem v CR... Dikys
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?