Zdobení svatebního auta. Vyrábíte něco samy?

Milé nevěsty, jak řešíte výzdobu auta? Koupily jste si sadu nebo vyrobíte něco samy? Budete vůbec zdobit? Já osobně mám dilema, chtěla jsem jen na anténky bílou stužku a pak na to, kde pojedu já, na přední kapotu bílé "vé" - z organzy nebo něčeho jiného, ale dneska mě v galantérce nemile překvapila cena, tak nevím, jestli se mi za to vůbec chce vyhazovat peníze...
Odpovědět
Já jsem si koupila materiál (organzu, stuhy, klobouk, kytku apod.) samostatně a dám to nějak dohromady sama - ono totiž to, co se prodává v krámech už hotové, tak mi přijde velice cenově nadsazené. Třeba samotný klobouk dejme tomu cca 250 Kč (jak kde), a role obyčejné organzy (třeba 5 metrů) okolo 90 Kč. Jenže když koupíš malinko nazdobený klobouk s kouskem organzy už hotový, tak tě to vyjde třeba na 650 Kč. Takže trochu nepoměr :-) Takže jestli chceš jen něco jednoduchého, tak doporučuju koupit samostatně.. z té organzy, která ti zbyde můžeš udělat mašle na auto, použít na výzdobu sálu, nebo na tvorbu něčeho dalšího :-)
Odpovědět
A kde jsi sehnala tu organzu? Já byla v obchodě s látkami a tam ji měli 140 cm širokou a metr stál 180 kč. To mi přišlo moc - ta šířka i cena.. Přemýšlím, že dám jen takovou širší stuhu a nebo se na to opravdu vybodnu, protože stejně pojedeme kus po dálnici a kdo ví, co by to s tou výzdobou udělalo.
Odpovědět
Ahoj, já si klobouk půjčím už nazdobený za 150kč, na své auto si nechám od květinářky udělat srdce (mám ho albu) a jinak chci vázat mašle kolem zrcátek, takže asi organza...
Odpovědět
@pindruscha no je fakt, že na té dálnici by to chtělo jednak jet hodně opatrně a ještě pořádně tu výzdobu připevnit... nebylo by to moc fajn, kdyby to ulítlo :-N Jinak já mám veškerou organzu ze svatbadekor tečka cz. Mají tam různé šířky, vzorované, jednobarevné, obšité, nelemované, i vlizelíny, takže výběr je opravdu obrovský a většinou cena od 60 do 140 Kč (záleží co nakonec vybereš) a je to za roli, ve které je většinou tak okolo 5 metrů ;-) Mají i obchod v Brně tuším, takže pokud jsi odněkud poblíž, tak ušetříš i za poštovné a můžeš to ojuknout a vybrat si osobně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme nezdobili :) měli jsme malou svatbu a autíčko, co mě vezlo je krásný samo o sobě :)
Odpovědět
tak nakonec jsme dali bílou stuhu na moje auto a ženich měl takovou růžovo-fialovou, která pěkně ladila s kytkou :)
Odpovědět
@pindruscha koupili jsme cylindr, organzy, pedig, květiny, přísavky a vše budu vyrábět sama. Ani tak mě nešokovala cena výzdoby, ale nelíbilo se mi to, že veškerou výzdobu mají pouze s růžemi nebo slunečnicemi. Květiny jsme zvolili lilie a tak i výzdoba aut musí ladit (jsem puntičkář, ale prostě nesnesu v ruce mít lilie a na autě růže). Plánujeme na auto nevěsty srdíčka z pedigu dozdobená liliemi, na auto ženicha cylindr ozdobený liliemi a organzu a na ostatní auta pouze mašle z organzy na kliky či zrcátka. Myslím, že to bude ozdobené akorát a nebude to přeplácané, i na výrobu to není těžké.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás :) Pokud nechcete květinovou dekoraci na auto doporučuji e-shop svatbastylove tečka cz, najdete tam organzy a veškeré jiné kusové dekorace za slušnou cenu. A pokud si nebudete vědět rady s nazdobením, tak tam Vám i rádi poradí nebo dekorace sami naaranžují.. Mohu jen doporučit. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Chtěla bych se zeptat kolik čeho je potřeba koupit...chtěla bych dát organzu do V na moje a ženichovo auto u mě květiny u něj cylindr, a na ostatní auta se dává stužka na okýnka nebo kam? Budeme mít asi 11-12 aut a jde mi o počet (metry) těch stužek a kolik budu potřebovat těch přísavek....jaký jste ty přísavky vůbec kupovali? Stačí ty obyčejný průhledný? Pojedem jenom kousek a ne po dálnici... No napsala jsem to dost zmatečně, ale snad mě chápete :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pindruscha ahojky, co se mě týče, tak zdobit nebudeme vůbec, ani moje auto :) drahý se rozhodl, že to bude malá, neformální svatba a tohle jednoduše vyškrneme z příprav :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si taky tvořila spoustu věcí sama(oznámení, pozvánky, jmenovky, vývazky...) na ženichovo auto jsem chtěla klobouk, ale taky buď byly s růžemi nebo v nevhodných barvách a nazdobené stály dost peněz, tak jsem koupila klobouk za 90 kč v hračkářství, organzu, kytku, přísavky a vytvořila si to sama. Větší "drbačka" byla s mým srdcem na auto, kdy jsem si z kartonu vystřihla srdce a polepovala ho kousky krepáku, což mi zabralo pár dní, ve volných chvílích jsem u televize lepila, ale výsledek se mi líbil, přidala jsem přísavky, organzu a bylo to. Hezké organzy mívají i v papírnictvích a v prodejnách KIK.
Odpovědět
Profilova fotka
@mekii na auta svatebčanů mi bylo porazeno, že mám počítat 5m na 1 auto, dávala se ta tenká stuha na přední kapotu, někdo i na zadní okno a na anténku. Jak kdo chtěl. A na naše auta měla organza +- 1,7 m na každé straně (takže x 2). a přísavky my měli nějaké zelené a černé z akvaristiky, za pár kaček a držely dobře.
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, prosím nevíte kde koupit pedig? Když se totiž podívám na e-shopy, poštovné je pomalu vyšší jak cena pedigu. Nevím kde v kamenném obchodě bych se měla podívat. Jsem z Ostravy.
Odpovědět
Ahoj Holky, dostala jsme od kamrádky (nevěsty) nesplnitelný úkol, sehnat stužky na auta, mašličky, vazačky a to vše v několika barevných odstínech růžové a fialové a bíle s cremovou. Chce prý ,,hande made" :) aby každému zůstala památka. Vyrazila jsem do centra a s překvapením konstatovala kam zmizeli všechny ty drobne galanterky kde bylo z vyberu barev... Vzpoměla jsem si na Provaznictví na Ujezdě (kousek za mostem od Národního Divadla) kde jsem nedavo kupovala zábranou síť aby děti sestry nelezli na schody a jako zábradlí a nějakou houpajdu na zahradu. Vedle totiž mají otevřený nový maličkatý obchůdek s moc přijemnou usměvavou slečnou, ale holky věřte mi ,Já splnila úkol nevěstě. Od tenkých atlasových stužek až po stuhy na auto.. nádhera. Musela jsem se o to s Vama podelit... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?