Zdobení aut k svatebnímu obřadu a nazpět. Je to stejné?

Profilova fotka
Ahoj lidičky, jak se zdobí auta? Zdobí se auto nevěsty, to je jasné, ale zdobí se i auto ženicha? Ženich od obřadu jede pak s nevěstou... to se pak event. ta ozdoba přidá k ozdobě nevěsty? nebo se sundá? Díky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,já se přidávám k dotazu a chtěla bych se zeptat jak se řeší zdobení aut,když se novomanželé jedou fotit před obřadem?
Odpovědět
Profilova fotka
tak autí vám stejně někdo nazdobí,tak prostě jen o něco dříve,ne? ;-) já budu mít na autě kytku a miláček cylindr s květinou na boku,přes kapotu budeme mít oba organzu a ještě na kliky chci malé květinky s mašličkou:-))tu ozdobu na autě ženich při cestě zpátky necháme tam kde byla:-)
Odpovědět
Profilova fotka
denisska: i když pojede ženich z obřadu s nevěstou?
Odpovědět
Ahoj, taky si myslím, jak Deniska, že se ta výzdoba tam nechává i cestou z obřadu...Aspoň my to tak uděláme. A auta si vyzdobím den předem sama a zaparkuju je do garáže, aby to někdo neukradl nebo to nezmoklo .
Odpovědět
Profilova fotka
jo,jen si přesedne do mého autí:-))
Odpovědět
Profilova fotka
a není to divné? jako že v ozdobeném ženichovém autě vlastně pak pojede někdo jiný, je to tak? A nebo v něm jedou něčí rodiče?
Odpovědět
Profilova fotka
jeho rodiče :-) a jak jste to měli vy?
Odpovědět
Profilova fotka
a kdy nazdobit auta svatebčanů?když se asi sjedou až na obřad?napadlo mě,že jak budeme o den dřív rozvážet výsluýky,že by se mohla ta auta nazdobit (není blbý,že by si je ráno nazdobili sami?)
Odpovědět
Profilova fotka
to taky přemýšlím,ale jak přijedou ke mně k nevětě tak družička na to hhupsne a bude zdobit s bývalou taťkovou přítelkyní,ta mi bude dělat květinky:-))
Odpovědět
u nás je zvykem, že auta zdobí před odjezdem (jak se všichni sjedou) svědkové ....akorát varuji před tažným zařízením, já takto mámě zašpinila flaušový kabátek od toho šmíru, když jsem jako svědek zdobila auta kamarádce a nevšimla si té pitomé špinavé koule :-N
Odpovědět
Profilova fotka
DÁME POZOR:-) :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jj všechny upozorníme. Myslím si, že by se mělo zdobit jak přijedou auta k nevěstě a někdo (nemusí být vyloženě svědek) bude mít ukol, že nazdobí auta.. a co si tam dáte nevěsty na kapotu? Ted celkem frčí květiny... od panenky už se upouští? A pro ženicha bych taky byla pro cylindr.
Odpovědět
Článek se načítá
právě to tvořím, já tam budu mít vínové srdce a ženich cylindr :) Na kytičky moc nejsem a na panenku už vůbec ne :-N
Odpovědět
Profilova fotka
;-) blani to srdce si necháš udělat někde u květináře?A drží na přísavkách?Taky bych chtěla srdce.... 8-)
Odpovědět
já si udělám originál na auto, potom se pochlubím fotkama...:-) ženich odmítl jinou výzdobu než klasický stuhy..takže bude jinak zdobené jen auto nevěsty... Zeptám se, budete dávat nějakou ozdobu na vstupní dveře domu? uvažuju o nečem, chci něco jednoduchého ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
blanka: vínové srdce? a z čeho to děláš? a to bude na přísavkách? nemůžou přísavky poničit lak na autě? hellunka: a tak to jsem zvědavá co tam budeš mít... kdy budeš mít svatbu? jj taky uvažuju o ozdobě na dveře bytu... asi bych dala nějaký věneček, něco jednoduššího :)
Odpovědět
Nevěsta - nene, kytky nechci, já na kytky nějak nejsem (stačí, že jsem se překonala a vezmu si nějaký ten pugét do ruky na obřad :-D ). Bude to vínové srdce z krepového papíru a pak jsen takové to klasické z tylu zdobení od zrcátek po čumák auta (takové to Véčko s tím srdcem na čumáku). Teď mám jen malá srdíčka na boční okna a dozadu, večer to hodím do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
jj tak to už ted se nemůžu dočkat ;)
Odpovědět
pandama - motýlci a peříčka budou k výzdobě - viz album, ale konečná verze až PO....svatbu máme 7.6. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
hmmm tak to my taky... :-( takže nic , to neuvidííím
Odpovědět
hledáš inspiraci? no na přísavkz se dá v podstatě cokoli přidělat, a jak si to umístíš na kapotu je taky jedno...já původně chtěla kočičky plyš, ale všude prodávaj takový hnusy že to nakonec dopadlo jinak. A motýly jsem chtěla mnohem hezčí, ale už je nikde neměli skladem v mé barvě. tak jsem malý kompromis udělala...... fantazii se meze nekladou
Odpovědět
Profilova fotka
to máš recht ;)
Odpovědět
a nějaký tip na ty vstupní dveře?
Odpovědět
Já budu asi na vstupní dveře dělat srdce, vlastní výroba, jsem poslední dobou docela tvůrčí, tak se budu sbažit :-D A taky chci nechat udělat takovou tu ceduli "Svatba Povolena" :-D
Odpovědět
svatba povolena se mi nelíbí, není to nijak origoš, a nehodlám být vtipná za každou cenu... to není můj šálek čaje... nooo, ještě mám čas něco vymyslet... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pajulka:a nemůžeš dát nějaké foto do alba - vlastní výrobu ozdoby na dveře? Ráda bych taky získala inspiraci ;-)
Odpovědět
hellunka: mě se to líbí, není to o tom být vtipný za každou cenu, je to moje svatba, tak si to dělám podle toho jaká inspirace mě osloví. Pandamo: určitě můžu, ale až se na to vrhnu :-) Teď dodělávám jmenovky na stůl.
Odpovědět
Profilova fotka
pajulka: tak to jo a vyfoť i ty jmenovky jo? :) holky dá se udělat cylindr ručně?
Odpovědět
pajulka ok...nemyslela jsem to nijak zle
Odpovědět
hellu, já vím, že každému se nelíbí to stejné, mě se to prostě líbí, tak to mít budu, tobě ne, tak to mít nebudeš :-D A to je na tom to krásné, úpřeci bychom nechtěli mát všechny stejnou svtabu ne? Jmenovky jsou hotové, jdu je hodit do albíčka
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?