Výzdoba svatebního auta i pod sklem. Jak to udělat?

Holky, nenapadá vás, jak se zdobí auta na obrázcích např. jako má ve svém albu příprav katule (vloženo dneska)? Je to pod předním sklem auta a nechápu, jak to tam může držet. A je to moc hezké. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kato, u nás v Liberci je na ozdobu aut přímo firma, která ti ja nazdobí. Jestli chceš, můžu ti na ně poslat kontakt
Odpovědět
Profilova fotka
Bertíku pošli mi prosím ten kontakt, docela by mě to zajímalo! Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,svatbu mám na konci července a jelikož z aut,která pojedou v průvodu malokteré ma klimatizaci nevím si rady jak je ozdobit.V autě bude určitě horko,budou chtít otevírat okna,tudíž je nemůžu ozdobit.Napadá mě ozdobit zrcátka a zadní okno,ale nevím jestli je to dobrý nápad.třeba budete mít někdo lepší... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj coxo, nevim jestli projde internetová adresa ;-) ale stránky jsou www.decoma-service.cz. Jinak mi napiš svou e-mailovou adresu a já bych ti tam napsala všechny podrobnosti. Viděla jsem fotky této firmy ( u nás ve výloze) a vypadá to moc hezky. Myslím, že je tady má i někdo ve svém albu
Odpovědět
Pro Klariku: no já jsem jednou v Chorvatsku viděla svatbu a oni zdobili auta právě jen za zpětná zrcátka. ( bohužel jsem neviděla auto nevěsty ). Zdobili je takovýma těma stahovacíma mašlo-kytkama o se u nás dávají na dárky. Docela to bylo fajn. Dvě jsme jim ustřihli hihihi :-D tak je mám doma. a plánuju, že naše doprovodná vozidla budou také tak vyšperkována. Pro svoje autíčko plánuju panenku, ale vůbec netuším jak se tam na tu kapotu připevnuje.
Odpovědět
Klariku: my řešíme zdobení aut svatebčanů tak, že připevníme stuhu na přední sklo do písmene "V" a na zadní sklo úhlopříčně. Problém s větráním je tak vyřešen. Není to sice příliš okázalé, ale praktické.
Odpovědět
pro libanek : s tou s tuhou na předním skle, dejte pozor aby nevadila řidiči ve výhledu 8-) . a taky pozor na policii, asi by se jí to moc nelíbilo ]-(
Odpovědět
Stuha bude úzká, tedy spíš stužka a hostina bude na venkově, takže snad žádný problém s policií.
Odpovědět
Profilova fotka
Já,tedy nevěsta,budu mít na kapotě živý kytky ve tvaru srdce - bude to tam připevněný za přísavku.Mám něco podobného v albu. Princezno,to s tou stahovací stuhou je dobrý nápad! :-) Taky jsme přemýšleli,že bysme ozdobili zadní skla,předníma se větrat může,ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Klariku, na kolik vyjde taková "živá" kytka na auto? Díky
Odpovědět
ahoj,já mám panenku půjčenou z půjčovny,a ta je také přidělaná na přísavce.a ještě to" posichrujeme" :-) mašlí.
Odpovědět
no mne paneku bude "oblékat" moje mamka - něco na ní ušije, takže moje panenka přísavku určitě nemá ( teda aspoň jsem si žádné nevšimla když jsem si s ní před sto lety hrávala :-D ) takže bu'd ji přilepím lepenkou ( no joooo za nožičky pod sukní by to šlo ;-) ) a pak ještě nejak přivázat stuhou kolem pasu a kolem pantů přední kapoty ?? no nevím ještě to vymyslím.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zatim nevím na kolik mě ta kytka na auto vyjde.Mám u květinářky objednané veškeré dekorace,i moji kytku a pro svědkyni a maminky.Čekám na kolik nám to skočítá,alespoň předběžně.V půjčovně šatů mi řekla,že panenky na auto už se nedavájí (ale možná je to jen její výmysl) a umělé kytky co mi nabízela na kapotu,byly příšerné :-S Hned jak budu vědět,kolik to bude stát,dám vám vědět.
Odpovědět
možná se papnenky nedávají možná ano, kdo ví Nejsem ten typ, co se bezvýhradně řídí modnímy trendy. Zajímám mne to, ale spousta z toho, co je dnes modní nebo in se mi nelibí. Takže na auto si dám to, co se bude líbit mne a taky to, co mi pomůže ušetřit korunky. Takže nechat si vyrábě květinovou dekoraci za další 1000-2000-3000 navíc, když můžu mít panenku zadarmo... pro co se asi rozhodnu?
Odpovědět
Kytky na kapotu,ale nemusí stát několik tisíc. My si nechali dát na kapotu pár kytiček na malých přísavkách-hlavně anturie a myslím,že to stálo tak max. 400
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s macíkem, já budu mít taky na kapotě kytičku, asi z bílých chrizantém, vždyť to nemusí být kytice přes celou kapotu! :-) A nebo do V poskládáné na mašli jednotlivé kvítky přidělané přísavkou. Ale do panenky teda nejdu! :-) Jo a slyšela jsem, že rozhodně nedávat na auta široké stuhy, že prý na 99 % uletí, izoleopa je neudrží. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem puvodne nechtela zdobit auta vubec, ale kdyz to tady tak ctu... A kytku s prisavkama vam udelaji v kvetinarstvi? Chtela bych taky neco maleho. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, ještě že vás mám ;-) snažím se myslet na všechno a stejně jsem úplně zapomněla na počasí a na stahování okének :-S buď to pověsíme do véčka, to by nemělo vadit, a nebo uděláme variantu s mašlí na zrcátkách, to se mi také líbí a je to jednoduché. Ale tak či onak, jelikož plánuji velkou ozdobnou mašli místo kytky, tak bych to asi měla vyzkoušet předem, jestli neuletí.... nepřinese mi to smůlu?... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Kytku s přísavkama mi udělají v květinářství. Taky to chceme předem vyzkoušet a pevně doufám,že na to žádná pověra neni.
Odpovědět
Profilova fotka
Picolo, já bych chtěla taky ozdbonou mašli místo kytky, ale nějak hledám inspiraci. Chtěla bych vidět, jak to vypadá. Nemáš někde nějaký obrázek?
Odpovědět
Profilova fotka
Picolo taky by mě zajímalo, jak to vypadá s mašlí, nějak si to neumím představit. Kdybys měla obrázek, vzpomeň prosím i na mě! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já jsem chtěla původně kytku na auto, ale v sobotu jsem natrefila na originální ozdobu. Je to bílé srdce, na tom jsou prstýnky, malá láhev šampaňského a 2 skleničky, vše oznobeno umělými bílými květy, neumím to vysvětlit, během tohoto týdne to vyfotím a vložím pro inspiraci do svého albumu, jo a cena 450Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Obrázek nemám, zatím jen představy a kus pevného materiálu, který krásně drží tvar, neměli ho ale v barvě co jsem chtěla, tak to musím přizdobit jemnějším tylem v barvě mých představ, z kterého bude takové to klasické véčko, které mám v albu, jen jinou barvu, jestli to přizdobím nějakými úmělými kvítky nevím, ale určitě výsledek vyfotím, tedy pokud se to povede :-D a pochlubím se. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super nápad na výzdobu auta má v albu Katulka. Něco takového zkusím.
Odpovědět
Profilova fotka
mám na vás všechny prosbičku, neplánujete, nebo jste neměly ozdobu na auto ve formě medvídků? nebo jestli si nepamatujete jestli jste to u někoho neviděli? Našla jsem "vanilku" ale mám ještě jeden obrázek a nemohu najít zdroj :-D předem díky.
Odpovědět
Nevíte, jak dlouhá stužka je potřeba na jedno auto? Jsou to nějaké konkrétní stuhy nebo je to jedno?
Odpovědět
lady každé auto má jinak dlouho přední kapotu vezmi si provázek a odmotej, navaž a pak změř není nic jednoduššího. a stuhy ? já myslím že je to jedno, dáš si jaká se Ti líbí
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, čtu tady o těch kytkách na auto a jak se přichytávají. "skoromanželova" babička je květinářka, takže nám všechny kytky bude vázat ona, máme teď jen problém právě s tím uchycením kytky na autě nevěsty. Nevíte někdo, kde by se taková přísavka dala sehnat? Předem díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ivet: Na autě budeme mít taky květiny. Květinářka říkala, že nám k tomu půjčí přísavku, ale prý si ji můžeme od ní i koupit (k čemu by nám ale byla, že?) Tak se zkus poptat v květinářstvích, jestli je namají na prodej. Přísavka stojí asi 200,-Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Cecetka: Děkuji za radu, oběhnu tedy květinářství, snad seženeme :o)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?