Výzdoba svatebních aut - jak ji řešíte? Levně!

Profilova fotka
Ahoj všem, mám hrozné dilema s výzdobou aut :-| Koukám tak různě na internet a co si budeme povídat, ceny jsou prostě šílené. Pár ozdobných srdíček a hned za to chtějí tisíc korun? Nemáte tedy prosím nějaké rady, nápady, jak si pěkně ale levně vyzdobit auta? Dopředu říkám, že nejsem moc zručná, abych si sama vyráběla nějaké větší ozdoby :-) Díky moc! ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahojky my vse vyresili tak ze auta zdobit nebudeme ;-)
Odpovědět
Koupit obyčejnou stuhu, nebo organzu, obojí je levné..Místo serepatiček dát nějakou kytku, nemusí to být složitá vazba, stačí koupit běžnou v zahradnictví za rozumnou cenu, nebo si utrhnout na zahrádce a bude to vpadat lít jek všechny umělé ozdoby
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 my budeme zdobit jen auto nevěsty. Dáme barevnou organzu do vé od masky k zrcátkům a na to možná jednoduché květy. Ženich má veterána, ten se zdobit nebude. Zbytek dostane bílou stuhu do oken.
Odpovědět
Profilova fotka
@punky Taky řešení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 http://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q... něco takového, ale do vé
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Škoda, ale odkaz mi nefunguje :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 a myslim ze je to nejlepsi reseni radsi investuju penizky do zabavy a do hostiny nez do vyzdoby aut ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my se chystáme auta ozdobit závěsy LILL z Ikea (dva kusy á 99 kč), vypadá to jako jemná záclona, trochu to nacuchám, do V na kapotu a omotám to stuhou, která bude na mé svatební kytici. Dopředu do toho zlomu uvážu mašli a hotovo. Auto budoucího manžela ozdobíme střídměji, bude mít jen mašle z té stuhy na zrcátkách, na kapotě nic. Cena cca 200 Kč (a to dávám velkou rezervu, protože už nevím kolik stála ta stuha, mám celý klubko).
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 http://www.svatebni-doplnky.cz/shops/...
Odpovědět
Dobrý den, mohla bych Vám nabídnout kytice na auto se stuhou komplet, které se na auto přichytne. Na ty se můžete podívat tady http://eshop tecka zero.cz/cz/menu/4797/sortiment/svatba/dekorace-na-auto/kytice-apod-/ a nebo druhé řešení, jak tady někdo výše psal je, že koupíte organzu a použijete ji místo stuhy. Případně pak ještě můžeme nabídnout různé stuhy dekorativní na auto. Vše to najdete v našem e-shopu v sekci "svatba" a pak "dekorace na auto" ;-)
Odpovědět
Jen stuhu a jen auto nevěsty a ženicha.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bejt tebou, tak se mrknu do přírody a máš t ozadara :-) Já sem si chtěla udělat na auto srdce z proutí a ozdobit kytkama a připevnit stuhou nebo ogranzou,ale jelikož půjdeme všichni pěšky, tak to bohužel nemůžu uskutečnit,ale jako nápad se mi to zdá dobrý.A nebo břečťan taky vypadá krásně a je dobře tvarovatelnej
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zahyna Díky, dobrý nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n To je parádní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 Levne? Nezdobit.... Pripadne tam navazat masle.
Odpovědět
@marketajuppova my jsme taky nezdobili... všichni jsme se sjížděli až na místě a protože hostina byla taky tam, tak nemělo cenu cokoliv zdobit.. i já jsem se tam vezla sama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova My lehce moje a Kubovo auto masli, nebo organzou nebo co to bylo...ostatni kdo chtel tak si dal symbolicky stuhu na zrcatka. Jeli jsme po dalnici a fakt jsme cestou nechteli resit, ze nam to uleti. . .
Odpovědět
@marketajuppova já jsem si slavnostně auto vyluxovala!!! A stačilo to! :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova :-D Presne :-D
Odpovědět
já koupila bílý vlizelín - myslím, že 15cm široký a bylo to. I organza je hrozně drahá. vlizelín byl za pár kaček a šly z toho krásné mašle a šerpy na kapotu. Já na autě měla jen velkou bílou mašli, ale měla jsem veterána, tak to stačilo. pokud je klasické osobní auto, tak se na to dají dát nějaké levné květiny, třeba bílé karafiáty. A nebo jen ta "šerpa" z vlizelínu. Osobně jsem proti srdíčkům a podobným věcem, přijde mi to trošku jako ze školky:-D
Odpovědět
@marketajuppova Muzu se zeptat, jak vam drzely masle? Jak jste je upevnovali? Taky mame prave trasu po dalnici a bojim se, aby se tam neuvolnily i ty masle, jinak nebudem zdobit nicim jinym..
Odpovědět
Jestli ti to pomůže, my auta nebudeme zdobit vůbec, nevidíme důvod, je nám jedno, jestli ostatní nepoznají, že jsme svatba, připadá nám to zbytečné a fotit se s nima nebudeme,takže tak:)
Odpovědět
Profilova fotka
@crepes Velka masle na svatebnim aute byla pujcena z pujcovny a byla pevna, takova stabilnejsi nez to ostatni. Uchytavala se pod kapotou auta za neco nevim co - to delal tatka a omotalo se to kolem zrcatek. S tim, ze nam to drzelo. Neco podobneho v mensim mel zenich na aute a je pravda, ze okolo jednoho zrcatka se jim to uvolnilo, tak to pri ceste uskripli do okynka. Je vyhoda, ze mas sanci to aspon zachytit a neco s tim pri jizde udelat, abys to neztratila. Ostatni Ti nenavratne uleti. Jinak ostatni svatebcani meli maslicky na zrcatkach - kdo chtel - takze skoro vsichni a myslim, ze celkove uletely asi dve...ale tak my z toho zas az takovy drama nedelali ... Asi tak...
Odpovědět
Výzdoba aut nás bude stát 160,-. Jen tenké stuhy, aby jsme na náměstí nedostali pokutu... ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
mi budem mit ozdoby z pediku a ruze na tom.a na zenichovo auto cilindr domaci vyroby takze cena jen vlastni prace jelikoz skoro vse sem vyhrabala doma
Odpovědět
My zdobit nebudeme, zbytečné vyhazování peněz...
Odpovědět
Profilova fotka
Já si zdobila sama. Nebylo to ani těžké vyrobit a cena taky nebyla tak hrozná. Stačí jen pár chvil "práce" :-) Pro ukázku přikládám fotky :-)
Odpovědět
Auta svatebčanů jdou nazdobit velmi levně. Nelíbí se mi klasická úzká bílá stužka na přední kapotu do "V" a u zadních okýnek diagonálně, tak jsme (když se vdávala sestra) zvolili širokou bílou (může být samo i jiná barva) stuhu, kterou uvážeš za zrcátka na mašli a u zadního okna byla úzká stužka diagonálně (využili jsme oboustrannou lepicí pásku - super pomocník). Auto pro ženicha se často zdobí stejně jako pro svatební hosty. Někdo sice dává na kapotu klobouk, ale přijde mi to zbytečný. Nejdůležitější je auto pro nevěstu a později pro novomanžele. Inspiruj se obrázky na netu, není těžké něco vyrobit třeba z organzy a umělých květin a stužek :).
Odpovědět
Jo je to strašně drahý a navíc něco děsně kýčovitý když něco najdu za slušnou cenu je to hrůza a s panenou na autě rozhodně nejedu :-) to raději nic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli jen organzu - moje a ženichovo auto - od přední masky k zrcátkům a ostatní svatebčané měli mašle na zrcátkách. Jeli jsme docela daleko, takže by žádná jiný výzdoba asi nevydržela a dávat na kapotu kytky mi přijde úplně zbytečné vyhazování peněz.... Stejně vítr ty kytky ošlehá a pak nevypadají hezky.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?